שלום

shacharx5

New member
שלום

טוב אני שחר ואני התחלתי לקרוא קומיקס לפני איזה חודש בערך (זה המשחק של באטמן ארקהם סיטי שהכיר אותי לYJ שהכיר אותי לקומיקס)
וכרגע אני קורא בעיקר מהריבוט של DC בעיקר את רד הוד וטאלון ואת MARVEL NOW של ALL NEW X MAN וגם התחלתי את RUNAWAYS מה שנראה ממש טוב
וגם הורדתי את פייבלס כי שמעתי על זה בכל מקום

מקווה להגיב עוד בהמשך ולהכיר עוד אנשים...

תודה.

Guid

New member
שלום שחר!

אני עידן

אני התחלתי לקרוא קומיקס לפני קצת פחות משנה, אגב.
וגם אני הגעתי לשם גם בזכות YJ המצויינת! בתכלס הסרט Batman: Under the red hood הוא שגרם לי פשוט להתחיל לקרוא קומיקסים של נייטווינג, ומשם נכנסתי לעולם של DC שאחרי הריבוט.
עם הזמן יצא לי לקרוא גם אירועים "גדולים" בעולם של DC שלפני הריבוט.

אם אתה אוהב את Talon אז אני מאוד ממליץ לך לקרוא את באטמן. הסיפור של טאלון הוא ספין-אוף של הסיפור הראשון בקומיקס של באטמן של ה-New 52. והוא סיפור ממש ממש מעולה. (גם טאלון מעולה, כמובן)
בלי קשר, אני ממליץ לך גם לקרוא את אקוומן ואת פלאש. אני יודע שזה אולי נשמע קצת תמוה, אבל הם הפתיעו אותי מאוד!

מה חשבת על פייבלס, אגב?
אני שוקל להתחיל אותו...

shacharx5

New member
ניסיתי

רק את הגיליון הראשון של פייבלז וזה נראה נחמד בעיקר כל השינוי אישיות כמו אצל שלגייה שהיא בתכלס עוד נסיכה פסיבית אבל נראה שבפביילז היא הרבה יותר פעילה.
אבל זה נראה ביינתים נחמד
ולגבי באטמן אני פשוט קצת מבולבל כאילו יש איזה 4 כותרים אם אני לא טועה יש את באטמן, באטמן האביר האפל, דיטקטיב קומיקס, ובאטמן ורובין אז אני פשוט קצת מבולבל מה קורה.
ואת אקווהמן ופלאש אני אוכל לנסות למרות שאף פעם לא הכי התחברתי אליהם (אני רואה את אקווהמן פשוט בתור בובספוג)

אתה קורא משו מMARVEL או MARVEL NOW כי ביינתים עוד לא יצא לי הרבה.

Guid

New member
לא יצא לי הרבה Marvel Now, בנתיים.

אני קורא את All New X-Men ואת Uncanny Avengers, אבל קשה לומר שאני באמת נהנה מהם.
בתחילת חודש הבא אני אמור לקבל את החוברת הראשונה (ואולי גם השנייה) של Avengers, ואז אני כבר אחליט מה אני עושה עם קריאה של מארוול...

DC פשוט יותר מעניינים אותי.

וכן, לבאטמן יש 4 כותרים. אני אישית קורא רק את "באטמן", ולא את השאר.
ממה שהבנתי, "דיטקטיב קומיקס" שם יותר דגש על סיפורי בלשות של באטמן, "באטמן" זה כותר שנותן מקום גם לחיים האישיים של ברוס ווין, ו"באטמן ורובין" מספר על ההתרחשויות המשותפות של באטמן ורובין... כמובן.
אין לי מושג מה זה "באטמן: האביר האפל", אבל ממה שיצא לי לראות הוא מוגדר יותר כסיפור צד. (מה שכן הציור שלו ממש יפה)

אחת הסיבות שהמלצתי לך לקרוא את אקוומן ופלאש היא בגלל שאלו דמויות שאף אחד לא מגדיר אותם כ"מגניבות", והקומיקס שלהם הוא פשוט ממש טוב. במיוחד של אקוומן!
תנסה, אני לא מאמין שתתאכזב

idodo35

New member
פלאש לא מגניב?

דווקא פלאש לא הייתי אומר שהוא לא מוגדר כמגניב... דמות שולית יותר אולי מבחינת הציבור הרחב אבל בהחלט מגניב...
אקוומן פשוט underrated ברמות בלי קשר...

Guid

New member
יכול להיות... אולי זה באמת רק אני.

בכל מקרה אנ ישמח שיצא לי לשים לב אליו יותר בעולם של DC. אחלה דמו(יו)ת שבעולם!

idodo35

New member
ברוך הבא!

