שלום

שי33335

New member
שלום

שלום שמי שי, נשוי כבר כמעט 20 שנה.
לפני מספר שנים אישתי היקרה צפתה עם ביתינו בסרטי דמדומים והתאהבה. וכבר שנתיים שאישתי מוציאה בכל משפט שני משהו שקשור בסדרה.
אני עצמי, כבר מרגיש מומחה, אני תומך ואוהב את זה שאישתי מתחברת ככה לסדרה.

לאחרונה היא שמעה שיש ספרh המשך לסדרה 50 sheds of gray ורכשה אותם. עם עד עכשיו אישתי הייתה קצת מרוחקת הרי שעכשיו- אי אפשר להבין אותה בכלל.
אני חשבתי שהסדרה נגמרה- ואפשר לחזור לחיים, אבל לא,
אי אפשר.
אני לא מבין מדוע הסופרת החליטה להפוך את הסדרה למשהו מיני במיוחד,
אבל עכשיו, בלתי אפשרי לדבר איתה.

אני פונה אליכם כי אני לא יודע למי לפנות.
כבר אי אפשר לפנות אליה,
ולא נעים לי לספר, וזה מרגיש קצת אישי- אבל היחסים האישיים שלנו- התערערו.
היא לא זקוקה לי.
וכשהיא רוצה, היא מבקשת שאכה, אצבוט אותה, ואצווה עליה לעשות דברים
שמעולם לפני לא חלמנו עליהם אפילו.
אני לא מוכן להכות את אישתי.
סאדו/מאדו מעולם לא היה משהו שנמכנו אליו.
מה לעשות?
ויש לי שאלה נוספת- האם מתוכננים עוד ספרי בסדרה?
תודה

aviv32

New member
שלום וברכה

אין לי כ"כ תובנות- בכל זאת 20 שנה לא הולך ברגל...

אבל מניסיון של נשואה אולי בכל זאת תנסה לדבר איתה? נראה לי לגיטימי שהיא מחפשת ריגושים אחרי כ"כ הרבה שנים- אבל!! טוב שזה איתך ולא בחוץ...
בכל מקרה- נראה לי שהפתרון הכי טוב זה לשתף אותה- אין אישה שלא רוצה לשמוע מה בעלה מרגיש...

ואגב- יש קומונה של הספרים האלו (שהם אגב ממש לא המשך לסדרת דמדומים!) אתה יכול לפרסם שם אולי יעזרו לך יותר (אני אישית לא קראתי את הספרים כך שאין לי כ"כ מה להוסיף עליהם
)
הקישור:
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?communaID=40574&r=1

aviv32

New member
עצה ממני-

עם נשים צריך קצת להתאמץ... פעם פעמיים שלוש לנסות לדבר.
זה גם עניין של חכים לדעתי- לא חסר לה משהו בנישואים? בכל זאת כמו שאמרתי- 20 שנה.......

שי33335

New member
עד לפני זמן קצר הכל היה בסדר.

אני מאשים את הספרים.
סובבו אותה לגמרי.

aviv32

New member
לא יודעת, זה לא נראה לי כ"כ משהו נורא,

כבר אמרו חכמים ממני שבנישואים מותר הכל....
וואי באמת אין לי הרבה תובנות בקטעים האלה

* עדי איפה את זו הודעה בדיוק בשביל הגאונות שלך חחח

sivanwe

New member
היי שי

דבר ראשון נחמד לשמוע שאתה תומך באישתך בנוגע לדמדומים

אני מבינה אותה בנוגע לזה כמובן!!
מה אתה חשבת לגבי הסדרה, חיבבת את זה?

לגבי FSOG(קיצור השם של הסדרה), הם בהחלט לא סיפרי המשך של הסאגה, אלה ספרים שבחורה שקראה את הסידרה כתבה... היא הושפעה מאוד מדמדומים.

לגבי הבעיה שלך, לצערי אין לי עצה טובה בשבילך- כמו קרן- כל מה שיש לי להגיד זה שאולי כן, תנסה לדבר איתה?
בכל מקרה, ברוך הבא

aviv32

New member
^ קרן זו אני אגב

הרגת אותי סיון. פיצול אישיות מישהו?

sivanwe

New member
מה אני אעשה??? אני מתה על דמדומים!

