שלום...

camila arana

New member
שלום...

אני בת לאמא בגיל הממוצע לגילי(19-אני)ואבא מאוד מבוגר וקשה מאוד,דבר המקשה עלי ועל אמא שלי,עד כדי כך שנמאס לנו ואנחנו רוצות לעזוב את הבית אבל הבעיה היא שאני תומכת באמא שלי מאוד ומחפשת לשנינו דירה וגם היא רוצה לבוא איתי(אני אוהבת אותה מאוד ולא רוצה לעזוב אותה עם האבא הזה כי הוא בלתי נסבל כבר על שנינו,וסבלנו הרבה ממנו) פנינו די הרבה לכל מיני יועצים ועובדות סוציאליות לא שזה לא עוזר לדבר על המצב אבל אנחנו לא רואות מהשיחות האלה שום דבר מועיל לחיים המעשיים שלנו)המצב ממשיך להיות כפי שהוא היה תמיד-בלתי נסבל ונורא קשה לשנינו עם המצב הזה,אני ואמא שלי עכשיו בחדר שלי כי קשה לנו להירדם בגלל העצבים...כן כן זה עד כדי כך הגיע לזה שאנחנו עצבניים ולא מצליחים להירדם טוב בלילה,לעומת אבא שלי שיושן כבר מלפני חצי שעה,אנחנו רוצות למצוא דירה אבל זה לא מצליח לנו כי או שאומרים לנו שהמודעה כבר לא רלונטית או שהדירה לא נראית כמו שציפנו שהיא תהיה. ואל תגידו לי להפנות את אבא שלי לייעוץ משפחתי או כל דבר דומה כי זה לא יעזור כבר,כמו שאומרים חופשי,זה נכנס לו מאוזן אחת ויוצא מהשנייה אני פונה אליכם,במיוחד לאלה(אם יש בכלל)שגרים בירושלים...אני ואמא שלי נודה לכם מאוד אם תעזרו לנו למצוא דירה טובה(2-2.5 חדרים,מרוהטת)באיזורים כמו המושבה הגרמנית,בית הכרם,נחלאות או תלפיות ואנחנו צריכות לצאת מהדירה כי עורך הדין של אבא שלי אמר לאמא שלי שאין לה זכויות בבית(היא גרה יותר מ-25 שנה בבית הזה) ואם הוא רוצה אז הוא יכול לסלק אותה בלי כלום(ואני אלך עם אמא שלי מרצוני כי אני לא רוצה או מעוניינת בכלל להישאר איתו) אני שוב מודה לכם מראש בשמי ובשם אמא שלי ומקווה שתוכלו לעזור לנו במציאת דירה

AYELET1

New member
מה שעליכן לעשות זה,,

לשכור עו"ד אם יש לכן את האמצעים לכך. ואם לא אז לפנות לש.י.ל או איזה יעוץ משפטי אחר לאזרח הרבה יותר יעיל מפניה לפורום זה!

למעלה