שלום!

LittleBigGirl

New member
שלום!

אחרי שלפני כמה שבועות קיבלתי את הפרופיל שלי החלטתי שאני רוצה לנסות להתקבל לעתודה, וללמוד תקשורת. אני בי"ב וביררתי בלשכת גיוס ואמרו לי שאני צריכה לקבל בנובמבר את כל המידע על העתודה בצורה אוטומטית. נרשמתי כבר לקורס פיכומטרי ואני עושה את המבחן עצמו בדצמבר. מישהו יכול לספר לי בקצרה על התהליך? כלומר מתי כבר יודעים שמתקבלים? ומה אפשר לעשות עם תואר בתקשורת בצבא? תודה מראש ליטלביג

ramil

New member
שלום ליטלביג

לגבי השאלה הראשונה (מתי יודעים סופית שמתקבלים) - את מוזמנת לראות בפורום בימים אלה ממש את חברי הפורום כוססים ציפורניים ואוכלים את עצמם מרוב עצבים, אחרי שקיבלו את תוצאות הבגרות, התקבלו ללימודים, ועכשיו מחכים לתשובה ממדוק עתודה. יש כאן אפילו התערבות טיפשית על בצלצלים לגבי התאריך בו יקבלו תשובה...(מילא, אני פעם שיחקתי פוקר על במבה
) לגבי השאלה השניה - הניחושים שלי מסתכמים בדובר צה"ל והצנזורה. אבל זה נשמע תואר מעניין ומועיל כמעט בכל תפקיד, כך שיכול להיות שתגיעי לתפקידי קצונה אחרים.

LittleBigGirl

New member
רגע זה אומר...

שאם אני נרשמת איפה שהוא באמצע נובמבר לעתודה, ולכל האוניברסיטאות לקראת הקיץ, אני אדע אם התקבלתי או לא רק ממש לפני פתיחת הסמסטר? ואם לא מתקבלים מה קורה עם ההרשמה לאוניברסיטה?

Boxy

New member
אכן כן.

תשובות סופיות מקבלים רק לקראת פתיחת הסמסטר. אם קורה ולא התקבלת אז הרשמתך מתבטלת כלא הייתה. לפי מיטב ידיעתי.

למעלה