שלום

• פותח הנושא mto
  • פורסם בתאריך

mto

New member
שלום

יש לי שאלה קטנה אני מקווה לקבל תשובה.. זיהוי קטן אם אפשר... של שיר dream theater שהרבה פעמים חוזרת השורה " i´am still in my... " זהו . זה מה שאני יודע בקשר לשיר רק שהשורה הזו חוזרת הרבה פעמים. לגבי היוצרים אני בטוח שאלו דרים. תודה שוב ! אני לא מבין את זה.. אני מכיר את רוב השירים של דרים ואני לא מוצא את השיר הזה ! זה מתסכל אותי ... בבקשה, אם תוכלו לעזור.

theriddler

New member
היי!....אתה בטוח שזה dream בגלל

הקול (להברי)? כי אם כן יכול להיות שזה שיר של ההרכב שלו mullmuzzler יש להם שני דיסקים .... אתה יכול לתת עוד רמזים?

mto

New member
אני משוכנע

ראיתי את זה בסרט בסוף הסרט מופיע תודות ל - eyelon emi dream theater עכשיו השניים הראשונים אני משוכנע שאלו הוצאות דיסקים ורק דרים זו הלהקה שמנגנת, אני מזהה גם לפי סגנון הניגון, אי אפשר להתבלבל.

mto

New member
סרט של צלילה על דיר

אם יש לך אינטרנט מהיר ואת מעוניינת לעזור אני יכול לתת לך את הכתובת להורדה ולהגיד לך לקראת איזה דקה זה.. בכלל השירים שמתנגנים שם כולם של דרים והם מצוינים !!! חבל שאני לאיודע איזה הם.. אני רואה את הסרט רק בשביל לשמוע את השירים..

theriddler

New member
אחלה. תן את הלינק

יש פה הרבה עם אינטרנט מהיר and enough with the shirley joke i´m a man, baby!

mto

New member
בבקשה

ושוב תודה רבה בתחילת הסרט יש דיבורים בערך שעה ככה.. המוזיקה מתחילה שמתחילים הצילומים אחרי שה 3 חברה יושבים בשולחן.. אתם תיראו כבר זה בערך אחרי שעה ואז יש 23 דקות של מוזיקה אלוהית של דרים !! יש שם כמה שירים אני מחפש את השיר שמופיע בדקה ה שעה ו20 . כדי להוריד אתם צריכים את dir 3 זה הקישור הראשון להורדה. תודה רבה !

mto

New member
דרך אגב

זה מומלץ לכולכם אם אתם אוהבים את דרים ואת המוזיקה שלהם, ולא רק את השירים הפופולאריים שראיתי שהמנהל פה ממליץ, תורידו את הסרט בלי קשר לבקשה שלי של הזיהוי פשוט מדהים מה שהם עושים שם.. ( דרים לא הצוללנים)

theriddler

New member
היי!

המנהל *לק לק לק לק* ממליץ *לק לק לק לק* על *לק לק לק לק* שירים *לק לק לק לק* פופולרים *לק לק לק לק* רק למי *לק לק לק לק* שרוצה *לק לק לק לק* להכיר את *לק לק לק לק* דרים *לק לק לק לק* ....כמובן *לק לק לק לק* שמי *לק לק לק לק* שממש *לק לק לק לק*יאהב *לק לק לק לק* אותם *לק לק לק לק* ישמע *לק לק לק לק* את כל *לק לק לק לק* השירים שלהם*לק לק לק לק* *לק לק לק לק* *לק לק לק לק*

NiGa

New member
ל - MTO

עוד לא פגשתי שיר של דרים שלא אהבתי... כל שיר שלהם שתתן לי לשמוע אני אשמח... מלעשות שכשצריך להמליץ למישהו שלא מכיר אז צריך משהו יותר מיינסטרימי של דרים?... אם אתה מבין...

theriddler

New member
חסוס הצלוב ...300 MB!!

אין לך אפשרות להקליט ל MP3 את מה ששומעים שם? או להגיד לי בדיוק איך השיר הולך?

mto

New member
כן.. חשבתי שתהי בשוק

אבל בכל זאת אני ממליץ נורא, ואין לי אפשרות, אני כרגע שמחשב אחר והסרט נמצא במחשב אחר ( לא בהישג יד ) ואני לאיכול להקליט לאמ פי. באמת שמצטער אם תוכלו זה באמת חשוב.. בבקשה !!!!!! ובקשר למה שאמרתי על המנהל.. תשמעי, אני לא חושב שלהוריד את השירים הפופלאריים זו המלצה נכונה. אבל זו דעתי ואני שומר אותה לעצמי , לפחות שמרתי, כמובן שלא ניסיתי לפגוע באף אחד.

theriddler

New member
או קיי.....בוא נתחיל מההתחלה...K?

אני לא יודע אם אתה צוחק .....או שאני משתגע לאט לאט... הופל´ה....ראית...משתגע לא "משתגעת"....אתה יודע למה כי אני..........בן,זכר,גבר,איש,אדון, בן אנוש.MALE! שנית(?).....זה היה בצחוק .....ההערה שלי על ההערה שלך... מה אתה מחשיב שירים לא פופולרים? מה אתה מחשיב כן פופולרים? אני חושב ש metropolis part 1:the miracle and the sleeper ....הוא דוגמא מספיק טובה לשיר של dream theater........ הוא מכיר קטעים כבדים....קטעים שקטים סולואים מטורפים... וכמובן קטעים instrumetalים......בחותמות זמן משתנות ובלתי אפשריות לניגון (או שאני פשוט סמרטוט ו בגלל זה אני לא מצליח לנגן את זה......רגע........כן...זה בגלל ש(?) אני סמרטוט) איבדתי את הנקודה... שוב....איך השיר ההוא הולך??!?!?! שקט?...רועש? איטי? מהיר? איך השירה הולכת בדיוק?

mto

New member
תראה,

מתנצל על האי הבנה. השיר הוא די מהיר מלווה בגיטרות בפיזמון.. חחח פיזמון בשיר של דרים זה מוזר.. השורה iam still in my... חוזרת המון פעמים וככה ביוי גיטרות , בקיצור אחלה של שיר. אלו הפרטים שהצלחתי ללקט. מקווה שעזרתי.

mto

New member
הלוואי והייתי יודע

חשבתי שזו שורת המפתח של השיר... אבל מסתבר שאין שיר כזה.. אתה מבין הורדתי כבר איזה 10 שירים חדשים של דרים !!! ועדיין כלום יש לי איזה 40 שירים..

mto

New member
שמעתי ..

נסה לפרט איזה שיר בדיוק מתוך האלבום.. זה אלבום נכון ? ואם לא אז יש לי את זה.

mto

New member
חברה הבעיה עדיין לא נפתרה

אז אם תוכלו להושיט יד..

למעלה