שלום

odo77

New member
שלום

אני בן 36 נשוי 7 שנים עם 2 ילדים (גיל - 4 ו- 6)
אני מרגיש ממש אומלל בנישואים אלו , אני ואישתי כל הזמן רבים ,אבל אני מפחד שאם אני יפרק עכשיו את הנישואים אני יפגע בילדים
בת זוגתי לעומת זאת לא רואה שום בעיה בנישואים ודוחפת לעוד ילד וקניית דירה

יש למישהו עם ניסיון עצה בשבילי, האם לבלוע את הצפרדע עוד כמה שנים ,או לחתוך?
לגבי יועץ נישואים - אני מאמין שהבעיה שלנו זה לא תקשרת ,אלה האופי שלה/שלי (אני מאמין ששלה אבל זה לא אוביקטיבי) - כך שאני לא מאמין שיועץ נישואים יכול לעזור .

איציק911

New member
לא לבלוע ולא לחתוך,תנסו לדבר

תנסו לדבר להבין...ללכת ליעוץ זוגי.

על מה אתם רבים?

תפרט יותר שאפשר יהיה להבין...

בכל מקרה אם זאת הרגשתך אז תימנע מילד שלישי וקניית דירה

odo77

New member
הלוואי והייתי מאמין שטיפול זוגי יעזור

היא מאוד מזניחה את עצמה (אני בדיוק להפך)
היא לא רוצה לקיים יחסי מין ,רק פעם בחודשיים (לי יש תיאבון מיני גדול שגורם לי להיות מתוסכל) ,
היא מאוד אגואיסטית , היא מתיחסת אלי מגעיל ,מבחינתה אני רק פונקציה של עבודות בית ושכר (אני מרויח פי 4 ממנה)

אני כועס על עצמי כל הזמן אך לא שמתי לב עם מי התחתנתי ויותר גרוע מזה עם מי הבאתי ילדים ,

לצערי אין לי עם מי לדבר על זה , מה שהביא אותי עכשיו לחשוף את הקרביים לאנשים לגמרי זרים

איציק911

New member
יש הבדל לבין מה שאתה אומר

לבין שתשבו עם יןעצת זוגית שהיא אוביקטיבית ותגיד את הדברים.

לא שווה לנסות? לעשות מאמץ בשביל להציל את המשפחה שלכם?

אני מכיר אפילו כאלו שהלכו ליועצת זוגית אחת ולא הלך והמשיכו לאחרת ולא ויתרו ובסוף הצליחו.

לדעתי שווה לכם לנסות ומעבר לזה אם אתה אומר לה את הדברים יפה ולא בקטע של מריבה אז היא לא מבינה או מסכימה????

אם התשובה היא לא אז בכל מקרה לכו ליעוץ זוגי ותנסו לפתור.

ואל תתבאס מזה כי אם חלילה גם אח"כ תחליטו להתגרש תהיה שלם עם עצמך ותדע שעשית הכל אבל לא הצליח

איציק911

New member
קח בחשבון שאתה פה אומר רק את הצד שלך...

שתהיו אצל היועצת היא תשמע את שניכם...

שיהיה לך המון בהצלחה ותעשו הכל בשביל להציל את המשפחה שלכם...

ואגב אני אפילו מכיר אישה שבעלה סירב לבוא לטיפול זוגי אז היא התחילה אותו לבד...

גם אם אישתך תסרב לך לבד תנסה להבין אולי אתה טועה?אולי אתה צריך להתנהג ולהגיד דברים אחרת? אולי אתה לא בנוי לגירושים???

לאט לאט אל תרוץ להתגרש ובטח אל תציע ואל תעלה את זה בפני אישתך...

כי אם תעלה את זה ותדברו על זה בסוף זה יגיע

odo77

New member
לא הבנתי

לא הבנתי את המשפט - "אולי אתה צריך להתנהג ולהגיד דברים אחרת? אולי אתה לא בנוי לגירושים???"
מה הכוונה?

איציק911

New member
אני אסביר לך...

אולי אתה אומר את הדברים בשעת מריבה או בכעס....בכל מקרה שאדם אוביקטיבי יגיד אותם ויסביר זה ישמע יותר טוב...

לא בנוי לגירושים.....תחשוב על היום אחרי אם אתה בכלל בנוי (במידה והמשמורת על הילדים אצל האמא) להיות רחוק מהילדים לבקר פעמיים בשבוע וכל שבת שניה לחיות לבד בלי המשפחה שלך לשלם מזונות.

בעצם אתה תאבד את משפחתך ותהיה פחות מעורב ועם הילדים,תחזור לחיות כמו רווק..

השאלה אם אתה בנוי לזה,עכשיו אתה כמו שאתה אומר סובל אולי שתתגרש גם יהיה סבל בשבילך

שילה1

New member
ואני אסביר לך איציק.א.היום יש גם משמורת

משותפת והסדרי ראייה נרחבים.
שנית-האושר האישי שלו,כאדם,כאב,חשוב מאוד.
ושלישית-גירושין שנעשים נכון-אינם איבוד משפחה,אלא שמירת קשר אחר עם המשפחה.
רביעית-ראיתי מי שהגירושים מנפו אותם,וראיי אחרים שבחרו לשקוע.הכל עניין של החלטה אישית.
ובקיצור-האיש יעשה את השיקולים שלו,מקווה שיתעיעץ עם עו"ד לפני המהלכים.

