שלום ^^

שרונת XD

New member
שלום ^^

שלום לכולם :)
עדיין אין לי חנות, ועדיין אין לי מה לשים שם.
אני בשנה האחרונה התחלתי לצייר במחשב ואני משתפרת בזה מאוד מהר (לפני זה הייתי מציירת אבל לא במחשב).
אני הייתי רוצה למכור הדפסים של הציורים שאני אעשה, המליצו לי על האתר הזה שנראה לי נהדר, ועל הפורום הזה (שהוא גם נהדר).
אני לא מבינה כלום באתר הזה, ואני לא מבינה במחירות.
הייתי רוצה לבקש קצת הסברים על האתר, אם למישהו פה ידוע אם יש ביקוש לקניית הדפסים של ציורים דיגיטליים, על מה בדרך כלל מדפיסים? אני חשבתי על קנבס, אבל באתר ראיתי שהרוב מוכרים הדפסים על כל מיני סוגים של ניירות.
לגבי זכויות יוצרים, אני לא הייתי רוצה למכור אותן, הייתי רוצה להמשיך למכור את אותו הציור שוב ושוב, אם אני לא טועה זה מקובל באתר הזה.
גם ראיתי שיש לקוחות חסרי סבלנות שמתלוננים, וזאת בעיה, כי לוקח זמן להדפיס על קנבס ולוקח זמן עד שהמשלוח יגיע.
זהו נראה לי, תודה על ההקשבה ונעים להכיר ^^

RolyzCreations

New member
ברוכה הבאה

את צריכה לעשות את שיעורי הבית לבד - לבדוק חנויות באטסי שמוכרות פריטים דומים לאלו שלך, ולראות אם/כמה הן מוכרות. מספר המכירות שביצעה כל חנות רשום בעמוד החנות.
באותו אופן את יכולה להתרשם על מה מדפיסים.
אולי לבדוק אם יש שוק למכירת הקבצים הדיגיטליים מבלי להדפיס. אם זה משהו שאת רוצה לעשות כמובן.
לקוחות חסרי סבלנות זו בעיה, אבל אם מבהירים בצורה ברורה זמני הכנה + זמני משלוח לא צריכה להיות בעיה מיוחדת.
אולי כדאי שתחשבי על הדפסת חלק מהציורים כך שיהיה לך מלאי זמין.

בהצלחה

שרונת XD

New member
תודה :)

כמובן שגם בדקתי בעצמי, חשבתי אולי במקרה מישהו מהגולשים עוסק בזה ויכול לומר לי באופן אישי איך זה.
לגבי מכירת הקבצים, אני לא הייתי מעוניינת שהקבצים של הציורים שלי יסתובבו ברשת, ככה בן אדם יכול לקנות ולהפיץ ואנשים כבר לא יקנו ממני.
יש מקומות שמדפיסים על קנבס ממש מהר, וגם יש אפשרות של לעשות באותו היום אז אני אראה לגבי זה.
אגב מה לגבי עוסק פטור וכל זה? אני צריכה להתחיל להתעסק עם זה לפני שאני מתחילה למכור? אין לי מושג לגבי זה. כמה כסף הם יקחו לי? כמה בערך עולה רואה חשבון?

שרונת XD

New member
זה אתר נוראי

לא מספיק שהם לוקחים לפחות 90 אחוז מהמכירה, עוד צריך לשלם להם בשביל להרשם לאתר, לשלם להם כשי שהם יעשו כסף על העבודות שלי, לא תודה.
לעזאזל לא שמתי לב שאני צריכה לשלם להם בשביל ההרשמה, ועכשיו הם לא רוצים להחזיר את הכסף.
מצטערת אבל הם עצבנו אותי ממש, אם אתר שמקשר בין קונים ומוכים מבקש כסף על הרשמה או על כל מכירה זה מובן, אבל אתר שגם ככה לוקח כמעט הכל לעצמו רוצה כסף על הרשמה? לדעתי זאת חוצפה.

אוקה

New member
זכותך להתעצבן ולא לאהוב את השיטה שלהם...

לדעתי אם תתעקשי- יחזירו לך את כספך (1$ לא ירושש אותם)

שרונת XD

New member
הם לא רוצים להחזיר

והם מתעלמים ממני, יותר אכפת לי מהעיקרון, זה דוחה אותי שצריך לשלם להם כדי שהם יעשו כסף מעבודות שלי, ושאני בעצם שילמתי להם על כלום, כי סגרתי את החשבון, ואם שילמתי להם אז כביכול מגיע לי שירות, אבל כנראה שלא כי הם מסננים אותי.

למעלה