שלום

חרדי 110

New member
שלום

אני חדש פה, ואני מניח, שגם מבוגר מידי, (עיינו בכרטיס האישי שלי) לשאר החברים. אבל מה שבכל זאת רציתי לומר לכם, שאני מלא קנאה
מצד אחד, והערצה מצד שני, קנאה על שום מה? כשאני הייתי בגילכם לא היו הכלים שיש היום, אינטרנט, פייסבוק וכו'.
והערצה, על כך שיש לחלקכם בכל אופן, את האומץ להכריז בגלוי על נטייתכם. בזמני, זה היה מוקצה מחמת מיאוס.
עד היום אין אף אחד בעולם שיודע מנטייתי לבני מיני, מידי פעם, וזה רק ב-15 השנים האחרונות, נוצר קשר (כמובן סמוי) ומחזיק מעמד מסר חודשים, ואז עד הקשר הבא, אני מושבת, יש מספר חברים שמשוחחים איתי במסנג'ר ובסקייפ, ואין לי ברירה אלא להסתפק בזה.

כיום אני נשוי, אב ל-12 ילדים שתיים מהם נשואים, ויש גם ארבעה נכדים. ככה שאני נעול לגמרי לא מארבעה כיוונים אלא מ-14 כיוונים.
אבל לא נורא, עברתי מעל 30 שנה, נזרום הלאה כמו שהיה עד עכשיו.

נהנתי לעיין קצת באשכולות השונים, ואם תרשו מידי פעם לחוות את דעתי אשמח מאוד.
בהצלחה לכולם.

ברוך הבא!

אני מבין אותך לגמרי, למרות שאני עשיתי תפנית 180 מעלות בגיל 24 ועזבתי את המסלול שהתוו לי בבית.
נשמח לשמוע מה יש לך להעיר ולהאיר כאן משום שאתה למוד נסיון רב.

אהלן

שלום לך איש ותודה לך על השיתוף. לפעמים נחמד לשמוע מבחוץ את ההתקדמות שחלה, כמה שיש אנשים שכן זוכים ליחס טוב יותר כפי שמגיע להם.
נתחיל בזה שאין דבר כזה מבוגר מדיי ... בהחלט אפשר להבין מה שאתה מרגיש ובכל זאת אני רוצה להגיד לך שגם למבוגרים יש מקום להביא את דעותיהם ולממש את עצמם. באופן כללי בימינו שתוחלת החיים עולה, איכות החיים עולה ואנשים לא מוותרים על עצמם בקלות. אבל התקדמות הטכנולוגיה וההתקדמות והפתיחות לנושא בכלל השתנה מאד בשנים האחרונות וטוב שכך.... אני מבין את הקושי ובכל זאת תנסה לאפשר לעצמך גם זמן לעצמך.

אתה מציין שאתה משתמש במסנג'ר ובסקייפ לשוחח עם חברים. זה אחלה. תמשיך ותעזר בפלטפורמת האינטרנט להיכרות וליצירת קשרים חדשים, עם אנשים כמוך. מימוש עצמי הוא יכול להיות בכל כך הרבה מישורים. לדבר עם מישהו כמוך, לחלוק סיפורים זה המון.

אתה יודע תהליך הקבלה והשוויון טרם הסתיים. בכל זאת, כל אחד מאיתנו חווה על עצמו קשיים שמובילים את החברה למקום טוב יותר. אז אולי זה מקום גם להגיד תודה לך ולכולנו שעזרו לחיים היום להיות קצת יותר קלים וגם להעריך את עצמנו לדעת שאפילו בזכות ההתכתבויות שלנו כאן נעשה תהליך שממשיך.
אני מחזק אותך, אתה נשמע בחור מאוד שקול, מודע לעצמו ומלא חיים
. אם תרצה לשוחח על הנושא ולחלוק, אתה מוזמן להתקשר אלינו לקו.
אלי
יש עם מי לדבר
קשב ומידע לקהילה הגאה
[email protected]

חרדי 110

New member
הערה קטנה

כתבת, שתהליך הקבלה והשוויון טרם הסתיים. אני מאמין שזה לא יסתיים
לעולם, לדעתי זה יתקדם עד נקודה מסויימת, תמיד יהיו ציבורים שלמים,
שלא יקבלו את השונה מהם.

avitano

New member
שלום לך וברוך הבא לפורום :]

וואו, 12 ילדים??

