שלום

מיכל ט

New member
שלום

כל פעם שאני נכנסת לפורום הוא נראה אחרת (אני מבינה שהצבע הירוק זה בגלל שמכבי חיפה נצחו בכדורגל?) יש אפשרות להוריד את הפרסומת זה זז לי מול העיניים ומעצבן. בשבועיים האחרונים נורא עצוב לי. לא קרה שום דבר מיוחד, זה פשוט נוחת עליי לפעמים.. הרגשה של בדידות שגורמת לי לרצות להיכנס מתחת לפוך ולא לצאת אף פעם. ואם כבר חייבים לצאת אז תמיד אפשר לשמוע מבחר של שירי דיכאון כדי לא לאבד את האוירה. בסוף הסרט לדבר אליה של אלמודובר המורה לריקוד אומרת שאין שום דבר פשוט .. היא כל כך צודקת. אני מנסה כבר כמה דקות לחשוב אייך לכתוב מה אני מרגישה ומה עובר עליי ואפילו את זה אני לא מצליחה. כל מה שאני כותבת נראה לי לא בסדר או לא מתאים. האמת שזה לא מפתיע זו בדיוק הבעיה אייך אנשים יבינו אותי אם אני לא יודעת אייך לדבר איתם. להתראות בנתיים מיכל

joab

New member
צבעים מעצבנים

מזה צודקת ,ואני חשבתי שזה להזדהות עם העם הפלסטיני,אבל זה פשוט פרסומת מטופשת שאמורה לממן את האתר החשוב הזה, לא נורא נסבול את זה. ובאנגלית אומרים :BAD TIMES ,GOOD TIMES :THAY COME THAY GO!

zivadina

New member
היי מיכל.

זה זמן להתכנס בעצמך ולעשות קצת חשבון נפש, עד שיהיה לך כח לצאת מתוך הקונכיה בחרב שלופה לניהול מלחמות החיים. הכי טוב למצוא מישהו/מישהי שתרגישי נוח אתם. ואם גם תוכלי לנהל איתו/ה שיחות נפש, מה טוב, אבל אפשר להסתפק בלהרגיש נוח בלי להתפלסף. אז, "בהתעטף עליך נפשך" - תתעטפי, וכשזה ייגמר, תורידי את העטיפה, ויתגלה פרפר יפה. שבת שלום זיוה

יקירתי ../images/Emo13.gif

קודם כל - צדק מי שאמר שהצבעים המתחלפים הם בגלל פרסומות שנועדו לממן את מערכת הפורומים שהיא חינמית לגולשים. לגבי הרגשתך הרעה - את צריכה לזכור תמיד שאחרי כל ירידה - מגיעה עליה. אנחנו פה איתך, שולחים לך אנרגיות חיוביות והמון אהבה

מיכל ט

New member
תודה ../images/Emo39.gif

הייתי אתמול אצל חברה שהתעצבנה נורא (מאהבה כמובן) ואמרה שה"פוך" לא יביא אותי לשום מקום ושאם אני רוצה שיפור אני צריכה לעשות משהו. וזה לא רק היא, המון פעמים שמעתי בחיים שאני צריכה להעיז וממה אני כל כך מפחדת ומה כבר יקרה ושאני בחורה מוצלחת ו.. ו.. אז זה נעים לשמוע שחברות או משפחה חושבים שאני יכולה. אבל ההרגשה שלי כל כך לא כזאת. לי יש הרגשה שאם אני אתן לאנשים להתקרב באמת הם לא ירצו להתקרב בכלל אז למה לנסות. רציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים שמכירים את ההרגשה?

תני לי לחדש לך ../images/Emo13.gif

אחת התכונות היפות ביותר שמשויכות לאנשים עם הפרעות קשב וריכוז זה "נשמה גדולה ולב רחב" אני בטוחה מעל לככל ספק שמי שיתקרב ויכיר אותך, ישמח להכליל אותך בחוג מרעיו

zivadina

New member
אפרת, התכוונת "רעיו".

"מרעיו" זה אנשים שעושים לו רע.

מיכלי תזרמי עם זה....

ושיקפוץ לך כל העולם אף אחד לא יוכל לקבוע לך מה הקצב הנכון בשבילך,אני מאמינה בכוחך. שלך חנה גונן

למעלה