איציק911

New member
שילה אין משמורת משותפת זה שקר

יש משמורת אצל האמא בלבד ואין שום שינוי....

יכולים לעשות אלף ועדות וכמה שרי ממשלה יכולים להכריז על שינוי בפועל אין שום שינוי יש העדפה למשמורת אצל האמא גם כאשר טובת הילד אצל האב.

אי אפשר לעשות שינוי כזה כאשר יושבות פקידות סעד (בעצם הם מממליצות מחליטות אצל מי יהיה המשמורת ובית המשפט ב99 אחוז מאשר) שרגילות לחיות שנים בתפיסת עולם מסויימת ופתאום בגלל ועדה או שר תפיסת העולם שלהם תשתנה.

בשביל אב או אם שמאבדים משמורת זה איבוד מסויים של הקשר עם הילדים.

שילה1

New member
בהחלט יש ולא מעט,במגמת

עליה ואפילו משמעותית,ואפילו עם פסיקות הולמות.
אלא שלא כאן המקום להתדיין בנושא זה.
וכן אני מבינה שהסקת ממקרה פרטי שלך.חבל שכך.

איציק911

New member
שילה את טועה....

אני אב משמורן ובתור אב משמורן אני אומר את זה אין שום שינוי.

אני לא מצפה גם לשינוי מפקידת סעד בת 60 שעובדת 30 שנה שתשנה את תפיסת העולם שלה בגלל שינוי מדיניות או איזה ועדה,במיוחד שפקידות הסעד המבוגרות שבינהם לא חכמות בלשון המעטה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
תרגיע

אל תללכך ככה על מגזר שלם.
זה שמישהי או מישהן לא רואה/ות איתך עין בעין לא הופך אותן לטיפשות.
אני מניח שכמו בכל מגזר יש גם שם מכל הסוגים, אבל בסך הכל אלו נשים וגברים שלמדו הרבה ושעושים עבודה חברתית חשובה וכמעט בלתי אפשרית בתנאי שכר מבישים.

אז בקיצור: תרגיע.

שילה1

New member
בדיוק.ואגב-אני מכירה פקס"ת בת 60-שיכולה ללמד

אותך ושכמותך מקצועיות ,ידע ושינויים של הזמן האחרון-מהם.
לצערם של רבים-היא פרשה לאחרונה.
היא אינה היחידה!

איציק911

New member
שיפרשו כמה שיותר ושיהיו רק צעירות

אין בכלל ויכוח שכל דור עולה על הדור שהיה לפניו

איציק911

New member
הגזמת...למדו הרבה?זה רק קורס במכללה נמוכה

תנאי השכר הולמים את הרמה שלהם.

ואין קשר לזה שהם רואים איתי עיין בעיין

לפעמיים צריך לנסות להסתכל מהצד השני ....

נשואה פלוס שניים בתהליך גירושין חייבת לומר לך שזה לא קל ויתרה מכך אפילו קשה ,בעלי החליט ביום בהיר שלא מתאימה לו מסגרת ביתית משפחתית. והוא וצריך למצוא את עצמו בתחילה חשבתי משבר גיל הארבעים וניסיתי לזרום על מנת שיוכל המשיך להיות מאושר בחייו (לא חסר לו דבר -משפחה ,בית ,ילדים,עבדה טובה ,תחומי עניין ובילוי ,וכמובן אישה אוהבת ודואגת להכל - ניקיונות ילדים בית חשבונות משפחה חברים הכל ; ואני יכולה להעיד אישה יפה מטופחת ,נראית טוב ,חכמה ,משכילה. )
אבל כל זה לא הספיק לו כי הוא ״שכח״ לספר כי בחוץ מחכה לו פרגית בת 36 נשואה ללא ילדים .... מה המסקנה הכי שוב להיות אמיתיים וקודם כל. נאמנים לעצמנו כי אין אף אחד מלבדנו שיודע מה הכי טוב בשבילינו .

אומנם הופתעתי אבל חלף זמן לא רב ואני מודה לו על הצעד הזה הצעד שהזכיר לי שאני קיימת אני פה ואני צריכה לדאוג לעצמי והזמן יעשה את שלו וייהיה טוב אני בטוחה . לכן עם כל הכאב והצער חפש טוב טוב בתוכך את התשובה ואתה תמצא אותה ויחד איתה יגיע האושר. בהצלחה .

גארוטה

New member
אסבר, פרט ונמק

אתה אומלל בנישואים, חושב על גירושים והיא? היא חיה בפלנטה אחרת, לא רואה כלום
ממה שאתה רואה, מבחינתה אין שום בעיה ואפילו רוצה להגדיל את המשפחה...
והמצחיק הוא שאתה חושב שאין לכם בעיה בתקשורת. אם זו לא בעיה בתקשורת אז מה זה?

למעלה