תראה הסיפור שלך מוכר, הרבה אנשים בני גילך פחות או יותר שלא יכלו לצאת מהארון בגיל צעיר והתחתנו, ילדו ילדים והקימו בית

לא הבנתי האם הקשרים שאתה יוצר הינם קשרים אינטרנטיים בלבד?

אני שמח שהצטרפת אלינו לפורום
ואתה לא מבוגר מידי בכלל יש כאן גולשים בני גילך וכולם מוזמנים :]

נשמח לשמוע ממך עוד...

בברכה,
אופיר

חרדי 110

New member
תגובה

לגבי הקשרים באינטרנט ששאלת, האינטרנט הוא כלי שמשמש ליצירת קשרים, ושמירה על קשר. הוא לא מהווה תחליף לדבר האמיתי. כתבתי בהתחלה, שהיו לי כמה קשרים, שהחזיקו מעמד תקופות מסויימות, כיום יש לי קשר עם מישהו, אבל זה עדיין בתחילת הדרך, נפגשנו כבר פעמיים, ויש לי הרגשה שזה הולך להיות קשר ממושך, כמעט כל יום בשעה קבועה, הוא ממתין לי במסנגר, וכנ"ל אני ממתין לו, (השאלה מי בא ראשון), מקווה שבעז"ה זה יימשך.

ברוך הבא.

שייתתתתת כתבתי לך הודעה ארוכה ומה זה יפה. ובדיוק בסוף באתי לכתוב שבת שלום ונכבה לי הפון ( אני גולש מנייד ) . איזה בעסה.אז בקצרה הפעם . טוב אחי או יותר נכון סבי. סתם סתם הגזמתי אבי. בסדר ? ברוך הבא בצל פורומינו אתה ממש לא מבוגר יש כאן עוד כמה זקנים כמוך /tapuzforum/images/Emo8.gif כן כן פתחנו כאן בית אבות . חחחח. סתם. אל תיפגע. יש לך ניסיון חיים גדול ו..אשריך שהצלחת להסתיר מאשתך ומהמשפחה שלך כל כך הרבה שנים. הלוואי עליי. כתבת שאתה מקנא בנו. ממש לא. אני מקנא בך. אולי אם הייתי בתקופה שלך הייתי פחות חוטא ? אולי הייתי יותר טוב ? עכשיו כאן יש לי יצר הרע , ואני באמת אבת באמת באמת הייתי מעדיף להתחלף איתך - אז.... אל תקנא. /tapuzforum/images/Emo13.gif . חשוב שתזכור שבפורום יש הרבה גולשים וכשם שפרצופיהם שונים כך דיעותיהם שונות אז אל תתרגש מכל גולש ואל תיקח דברים אישית. אשמח לשמוע ממך בתור אב ל 12 ילדים שאלה אישית : מה תעשה אם תגלה עכשיו שאחד או יותר מהבנים שלך הם הומואים. ? האם תתגלה בפניו ? תזדהה איתו ? תעזור לו ? תשאיר אותו ככה ? ת**** אותו ? חחח . אשמח לתשובה שלך. שיהיה שבת שלום לכולם. ו....אל תשכח למחוק היסטוריה /tapuzforum/images/Emo8.gif.

חרדי 110

New member
בבקשה

שאלת, מה תעשה אם תגלה עכשיו שאחד או יותר מהבנים שלך הם הומואים. 1.האם תתגלה בפניו ? ברור שלא. 2.תזדהה איתו ? בליבי בלבד (סוף סוף אני עדיין מוגבל) 3.תעזור לו ? במה? 4.תשאיר אותו ככה ? יש לי ברירה? 5.ת**** אותו ? צריך שיקול דעת בזה.

חרדי 110

New member
מה השאלה בכלל.?

