שלום :)

Alma Gentil

New member
שלום :)

שלום לכולם!
אני מחפשת המלצות לחוברות קומיקס שאין בהם גיבורי על.
האם מישהו מכיר חוברות שוות קריאה?

תודה

idodo35

New member
איזה סגנון?

בלי גיבורי על אומנם מצמצם אבל בכל זאת...
אחלה סדרת פנטזייה שאני ממליץ עליה מאד היא saga
אחלה סדרת אימה יש את the walking dead
יש הרבה דברים מעבר לגיבורי על...
בנוסף גם אם את לא מעוניינת בגיבורי על פרופר (סופרמן,באטמן וכו') אני ממליץ בחום לא לוותר על watchmen שהוא אחד הסיפורים הכי טובים בקומיקס נקודה רק כי יש בו גיבורי על...
מקווה שעזרתי וברוכה הבאה

mulon1984

New member
הא!

שכחת קומיקס שאחד המשפטים המפורסמים בו זה Remember remember

idodo35

New member
כזה אני

מעיין שופע של אירוניה לא מכוונת...
ולגבי sandman טכנית יש כצת גיבורי על בזה (אבל זה עדיין ממש אדיר)

Guid

New member
על Y the last man.

אני באמצע שלו, ואני נהנה מכל רגע. כל רגע.
כתוב מעולה, מאוייר מצויין, עלילה לא מורכבת מדי (אך עדיין ממש מעניינת), ואין הרבה מדי דמויות.
בדיוק כמו שאני אוהב.

(רק אזהרונת קטנה: זה מכיל תכנים לקוראים בוגרים, לא ילדים. אז לקחת בחשבון)

shacharx5

New member
אהה

אז במקרה זה צריך בעיקר לא לתת מBIG TWO
אני יכול לחשוב רק על פייבלס קונאן, אוודנצ'ר טיים (אם כי זה לילדים)
ואולי גם באפי ציידת הערפדים שמעתי שהקומיקס הוא טוב

Alma Gentil

New member
ראשית כל, תודה לעונים

קראתי את
Y The Last Man ואת V For Vendeta.

עוד קראתי / קוראת (אולי זה ייתן לכם קצת מושג מה אני מחפשת):
Blankets
100 Bullets
Sin City
Fables
Fairest
Hack - Slash
Hellraiser
Maus
Preacher
Scalped
We3
Sleeper
History of Violance
The Manhattan Projects
Strangers in Paradise

אני גם אשמח לקנות את החוברות ב"הארד-קופי" (אני מורידה דיגיטל - קומיקס) אם אתם מכירים חנויות שמוכרות אותם.

תודה :)

nick at noon

New member
אני חוזר על ההמלצה לsandman

נכון שטכנית יש שם כמה גיבורי על, אבל הם באמת בגדר דמויות כל כך שוליות שבקושי רואים אותם. ברוב המקרים רואים מישהו (כמו באטמן) לפאנל אחד וזהו.
לדעתי זה הספר קומיקס הטוב ביותר שיש.

Alma Gentil

New member
אני לא מאמינה ששכחתי את Sandman!

קראתי אותו :)
אתה יודע אם ב"קומיקאזה" או "קומיקס וירקות" אפשר להשיג חוברות קומיקס/אוגדנים
שלא שייכים ל"מארוול" או "די.סי"?

nick at noon

New member
אני יודע לגבי קומיקאזה

שיש להם קומיקסים שלא שייכים למארוול או DC, אני מניח שאותו דבר נכון לגבי קומיקס וירקות.
קומיקאזה נסגרים עוד בערך שבועיים, אז אם את מעוניינת לראות מה יש להם לכי עכשיו.

ואני לא מאמין ששכחת את סנדמן.
ועוד המלצות: אם אהבת אותו יש גם הרבה קומיקס ספין-אוף שלו. בין היתר סדרה שלמה על לוסיפר.
אבל היחידם שקניתי הם שניים שנכתבו על ידי גיימן:
Death: The High Cost of Living
Death: The Time of Your Life
את יכולה להבין מהשם על איזו דמות הם מתמקדים. הראשון ממש טוב. השני בסדר.

Alma Gentil

New member
צודק!

גם אני לא מאמינה ששכחתי את סנדמן וחבריו (גם את הספין-אופס קראתי).

לפי מה שהבנתי, "קומיקאזה" סוגרת את החנות שלה בדיזינגוף אבל עוברת להיות חנות און-ליין. או שאולי הבנתי לא נכון?
בכל מקרה, מאיפה אתם מזמינים/קונים קומיקס?
הייתי רוצה להתחיל ולצבור חוברות משלי (לקנות את כל אלו שקראתי און-ליין). השאלה היא: איפה לחפש? האם אין ברירה ואצטרך להזמין רק מאתרים בחו"ל?