ולא סובלת את 50- זה פיצול האישיות שהתכוונת אליו?

sivanwe

New member
אההההההההההההההה

וואי אני כבר לא שמה לב אפילו לפיצול שנמצא כאן חחחחחחח

sivanwe

New member
נמאס נמאס מאוד

לא סובלת כי לא הייתי מוכנה לנקודות הדימיון לטוויליט- ועד היום חלק מכריסטיאן ואנה תקועים לי באדוארד ובלה

שי33335

New member
אין לי דעה בעיניין

זה משמח אותה ומוסיף לה, אז אני לא מתנגד.
אבל עכשיו זה מוגזם.

sivanwe

New member
אוי

באמת שאני לא יודעת מה להגיד לך- כנס לקומונה,
אנחנו דמדומים...
אולי שם יחשבו על רעיונות

היי שי

כמו שכבר ענו לך, לסדרה של 50 sheds of gray יש סופרת אחרת לגמרי מאשר היוצרת של דמדומים. דמדומים מיועדים לשכבת גיל הרבה יותר צעירה בין היתר ולכן היא הרבה יותר "צנועה"
(בהעדר הגדרה אחרת).

אני בטוחה שרוב חברות הפורום יכולות להזדהות עם אשתך, גם אנחנו חופרות על דמדומים לא מעט... כל משפט שני זאת המעטה רצינית. אני יודעת להגיד לך על בן הזוג שהוא לא מת על הסדרה ולא קרא/ראה אבל כבר בקיא יחסית, שולט בדמויות הראשיות ולרוב מבין על מה אני מדברת. זה מקסים שאתה תומך באשתך ככה
.

לא קראתי את 50 sheds of gray (עדיין) אבל הבנתי שהוא מפצה בדגול על כל מה ש"חסר" בדמדומים. הדמויות מבוססות באופן עקיף על אדוארד ובלה מדמדומים שמשלימים את כל החסכים מדמדומים (בנות, אנא תקנוני אם אני טועה
).

לפי מה שאתה כותב הרגשת התרחקות עוד לפני 50 sheds of gray... אני חושבת שזה מצביע על כך שזה סמפטום ולא המקור לבעיה. אם זה לא היה זה זה היה יכול להיות כל ספר אחר/ סדרה אחרת.

אני מצטערת אם זה אישי ואתה כמובן לא חייב לענות אבל מה זאת אומרת: "בלתי אפשרי לדבר איתה", "היא לא זקוקה לי"?

לגבי הסאדו/מאזו... אף אחת מאיתנו לא יכולה ליעץ לך מה לעשות בעניין. לכל זוג מתאימים דברים אחרים. לגבי צביטות, מכות וציווים- לא חייבים לעשות שום דבר שלא נוח, אבל יש שנהנים מזה. אתה כמובן לא חייב לקפוץ ישר למים העמוקים ולהשיג שוט ודברים כאלה...
אבל זה שמעולם לא חלמתם עליהם לא אומר שאי אפשר לנסות טיפונת

אני די בטוחה שזה משהו עמוק יותר מאשר חיבה לסדרה הזאת. אולי שווה לפנות ליעוץ נישואים עם איש מקצוע בשביל לעבוד על זה, אולי פורומים אחרים בתפוז יתאימו יותר: זוגיות במשבר ואולי אפילו פורום BDSM אם בא לך להחשף יותר לנושא

בהצלחה לכם

שי33335

New member
שלום, תודה על התגובה.

לא ברור לי למה, אם הסדרה כל כך טובה, צריך להשלים חסכים, אבל זה לא לעיניין עכשיו.
הזוגיות שלנו נהדרת. לא היו בעיות גם כאשר קראה דמדומים.
הכל השתנה כשקראה את ההמשך.
ניסיתי להציע שנלך ליעוץ אבל כמו שאמרתי, אין עם מי לדבר.
עד היום מעולם לא קרה לנו משהו כזה.
אני מיואש.
תודה על המידע, אני אבדוק את הנושא.

למעלה