שלום

oceans2

New member
שלום

אני רמה רייקי 2 בימים האחרונים אני מרגישה שיוצא לי אנרגיית רייקי ממרכז יד שמאל בלי שאני עושה שום טיפול
אני כרגע במשרד ופשוט יוצאת לה אנרגיית רייקי משם מישהוא יודע מה זה אומר?

נועיק

New member
מתי למדת? כמה תירגלת?

לפעמים אין שליטה על הרייקי, בדרך כלל מפאת חוסר תירגול.
סיבה נוספת היא השמחה שיש רייקי, אז באופן תת מודע מעדיפים לא לשלוט בזרימה ולתת לה להיות כל הזמן.

משהו מזה מתחבר לך?

תרגיל טוב למצב כזה -
לזמן את האנרגיה ולתרגל רייקי, ואז להפסיק במודע.

oceans2

New member
למדתי לפני כשנתיים

אני כן מתרגלת רייקי, בדרך כלל מטפלת רק בעצמי, או טיפולים מרחוק לאנשים שאני אוהבת, יום חמישי "נפל לי האסימון" שאני צריכה להמשיך לרייקי 3, ואז נסעתי לסופ"ש אצל חברה שם הייתה לי פעם ראשונה התחושה שיוצאת לי אנרגיה מהיד ללא שליטה
אז פשוט עשיתי רייקי לעוד חברה שהייתה שם (יש לה סכרת) למחרת ניסיתי לעשות לעצמי רייקי אחרי שעשיתי לחברה והרגשתי שיש נוכחות בחדר תקשרתי איתה ע"י שאלות במה היא רוצה שאעזור לחברה שלי ולפי זרם האנרגיה הבנתי את התשובות
זאת הייתה בת דודה שלה ז"ל , ושסיפרתי לחברתי היא פרצה בבכי כי היא הרגישה קור ומשהו נוגע בה (כנראה באה לומר שלום) חשוב שאציין שלמדתי תקשור אך איני משתמשת בזה כי אין לי הגנות ואני יכולה למשוך גם אנרגיה שלילית.
ומאז יש את התופעה הזו, משהו נפתח בי ואיני יודעת איך לשלוט בזה, היום עשיתי רייקי לבוס שלי, וזה רוקן אותי לחלוטין (זה היה מוזר כי אני צינור והאנרגיה אינה שלי) מכך הסקתי שלפחות בקרוב אסור לי לטפל באחרים.

eitanreder

New member
דבר דבר על אפונו..

רייקי זה רייק ,ואין טעם לערבב אותו עם דברים אחרים.
את יצאת מאיזון בעקבות התקשור (העלאה באוב) ולכן הרייקי רומז לך לחזור למקום הנכון.
תחליטי אם את עושה רייקי או מתקשרת..כי את שניהם זה בלתי אפשרי.
כן.נורא נחמד להיות מתקשרת.אבל כמו שכתבת ההגנות אינן,וזה מסוכן.
רייקי לא צריך הכנות. תמשיכי אותו. ושימי את כפות הידיים על האדמה ותשלחי רייקי לאדמה לאיזון. אמור להפסיר את הזליגה ביד שמאל

oceans2

New member
אני לא העלתי אותה מהאוב

היא פשוט הייתה שם והרגשתי שהיא רוצה להעביר לי משהו, כי עשיתי לעצמי רייקי והרגשתי אנרגיה מטורפת שבכלל לא קשורה אליי, זה פשוט היה ברור... הם יורדים לעיתים רחוקות להגיד שלום, את זה אחרי ששאלתי אני יודעת מהחברים המתקשרים שלי...
ואני מכירה מטפלים שגם יודעיים רייקי וגם מתקשרים, לי פשוט אסור כי אני הצינור המושלם וכל אנרגיה רעה יכולה לדבוק בי.

נועיק

New member
כמה נקודות חשובות -

גם אם יש שם אנרגיה, לא חייבים להתייחס, משהו שחשוב ביותר לדעת - איך לא להסחף.

"הם" תמיד כאן, זו רק הזמינות שלך להרגיש שמשתנה.

מותר לעשות רייקי ולתקשר, אין שום סתירה בין השניים, צריך לדעת איך.

אם את צינור מושלם כדבריך, את יכולה ללמוד בלי בעיה איך לסנן אנרגיות.
(אגב, מה זה צינור מושלם?).

oceans2

New member
מה זה צינור מושלם?

האמת אני לא יודעת אם זה המונח הנכון, הכוונה שגם לפני שלמדתי תקשור או רייקי, הוזהרתי שאני צינור ואסור לי לעשות סיאנס, במשך שנים ישות הייתה נכנסת בי ולא יכולתי לזוז או לפצוע פה - זה היה נוראי בעיניי,
ואחרי זה למדתי תקשור ואז שוב הוזהרתי שלא לתקשר כי אין לי הגנות, אני יודעת שאני יכולה ללמוד הגנות, פשוט אין ברצוני כרגע להתעסק עם תקשור, נפל האסימון על "רייקי 3" מאז שעשיתי לבוס טיפול רייקי מרחוק במשרד כל פעם שהוא נכנס למרפאה אני חשה ברע... וברגע שאני יוצאת מהמשרד זה עובר,
הולכת לחפש חופן אדמה כדי לעשות איזון, יש עוד עצות?

נועיק

New member
ללמוד הגנות, פשוט וקל

כמה דקות ואת משנה את החיים.
השאלה היא אם את רוצה...

נועיק

New member
והנה קישור, שיהיה יותר קל

http://www.noa-muskat.co.il/energy-defense/
את מוזמנת לנסות.
אם יש שאלות אשמח לענות

oceans2

New member
נאמר לי

לעשות פעמיים ביום מקלחת בוקר וערב ואחריה לדמיין ספירלת אש שתקיף אותי 18 פעמים ולומר - ספירלה של אש זו מגנה על גופי נפשי ונשמתי ואליה יכנסו אך ורק דברים טובים ומתאימים לי כל השאר יחזור ויעלם ביקום .
ותמיד אחרי טיפול לשתוף ידיים עם סבון.

ואני מרגישה שאני צריכה אדמה אז הולכת לקנות עציץ ולאזן את עצמי דרכה.

נ.ב
מכירים מורה לרייקי 3 בנתניה?

נועיק

New member
הגנות

כל אחד מוצא את סוג ההגנה שנכונה לו.
אם את מתחברת למה שאמרו לך ועושה את זה,
ומרגישה לא חשופה לאנרגיות אלא שולטת במרחב,
אז הכל בסדר.

לפי מה שכתבת הבנתי שאת לא בדיוק מוגנת,
מצב שנותן הרבה הוכחות לעולם האנרגטי עבורך ויוצר מציאות נחמדה,
אבל מצד שני את מאבדת שליטה, נתונה לחסדי המרחב
ולפי דעתי (דעתי בלבד) זה מצב לא נכון, ובעיקר לא עוזר לאף אחד, במיוחד לא לך.

מאחר ואני מכירה את החשיפה לאנרגיות, למדתי איך לנהל את החיים שלי,
איך לא לתת לעולם האנרגטי לנהל לי את החיים. הרבה יותר נוח.

למעלה