Guid

New member
הבנת נכון לגבי קומיקאזה,

ובכל מקרה גם כשהיא תעבור לחנות און-ליין אני מאמין שעדיין יהיה יותר אטרקטיבי להזמין מהם מאשר מאתרים בחו"ל. (מבחינת דמי משלוח וזמן הגעה, אני מתכוון)

אבל חוץ מהם יש גם את קומיקס וירקות שעדיין נשארים במתכונת הנוכחית שלהם כחנות פרונטלית וקיימת. אני ממליץ לך להכנס ולראות מה יש להם להציע

ואגב לגבי קומיקאזה- כמו שאמר לך nick at noon- הם נסגרים בסוף פברואר אז הם עושים מבצעים על מה שיש להם כרגע בחנות. אני מניח ששווה ללכת ולבדוק מה הולך שם.

Artemisa

New member
המלצות שהם לא סופרהירוז

רשימה מפוארת בהחלט :). גמאני לא ממש אוהבת סופרהירוז.
יש את The Unwrittenשל מייק קארי- זה מתחיל כמו פרודיה על הארי פוטר אבל מתפתח למשהו יותר מעניין
אם אהבת את SIP אז יש ליוצר שלו טרי מור עוד 2 סדרות מעולות - Echo ו- Rachel Rising (השני עוד לא הסתיים אבל יצא אוגדן ראשון)
אד ברובייקר שכתב את סליפר גם הוציא את "קרימנל" ו"פאם פאטאל" - עוד לא יצא לי לקרוא אבל שמעתי דברים טובים.
לאימג' עכשיו יש עכשיו שנה מוצלחת - פירוט בבלוג שלי. יש עוד המלצות עם תלחצי על קטגוריית קומיקס.
Bone ו -RASL של ג'ף סמית' מעולים - הראשון יותר ילדותי בסגנון פנטזיה והשני יותר בוגר ובסגנון מד"ב.
גרג רוקה כתב אחלה סדרת ריגול Queen & Country ויש לו גם סדרות עם בלשיות - Whiteout ו- Stumptown
תמיד יש משהו טוב באוגדנים של Dark Horse Presents :
Finder, Alabster Wolves, the Creep, Resident Alien - בגלל שזו אנתולוגיה זו נקודת פתיחה טובה לשאר הסדרות שלהם. הסיפורים בד"ך עומדים בפני עצמם כך שזה לא מקלקל את החוויה של הקריאה
כתבתי על כך בבלוג שלי אבל זה היה לפני שנה אבל שווה לחזור ולהדגיש. ג'ו היל הוא גאון וחייבים לקרוא את Locke & Key . גם The Cape זה טוויסט אפל על ז'אנר הסופרהירוז.
בהצלחה. .

Alma Gentil

New member
תודה על ההמלצות!

האמת,
שאני קוראת את הבלוג שלך. הגעתי אליו דרך פורום אחר...

Artemisa

New member
עולם קטן...

שמחה להיפגש איתך גם פה. וג כן שכחתי- יש לפייבלס 3 ספין אופים חמודים - ג'ק אוף פייבלס ו- Fairest , 1,001 NIGHTS OF SNOWFALL - . לידעתך. יש לי גם את הספר המאויר פיטר ומקס שהוא חביב אבל לא קריאת חובה.

shacharx5

New member
רגע

Fairest לפי מה שהבנתי הוא על אותו עיקרון של פייבלס רק עם אגדות קוראניות או משהו כזה
אז הוא מתרחש באותו יקום כמו היקום של פייבלס או ביקום אחר?

Artemisa

New member
נדמה לי שקצת התבלבלת...

זה מתרחש באותו עולם של פייבלס רק מתמקד בדמוית נשיות שעד כה היו דמויות די זניחות ביקום הזה. הסיפור הראשון עושה טוויסט על אגדת היפיפיה הנרדמת (בכיכובי של עלי באבא וג'יני שברח מסדרה של ג'וס וודון ) , ואילו השני הוא על רפונזל (וכאן נכנסות אגדות יפניות - לזה אני משערת שהתכוונת). הסדרה קצת יותר קלילה מהטון האפל שפייבלס לאחרונה לקחה - ואפילו יש מכונית בחוברת האחרונה של פייבלס שנסיבות קיומה מוסברות בספין אוף.

shacharx5

New member
אהה

אז גם פשוט חשבתי שזה בעיקר כולל אגדות של האחים הגרים וכאלה אז יש אגדות גם מתרביות אחרות שהיו ביקום של פייבל טאון?

למעלה