דרך אגב, הבנים שלי, צדיקים אמיתיים, בשעה זו הם כבר אחרי תפילה וארוחת בוקר!

avitano

New member
ארוחת בוקר זה טוב :] בשעה הזו אני כבר בעבודה

בעצם כבר לפני שעה אני בעבודה D:

בעבודה ? (כל ההודעה בנימת צחוק- לא להיפ

עלאק . אתה עובד על כולם שאתה עובד. נראה לי כל היום אתה על הפורום. חחח . או..שזה העבודה שלך ?? תחזור לעבוד. אני ילשין לבוס שלך....חחח. /tapuzforum/images/Emo8.gif אגב. בזמן הזה אחרי שכולם קמו אני עדיין שוכב במיטה מכוסה בשמיכת קיץ מחוממת ומוגן מהמזגן שמקרר אותי.. .אז לכולם תעבדו/תאכלו ו...אם אפשר גם תתפללו בשבילי. אוקיי ? ושיהיה שבת שלום. אוהב. (נ.ב.יש מישהו מצעירי הפורום שמגיע מידי פעם לחוף אשדוד ???! )

avitano

New member
המממ

אני עובד במקום שהאינטרנט פתוח ברקע תמיד

אבל הלוואי שהייתי כל הזמן כאן :\
תבדוק את הנוכחות שלי בחודשיים האחרונים... לא הרבה

אני לא יכול לישון עם מזגן, אני לא מצליח להרדם, נהיה לי קר
ישן עם מאוורר חזק D:

אתה אשדודי?
אני מגיע לחוף אשדוד פעם ב.. כי אני באשדוד בסופ"שים

אבל אני תוהה, למה מישהו מ-צעירי- הפורום? מה אתה זומם? חח

חח לא זומם כלום. פשוט

אני מתעניין ונהנה לדבר עם צעירים ובני גילי. ההבנה אחד לשני יותר טובה בתור בני אותו גיל פחות או יותר. (דעתי בלבד). ו...אשרי אשדוד שזכתה שאתה מגיע אליה בסופשים. איזה כיף.... /tapuzforum/images/Emo8.gif .

בחור אהוב שובב לא קטן...

קראתי את דבריך וגם את שאלותיך הרלוונטיות כל כך, עד שהגעתי לשאלה האחרונה ופה הזדעזעתי עד עמקי נשמתי, אפילו בצחוק ובהומור, לא שואלים שאלה כזו. ה' ישמור אין לך גילוי עריות יותר מגרוע מזה. דווקא אתה שלפני שנה זכית (כי זה היה רצונך לא כן?) לשאת אישה ובעז"ה נמשיך להתפלל שהקב"ה יזכה אותך בזרע של קיימא, שואל שאלה שכזו.

אתה יודע כמה אני אוהב אותך כי אתה יכול להיות לי כבן ושמח לסייע ולתת לך מילות עידוד וחיזוק כשצריך (זה שלאחרונה נעלמת לי מהפרטי, זה עניין שלך) - לכן אני מעיר את הערותיי ואומר ביקורת בונה.

אני כל כך שמח לקרוא למשל שאתה מאמין בעצמך שאם היית בתקופה שלנו היית פחות חוטא והיית יותר טוב, אז יש לי הצעה בשבילך להתרכז כל כולך בבניית הקן המשפחתי שלך ותראה שלא תחטא שלא לצורך ובעז"ה גם תהיה טוב, כי במהותך וביסודות שלך (כפי שהספקתי להכירך בשנים שאתה כאן איתנו) אתה בחור מקסים טוב ואהוב (הלכה למעשה) וגם אוהב את הזולת והבריות.

שתהיה לך ולרעייתך שבת שלום ומבורכת ידידי/בני הצעיר.

קיבלתי את דבריך.

ביקורת בונה . כמובן שהכל היה בצחוק ולא התכוונתי לזה . אך אני ייזהר יותר בלשוני פעם הבאה. אאאאא למסור לאישתי שבת שלום ממך. ? מה אני יגיד לה ?? מצל"ג מהו"ד מסר ש"ש .חחחחחחחחח .

חרדי 110

New member
תודה רבה

על ההכנסת אורחים המושלמת
מקווה להיות שותף פעיל כמה שאפשר.
אוהב את כולכם...

למעלה