שלום

High Elf

New member
שלום

היי אני חדש בפורום. תמיד אהבתי מיתולוגיה ופנטסיה. כשראיתי את הפורום הזה נכנסתי לראות מה זה. בקרוב אני גם מתחיל לשחק משחקי תפקידים עם כמה חברים (הקבוצה עדיין בשלבי הקמה).

pumiforever

New member
פססססססססססט../images/Emo70.gif

תשנה את השם משתמש שלך לפני שDDN יראה אותו ...

pumiforever

New member
אההה ושכחתי את ההכי חשוב :

ברוך הבא
שמי הוא פומי
, ואני שואף להיות אביר פורום! עוד מהנפשות הפועלות בפורום: * גורבש : הדרקון הנורא שמנהל את הפורום. כרגע הוא חזר לישון, אחרי ש-LOST אחיו התאום של DEATH העיר אותו...(אני גם הייתי מעורב בפרשייה
) * Dragoran ו-Snift : אבירי הפורום שמטרתם היא לשמור על הפורום בזמן שגורבש ישן. השמות שלהם מופיעים באדום\חום. (יום אחד אני מקווה גם להפוך לאביר פורום!) וכמובן איך אפשר לשכוח: * גוש : הגובלין מחמד שלי
שהייה נעימה!

D e a t h

New member
שלום לך !

שם יפה יש לך ! תזהר להעיר את גורבש .... :) אני : אני שואף להיות מקריב הפורום אבל אף אחד לא נותן לי מצית ... pumi : אביר הפורום wanna be אני אישית בחיים לא יתן לבהמה הזאת תואר אבירות אחרי מה שהוא עשה לי .... ! מקווה שתהנה מהפורום שלי (muwhahahaha זה צריך לעצבן את גורבש !) זהו נעים להכיר אותך ... !

רמץ

New member
הי, עלף רם.

ברוך הבא לפורום. איזה משחק תפקידים אתם מתחילים? (אם D&D אז איזו מהדורה?)

pumiforever

New member
או אולי אלף מסומם? מי יודע איזה

עשבים הם מעשנים שמה ביערות!

magnus the red

New member
elf=evil (../images/Emo68.gif=../images/Emo123.gif)

לא רק מעשנים עשבים אלא שותים דם של ילדי גמדים וחותכים לגמדות את הזקן! ברוך הבא, אגב

DDN

New member
ברוך הבא לך חצי אלף.

נקווה שנסתדר. אני מנסה למתן את עצמי ברוח החגים. . . . ברוך הבא לפורום. מקווה שתהנה פה. ושלא תשים לב לפומי וDEATH. אני מנהל פה את העניינים.

pumiforever

New member
פחחחחחחחח

אתה בקושי מצליח להישתלט על האלפים באזור מגורים שלך...אתה רוצה לשלוט עלי? אף בן-בליעל לא שולט על פומי אביר פורום 353

DDN

New member
אופס!

במקרה פזלתי וראיתי HALF במקום HIGH. ברוך הבא אלף רם! במסגרת רוח החג, אני כרגע בהליכי פיוס עם הקהילה האלפית. אני כרגע ממקד את השינאה שלי לאלפים עורכי דין. והמבין יבין.

למעלה