שלום!

taltoli

New member
שלום!

אני עוד מעט בת 16 ואני עושה דיאטות בערך מתחילת כתה ט´ בכתה ט´ התמדתי מאוד בדיאטה וירדתי את כל מה שרציתי והגעתי למשקל החלומי בקיץ שיפצנו את הבית ולא היה לנו מטבח אז אכלנו המון ג´אנק פוד וטייק אאוט ובתחילת השנה עליתי כללל מה שירדתי כל השנה נאבקתי בזה ומשום מה לא הצלחתי להתמיד עכשיו לקחתי את עצמי בידיים ונשארו לי עוד 3 קילו לרדת וזה ממש קשה!! הבעיה היא שאני לא עושה הרבה ספורט, אני משתדלת לאכול כל יום 1000 קלוריות והכי הרבה 1500 אבל הקצב ירידה מאוד איטי וגם כשאני יורדת ההיקפים בקושי יורדים להבדיל משנה שעברה שבספיד הורדתי המוןןן תעזור לי!! אמא שלי גם אמרה לי שזה לא בריא מה שאני עושה

yupy9

New member
לשאלתך...

מה שמרזים מהר- משמינים מהר. מה שמורידים לאט- משמינים לאט (או בכלל לא). בד"כ מי שמצליח לרזות מהר- יש לו נטיה להשמנה, מה שאומר שהוא גם משמין מהר. לכן כדאי לך לשמור על תפריט מתון ומאוזן. אם יש לך עודפים הם יעלמו. אגב, אם כבר עכשיו את אוכלת מאוזן ובריא ולא מגזימה בכמויות- יתכן ואת לא ממש מצליחה לרזות כי אולי אין לך ממה? (אולי הכל בראש?)

taltoli

New member
אני לא חושבת

תראה אני לא שמנה אבל אני גם לא רזה כמו שהייתי וזה ממש מםריע לי שעליתי בשנה האחרונה כי רב הבגדים שךי משנה שעברה ולפני זה כבר לא עולים עלי וזה מציק

MY NAME IS HILA

New member
אני חושבת

לפי מה שאני יודעת שהבעייה שלך זה שאת לא עושה ספורט , כשעושים דיאטה ולא עושים ספורט המשקל יכול לרדת אבל ההיקפים לא בגלל מה שיורד הוא מרקמות שריר ולא שומן... ושמעתי על עוד אפשרות שכאשר הגוף לא מקבל את כל מה שהוא זקוק לו בתזונה הוא מתחיל להפחית בשריפת הקלוריות שלו . אני לא יודעת אם באמת אלו בעיותייך אבל אלו דברים ששמעתי עליהם ואולי יוכלו לעזור...

כפי שהזכרנו לפני מספר ימים

בזמן דיאטה יש ירידה בלתי הפיכה במטבוליזם, לכן יותר קשה לרדת בדיאטות מאוחרות מאשר בדיאטה הראשונה.

למעלה