שלום

tami858

New member
שלום

אני רוצה למכור מוצרים בארץ שאני קונה מ- EBAY.
השאלה שלי זה האם אני יכולה לרשום את כתובת הלקוח כשאני מזמינה את המוצר כדי שהוא יגיע ישירות אליו?
או שאני חייבת שהמוצר יגיע קודם אלי ורק אז אני ישלח ללקוח?
תודה לעונים

dudusapir

New member
לא מומלץ

בארץ רצוי למכור רק מוצרים שיש כבר במלאי.
אחרי יומיים אנשים בארץ כבר לחוצים לראות את המוצר אצלם.
מניסיון!

אפשרי לבקש מהספק לעבוד איתו בצורה שונה כדי שישלח את המוצר לכתובת אחרת, למרות שהוא חייב לשלוח לכתובת בפיי פאל.

Amiram_e

New member
חולק על דעתך

יש לי עמוד בפייסבוק של לגו. מכרתי כבר מספר דגמים בארץ שקניתי באיביי. יידעתי את הלקוחות מראש שיקח כשבועיים שלושה עד שהמוצר יגיע. הלקוחות חיכו בסבלנות ואף הופתעו שהמוצרים הגיעו בפחות זמן.
ברגע שמתאמים ציפיות אין בעיה.
בנוגע למשלוח. אני אישית קבלתי את המוצרים אליי ואחר כך סיפקתי, אבל אין שום בעיה לעדכן את השולח שישלח לכתובת חליפית ולהדגיש שמדובר במתנה. זאת על מנת שהלקוח הסופי לא יקבל את החבילה עם חשבונית ומחיר הרכישה שלך.
המלצתי: אם הלקוח קרוב למקום מגורייך עדיף לספק רק לאחר שהמוצר הגיע אליך. בטוח שבפעמים הראשונות.
בהצלחה

dudusapir

New member
אני ממתין גם חודש חודש וחצי למוצרים מסין

לפי תלונות הקונים כאן בפורום אני לא היחיד.

יש לישראלים סבלנות?
זה חדש לי.

Amiram_e

New member
מי אמר שחייבים לקנות בסין?

אני קונה לגו מארה"ב במחירים משמעותית זולים מהארץ ומוכר פה ברווח יפה. לא יצא לי הרבה אבל מה שמכרתי הרווחתי.
היתה תקופה של מונסונו לילדים. גם מכרתי כאלה.
המוצרים מגיעים תוך שבועיים.

trilliane

Well-known member
מנהל
באמת?! באיזו מדינה הם חיים?

רוב אתרי המכירות שאני מכירה והזמנתי דרכם, קל וחומר אתרים שמוכרים דרך קופונים או פרסומים של אשראי וכו' מתחייבים לזמן אספקה של 21 ימי עסקים... החודש עשיתי שתי הזמנות מספקים בארץ, הזמנה הן הגיעו תוך שבועיים בערך (ולא הייתי לחוצה עליהן ולא התקשרתי לאף אחד).

אפילו כשחברה שלחה לי מכתב עם פריט קטן שקניתי ממנה (מרמת השרון לחיפה, לא מיישובים נידחים חלילה) כשהיא שלחה ביום ראשון קיבלתי רק ביום חמישי. וזו מעטפה רגילה לגמרי (אפילו לא מרופדת!) בדואר ישראל מעיר לעיר...

hai78

New member
השיראלים הלחוצים אחרי יומיים שלושה יתקשרו

לשאול היכן המוצר !
חבל על המאמץ

tami858

New member
תודה על התגובות

אני רושמת שזה יגיע תוך 20 יום ולפעמים 30 יום.
זה מגיע לרוב הרבה יותר מהר, אבל הם מודעים לזה שצריך לחכות מהרגע הם מזמינים את המוצר.

dudusapir

New member
תשובה

מי שמציע 21 ימי עבודה לא ממש רוצה לעבוד.
לא ברור לי מה הם עושים 21 ימים?
הרבה יבואנים והרבה אתרים לא יודעים לתת שרות.
חלקם לא יודעים לחזור טלפונית או לחזור למייל.
זו מנטליות שכזו בארץ.
שלא נדבר על לפרגן במילה טובה.

אצלי חבילות יוצאות יום יום בלי קשר לאי ביי.
הבעיה אח"כ שזה תלוי בדואר ישראל ובחברת השליחים שאני עובד איתה.

למעלה