שלום....

ELior

New member
שלום....

אני עוד מעט בן 16 ואני שוקל משהוא כמו 57 קילו ואני לא רוצה לרזות או משההוא כזה אני רוצה להיתחזק בעיקר באזור הבטן הידים והחזה השאלות שלי הם מה אני צריך לעשות איזה תרגילים וכמה בכל יום ותוך כמה זמן אני יתחיל לראות תוצאות חיצוניות הכי חשוב תודה לכל מי שעונה...

ELior

New member
האא וגם מה לאכול דברים שיחזקו אותי

אמרו לי דברים עם פחממות אז תגידו לי במה יש פחממות?

aviva89

New member
מה הבעייה....

תעשה שכיבות שמיכה כל יום סטים של 4x10 כפיפות בטן ותקנה משקולות ותעבוד איתם....תבצע את האימון יום כן יום לא....תוך 3 חודשים אם עובדים נכון רואים תוצאות ממשית ..... מאכלים אם פחממות-ספגטי!!!!!...2.לחם.....קורנפלקס.... אתה צריך לאכול גם חלבונים!!!....ביצים גבינות חלב...ועוד מקווה שעזרתי יאללה ביי

חדר כושר הכי מומלץ לפחות להתחלה !

וזאת כדי להכיר את התרגילים ולקבל הדרכה על עבודה נכונה . אם אין לך את האמצעים , או שתעבוד על תרגילים במשקל הגוף או שעדיף שתקנה משקולות ותעבוד איתם .. בהצלחה !

פחמימות

פחמימות זה - אורז,תפו"א,פסטות,לחם וכו´ וחשוב לצרוך גם חלבונים לבניית שרירים שזה- גבינות,ביצים ובשר

לרזות???????

עם אתה שוקל 57 קילו אז להפך אתה צריך יותר מסה, בגיל 16 שקלתי 83 קילו ועוד היתי יחסית רזה, אתה צריך יותר מסה, אתה צריך להפך לעלות במשקל.

הוא כתב שהוא לא רוצה לרזות...

ואני לא חושב שרק שכבות שמיכה (או סמיכה, השאלה הניצחית) יהיו ממש אפקטיביות. תעבוד גם עם משקולות חופשיים, וכפיפות בטן כמובן, יש המון תרגילים מצוינים לבית. ואני בן 16 ואני שוקל 69, וגם אני נחשב רזה, אבל יש גם פונקציה של גובה... עם 83, אין מצב שהיית רזה אלא אם גובהך היה 2.00.

לא יודעה, אתם אלה שמוזרים פה

הגובה שלי 1.80 ומשהוא, ואני ממש לא שמן, עכשיו אני בן 17 ואני שוקל 86 קילו. נראה לי שזה נורמלי, ואתם אלה ש"לא" נורמליים

Nut420

New member
האמת היא שאתה המוזר

עם הגובה שלך הוא 1.80 ואתה שוקל 86 אז או שאתה שרירי או שאתה שמן

אתם יודעים מה?

ברגע שיתקנו לי את הסורק אני אעלה לפה תמונה שלי ואתם תשפטו, כי זה נושא ממש מוזר, איך זה שיש הבדל מישקלים כל-כך גדול? מישהוא יודעה את המישקלים המומלצים לגבהים שונים? נתקלתי בטבלה פעם באיזה אתר.

BlueButterfly

New member
מבנה עצמות!!!

יש כאלה שיש להם עצמות יותר גדולות אז הם שוקלים יותר מן הסתם ויש כאלה שיש להם עצמות דקיקות והם שוקלים פחות...

איתי1122

New member
בטוח!

אני מכיר אחד מטר 82 ששוקל 60 קילו ועוד יש לו מבנה גוף ממש רחב. זה ממש מוזר לא האמנתי לו עד שלא ראיתי בעצמי על משקל שהוא שוקל 60 קילו. ההסבר היחיד לזה נראה לי עצמות קלות.

mocko

New member
התרומה של השלד

לעניין משקל הגוף , במיוחד כשכבר עוברים את תקופת ההתבגרות , הופכת להיות מזערית . השלד הוא אומנם מבנה חזק ביותר אבל גם קל יחסית . זה לא אמור להיות עניין של עצמות כבדות או קלות - אפילו שיש אנשים עם מבנה שלד שונה .... אם מישהו שוקל יותר או פחות , אי אפשר לתרץ את זה עם משקל עצמות ..

BlueButterfly

New member
ברור שכן!

אני שאני גובה 165 אמורה לשקול 57 כי יש לי מבנה עצמות רחב ואם היה לי מבנה עצמות צר הייתי אמורה לשקול 48! נשבעת לך! זה כתוב בטבלאות! יש מבנה צר מבנה רחב ומבנה בינוני

delta120

New member
אם אתה לא רוצה ללכת לחדר כושר אז

תעשה בבית כל כמה שיותר שכיבות סמיכה עם ידיים צמודות ועם ידיים פתוחות ומלא כפיפות בטן

תשובה לשאלתך ליאור !../images/Emo91.gif

אז ככה .. אתה הרי מעוניין לעלות במשקל , והתנגדות של משקל גופך בלבד לא יעשה את העבודה כמו שצריך ולכן עליך ללכת לחדר כושר , לקבל הסברים ולהתחיל לעבוד ! אם בינתיים אתה מעוניין לבתאמן בבית אז תקנה לך 2 משקולות (כמה ק"ג שנראה לך שטוב בשבילך) ותתאמן איתם , יש מלאאא תרגילים שניתן לעשות עם המשקולות ! לא לשכוח עוד תרגילים כמו : שכיבות שמיכה , מתח , בטן בכל מקרה שיהיה בהצלחה ! בן

למעלה