שלום..

InOnePiece

New member
שלום..

אני צריכה את עזרתכם..
הייתי עם מישהו בערכת יחסים מאוד חזקה במשך שלוש שנים, התארסנו, ואז הוא עזב. באימייל.
אפילו לא נפרד ממני כמו שצריך. ונכון שלקראת הסוף היו המון בעיות, אבל אפילו אם אתה לא חושב שיש אפשרות לתקן, לפחות תיפרד כמו בן אדם.
בכל מקרה, אני לא חושבת שהוא ירצה לחזור אי פעם, אבל אני פשוט לא מסוגלת לעכל את העובדה שנפרדנו לגמרי ושאני צריכה להמשיך הלאה.
זה קרה לפני חודשיים, ומאז נסעתי לחופשת סקי, שיניתי את כל החיים שלי פחות או יותר, ועדיין אני ממשיכה לקוות שאולי בכל זאת הוא יתקשר.
רציתי לשאול אם יש לכם עצות איך להתגבר עליו?..
הבעיה היא שאני עדיין אוהבת אותו. למרות הכל. למרות שכולם אומרים לי שעדיף לי ככה. שאני צריכה לשנוא אותו אחרי מה שהוא עשה.
אשמח מאוד לעזרה..
תודה מראש.

קדר גל

New member
ניסית לדבר איתו בעקבות הפרדה?

ואגב, ללא מעט אנשים - אהבה חדשה היא הפתרון הטוב ביותר.

2461

New member
מה שאני הכי שונאת...

זה את האנשים האלה שאומרים אחרי פרידה "הכי טוב ככה, הוא סתם היה בלה בלה בלה בלה"....
כאילו מה אתם חושבים שזה מקל יותר?

עכשיו לגבי שאלתך....איך להתגבר עליו אין לי עצה כי אני לא חושבת שזה אפשרי לשכוח ככה מישהו כאילו כלום, אבל כמו שאמר פה כבר המגיב מעליי, אהבה חדשה היא הדרך הכי טובה להאיץ את השיכחה מהבן אדם.
תנסי להתחבר למישהו חדש להעסיק את עצמך....ככה יהיה לך יותר קל...

מצטערת בשבילך ובהצלחה

freakyelfgirl

New member
אם את עדיין אוהבת אותו

תיצרימאיתו קשר
אפילו סתם תשאלי מה קורההואל תזכירי מה שהיה ביניכם
תרמזי לו בדרך עקיפה שאת עדיין מעוניינת

neros69

New member
הייתי במצב דומה

ממש אותו מצב עם האקס שלי והייתי נעולה עליו הרבה מאוד זמן כך שאפילו לא יכולתי להכיר אנשים אחרים. בסוף החלטתי להראות לו מה הפסיד ויצאתי עם מישהו בלי שום כוונות להמשיך הלאה... והבחור תפס לי את הלב! רק ככה השתחררתי מהקודם. אני לא אומרת שאנחנו אותו דבר אבל אני כן מחזקת את מה שאמרו הקודמים לי- אהבה חדשה!! אפילו אם אין לך חשק להכיר אנשים חדשים. תנסי. תצאי. תכירי... זה כבר יבוא.
אני לא הייתי ממליצה לך לנסות לחזור אליו כי אם הוא סיים את הקשר בצורה כזאת (שבעיניי מאוד פוגעת) הוא יכול לעשות זאת שוב. הוא לא צפוי וחבל לך לשבור את הלב שוב ולפתח דפוס כזה. שיהיה לך הרבה בהצלחה

היי:)

באמת מעצבן שככה נפרד מימך.
ומבינה שקשה ... כי עדין אוהבת.
הכי קל להתגבר זה למצוא אהבה חדשה.
והדרך הכי קשה זה שהזמן יעשה את שלו..
ותתעסקי בדברים אחרים.
זה לא קל אבל לא יכולה לחכות לא כל החיים במיוחד אחרי אייך שנפרד.
בהצלחה :)

Megie

New member
וואו..

נשמע אכזרי ומטורף.. איך אפשר להיות כ"כ קר אחרי קשר כזה?!
איך בכלל מצידך את מסוגלת לחשוב על ביסוס עתיד כלשהו עם אדם שמסוגל פשוט להיעלם ככה?!

את בכיוון הנכון..חופשה שתרחיק אותך מזה הייתה רעיון מעולה..
תחשבי על כל דבר שיכול להסיח את דעתך.. הדבר האחרון שיכול להיות נכון-הוא לחשוב על לחזור לשם..ולא משנה מה-הדרך שלו משקפת את מי שהו..וזאת לא דרך גם עבור אויב..המינימום הוא לסיים בכבוד.

תהיי חזקה, הזמן יעשה את שלו.. הדבר היחיד שימנע מהזמן להשכיח-הוא את, אם תמשיכי לחפש את הדרך אליו.

אנחנו כאן, מקווה לקרוא הודעות שלך בעתיד-על ההצלחה שלך להתגבר והודעות חיוביות

שלום

נסי ליצור אתו קשר. אם לא ירצה, לפחות אהבי את עצמך בזכות הדברים שאת אוהבת לעשות ואז פחות תסבלי מחוסר אהבה מאחרים.

למעלה