דבר ראשון הסיפור באטמן ממנו יוצא טאלון נקרא "the court of owls" והוא התרחש בחוברת באטמן (באטמן באטמן לא אביר אפל או שום דבר) בין חוברות 1-11 של הריבוט... היה סיפור מעולה ואני ממליץ לך לקרוא אותו וגם את הסיפור החדש שהתחיל "death of the familly" שמחזיר את הג'וקר!

אני מצטרף להמלצה על אקוומן ופלאש (במיוחד פלאש) ומבקש לא לרדת על אקוומן! מי שיורד על אקוומן בפורום מסתכן בחסימה! (לא באמת)

shacharx5

New member
דווקא אני יודע על שני הקרוס אוברים האלו

אבל אני לא ממש מצליח למצוא הסבר איפה זה מתחיל ואיפה זה נגמר
אז ביינתים קראתי את באטמן 1 ואת רד הוד 9 שקשורים לCOURT OF THE OWLS ורק את רד הוד 15 שקשור לחזרה של גו'קר (אם כי מאז המאייר החדש ירד לי החשק לקרוא אותו, למרות שאיפה אני ואיפה הוא מבחינת היכולת)
אבל דווקא הבנתי שהמקבילה של מארבל לאקווהמן נאמור יותר קשוחה כזאת

אגב למישו יש מושג איפה יש סיפורים טובים על X-23 ממארבל?

idodo35

New member
תשובות

לגבי באטמן מה שאתה צריך לקרוא זה רק החוברות בבאטמן (batman) חוברות 9 של כמעט כל החוברות שמתרחשות בגות'האם (nightwing, batman & robin, catwoman etc) מתקשרים לקרוס אובר אבל לא חייבים לקרוא את זה הן פשוט מכילות את החברה של באטמן נגד טאלונס שונים...
כנל לגבי הקרוס אובר השני... פשוט תקרא את batman השאר זה רק כדי להרחיב...
לגבי נאמור... שנאמור ייקפוץ! אקווהמן שולט!

לגבי x 23 אני יודע שהייתה לה סדרה משלה ושהיא מופיעה במספר קבוצות ובחוברת "avengers arena" שיצאה במרוול now (שמסתבר שזה לא רע למרות מה שאתה חושב...)

shacharx5

New member
אהה

עכשיו אני מבין הייתי די בטוח שכל השאר כותרי העטלף די חיוניים לזה
ומה הקונספט של avangers areana זה מעין מקום הכנה למצטרפים חדשים לאוונג'רס?

idodo35

New member
לא

הפרמיס זה מה שדחה אותי בהתחלה זה פחות או יותר משחקי הרעב עם סופר גיבורים צעירים... כן נשמע דיי עלוב אבל מסתבר שזה עשוי ממש טוב... לא קראתי בעצמי אבל הביקורות מהללות...

shacharx5

New member
זה

הולך להיות בקטע שזה לא ישפיע על העולם הכללי שמה כי ראיתי שמה כמה דמיות מRUNAWAYS והבנתי שכרגע זה על ההולד ?

idodo35

New member
אז זהו

שלא ברור.. הבעיה אם דבר כזה שמפרסם עצמו כ"משחקי הרעב עם סופר גיבורים" זה שדמויות ימותו... הבעיה היא שבין המשתתפים יש הרבה חברה מהrunaways כמו גם מavengers academy ביניהן הרבה מאד דמויות שיש להן הרבה מעריצים כך שאו שהם ימותו ויוחזרו תוך שנה כמו שקורה בקומיקס או שהם יזייפו אותנו לגמרי ולא יהרגו אף אחד...
שוב זו אחת המחשבות שמנעו ממני לקחת את הספר (בין היתר) ולחשוב שהוא יהיה רע וסתם ניסיון להרוויח על טרנד...

shacharx5

New member
האא הבנתי

בתכלס זה די שקוף שזה מנסה לרכוב על גל ההצלחה של משחקי הרעב
אז מקסימום אני אחפש דברים אחרים של X-23 להוריד

idodo35

New member
כפי שאמרתי

הניסיון דיי שקוף אבל הביקורות מהללות את זה כאחלה סיפור...
אז אין לי מוסג מה לומר לך... הכי בטוח תלך על הסדרה שהייתה לה אם אני זוכר נכון זה נכתב על ידי גייל סימון (תקנו אותי אם אני טועה) והיא אמורה להיות כותבת מעולה...

Guid

New member
הביקורות אכן מהללות,

ואני הזמנתי את שתי החוברות הראשונות שיצאו לזה, פשוט בגלל הביקורות. בסוף החודש אני אדע על מה ההייפ, כשאקבל את המשלוח מהירקניה

Guid

New member

אין צורך לקרוא את שאר הכותרים של משפחת העטלף, כי הם רק מהווים תוספת לסיפור המרכזי שקורה ב"באטמן" המרכזי.

ובהחלט, אקווהמן שולט!

למעלה