שלום

• פותח הנושא stay
  • פורסם בתאריך

stay

New member
שלום

אני גרה ליד ת"א כל חיי עם ההורים ויש לי אפשרות לעבוד בבאר שבע בעבודה מעניינת מאוד. אני לא מכירה אף אחד מבאר שבע ואין לי משפחה מבאר שבע.. גם לא חברים. מה אתם אומרים? כדאי לי לנסות? לשכור דירה עם שותף או שותפה..סטודנט או סטודנטית.. באיזו שכונה כדאי? שלא יהיה יקר מידי.. איך המחירים? ובתור התחלה בטח אשתמש ברכבת- כמה זמן הנסיעה מת"א לבאר שבע ברכבת? מה מיוחד בעיניכם בבאר שבע? תשווקו לי אותה :) בבקשה כדאי? תודה

champ

New member
נחמד לשמוע שאנשים מהמרכז

עוברים לדרום... ברוכה הבאה! אם הצלחת למצוא עבודה מעניינת אז כן, כדאי לנסות. בקשר להשכרת הדירה, תוכלי באמת לשכור דירה עם כמה שותפים או סטודנטים ובקשר למיקום, זה כבר עניין של נוחות - קרוב לעבודה וכו´... איפה יהיה מקום עבודתך? באיזה איזור? הנסיעה ברכבת אורכת כשעה בערך... ביי צ´מפ.

udicol

New member
שלום לך...

לדעתי המעבר יהיה קצת כרוך בשוק קטנטן.... פשוט צריכים להכיר את באר שבע ע"מ להתאהב בה. בטוח שבשבועות הראשונים תגיעי הביתה כל סוף שבוע, ואני מניח שאת רצינית ויוצאת לעבוד, כך שבילויים לא יהיו ראש מעייניך אם כי אין לפסול זאת. ממש נחמד פה, חיי תרבות, קולנוע באוניברסיטה איכותי ביותר ! רכבת לת"א ואת בבית .... המחירים כאן בגדר שוק סטודנטים, 150 דולר לחדר בדירה עם שותפים קרוב לאוניברסיטה. בית רגיל יכול להגיע ל- 300-360 דולר בינוני... אוכל מעולה, פלאפל, פול, חומוסיות, שוארמיות ,יחסיי אנוש טובים ....

מורןLA

New member
הי

אני רק עברתי לבאר שבע, יש לי בדירה חדר להשכרה ב100 דולר כולל הכל! אם את מעונינת , צרי עמי קשר באימל. [email protected]

לגור בב"ש

אין פקקים לחות מחירי דירות לא בשמיים(350-450 $)לדירות 4 חדרים באיזורים מהטובים יותר רכבת שעה 22 -24ש"ח בהצלחה

אילנה42

New member
../images/Emo24.gif שלום לך

בדיוק התכוונתי לשלח לפורום הודעה, שאני משכירה דירה בת 5 חדרים בשכונה א´, ברח´ וייצמן, ליד מגן דוד אדום וליד המכללות הטכנולוגיות. אם מעניין אותך, אני שולחת בפרטי שלך את הנייד שלי. בהצלחה מרים

stay

New member
תודה רבה

לכולכם.. נשמע נחמד :) במהלך הימים הקרובים אדע יותר טוב מה קורה.. כרגע זה עדיין בגדר רעיון, שאני מעוניינת לממשו. אך יש גם צד שני שייקבע (המעסיק) עידכונים בהמשך..

למעלה