שלום

• פותח הנושא mto
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
mto יקר שלנו!

הגבתי למעלה לפני שקראתי את כל השרשור אז נא להתעלם... א. תודה רבה על החייאת הפורום קצת!!! אמנם רק אתה וגיא (גיא - as in שם של בנים) דיברתם אבל עדיין סבבה!!! אם תרצה, האיי סי קיו שלי הוא 6911523 ב. אני ברגעים אלו מוריד את הסרט.. מה זה דיר 3 אני לא מבין.... בכל מקרה יש לי ADSL אז מתישהו זה יגיע וזה בטח לא יעבוד כי אני לא יודע מה זה דיר3.... אם תסביר אני אשמח! ג. על איזה שיר היית ממליץ למישהו שבכלל לא מכיר דרים לשמוע?... אני תמיד ממליץ על מטרופוליס 1. כי הוא שיר עצום! 2. הוא משלב המון היבטים של דרים. וגם המחלצתי כמה פעמים על beyond this life שהוא גם השתגעותי באופן דומה אם לא יותר... אמממ זהו נדברה!

mto

New member
הי ! תודה לך !

זה יעבוד לך.. כי זה סרט לכל דבר שמורידים מהאינטרנט.. דיר זו שיטת צלילה, צלילת מערות שכזו.. לא חשוב , מקסימום תראה את הסרט תבין :))) השירים הם לקראת הסוף. חצי שעה אחרונה של הסרט, בשעה הראשונה 3 חברה מבלבלים את המוח על השיטה ומסבירים עליה אם זה לא מעניין אותך אז תעביר ישר לשעה אחרי, השירים שם מומלצים, חבל שאני לא יודע את השמות.. מה אני הייתי ממליץ , הייתי נותן שמות ולא את הכי פופולאריים כמו שאתה עשית, למשל אלו - Another One Bites the Dust , Dream Theater - CD1-02 - Blind Faith dream theater - images and words (learning to live) dream theater - through her eyes Dream Theater - Six degrees of inner turbulence (Cd2) - 08 - Losing time - Grand finale (1)

NiGa

New member
נראה לי שאתה מבלבל דברים...

Another one bites... זה שיר של קווין, לא של דרים... (לא?!?!?) Learning To Live נקרא Learning to live, לא איך שאתה רשמת - סתם לידע כללי... ושמע - בדוגרי, ת´רו הר אייז זה שיר יפה ואני אוהב אותו והכל אבל... האם הוא מייצג את דרים ת´יאטר?... בליינד פיית´, לרנינג טו ליב - אלה מייצגים יפה דווקא, וגם Losing Time... בקיצור, כל המלצה היא לגיטימית, ועובדה שיש אנשים שהכירו את דרים דרך Falling Into Infinity בכלל...

theriddler

New member
another one bites ....אכן שיר של

QUEEN יתכן שיש בסרט את הגירסא של petrucci ...מדיסק tribute של queen

theriddler

New member
enjoy

Dragon Attack - A Tribute To Queen (1997) Featuring James LaBrie, John Petrucci, Robin McAuley, Bob Kulick, Marty Friedman, Tony Franklin, Billy Sherwood, Carmine Appice, Adam, Rudy Sarzo, Tommy Aldridge, Jeff Scott Soto, Bruce Kulick, Eric Singer, Paul Shortino, Lemmy Kilmister, Ted Nugent, Glenn Hughes, Jake E. Lee, Mark Boals, Yngwie Malmsteen, John Bush, Scott Ian and Joey Vera. I Want It All Sheer Heart Attack (with James LaBrie) Another One Bites The Dust (with John Petrucci) Save Me We Will Rock You We Are The Champions Tie Your Mother Down Get Down Make Love Keep Yourself Alive One Vision (with James LaBrie) It´s Late Love Of My Life (bonus track in Japan only) ???

NiGa

New member
MTO יקר!

הורדתי את הסר בערך ב 1:04 מתחיל שיר שאני ממש לא מכיר אבל לא נשמע דרימי במיוחד... אמנם זה סגנון דיי דומה אבל... אולי זה מהדיסק הראשון?... אולי שירים שלא שוחררו של מאג´סטי?... בזאת TheRiddler יעזור יותר, אני אארגן לו MP3 של זה... השיר השני הוא Peruvian Skies השלישי לא מוכרלי, אבל הוא לא דרים... בכל מקרה, תגיד לי למה בדיוק אתה מתכוון...

למעלה