שלום

שלום

אני מרגיש אשמה קשה על מה שעשיתי. מרב אהבה נכזבת ועצומה לעובדת ההשמה הטרדתי אותה במשך שנים. לא רציתי בזה, לא יכולתי להתמודד עם עוצמת רגשותיי אליה. רק לפני כמה ימים התקשרתי למקום עבודתה החדש, וניתקה לי. קשה לי עם זה שהיא לא רוצה אותי, לא רצתה מעולם, ואני מתקשה מאד להימנע מלנסות ליצור אתה קשר. אני מצטער שהטרדתי אותה, ומקווה שלא היזקתי לה מדי ולא הרסתי את חייה או משהו כזה. זה סיפור עצוב מאד, אני אוהב אותה אהבה עצומה וכל חיי אמשיך לאהוב אותה ככה, והיא אף-פעם לא תרצה כל קשר אתי.

יש שני אנשים שכדאי שתפסיק להטריד : )

אותה

ואת עצמך הכי חשוב

מה שבטוח זה מפריע לה שאתה מצלצל אליה אז לא כדאי

נכון

אבל קשה לי עם זה שהיא לא רוצה אתי קשר, ואני מוצא את עצמי כל פעם פונה אליה בתקווה שדעתה תשתנה, ואחר-כך מתאכזב ומרגיש רע.

נסיה 5

New member
פילי...

אני מאוד מבינה אותך, באמת שמבינה.
ללב יש 7 חדרים והיא מופיעה בלא אחד אלא 4 חדרים...
באהבה צריך שיהיו רגשות הדדים משני הכיוונים ולא מכיוון אחד...
מה הטעם לחיות את החיים אם רק אתה אוהב אותה אבל היא בכלל לא אוהבת אותך ואין לה שום רגשות כלפייך...
האם היית רוצה לחיות ככה?
לחיות להוציא את כל האנרגיות שלך על...
כלום?
לא חושבת שנולדת בשביל רק לתת ולתת ולא לקבל כלום.. יש כאלה שחיים ככה אבל הם נהיים אומללים ומדוכאים.
אני חושבת ומרגישה שהכי כדאי לך להניח לזה באמת ולהתקדם קדימה...
פילי, יש הרבה בנות נפלאות בדיוק כמוה.
חבל ולא טוב שתבזבז את שארית חייך על מישהי שהיא לא רוצה אותך בכלל!!!!

כדאי שתשב עם עצמך ותתחיל לנהל את המחשבות שלך כלפיה.
ממליצה לך בחום רב לרכוש את הספרים של ביירון קייטי.
היא עובדת על מחשבות ולדעתי זה יכול לסייע לך.

מאחלת לך ימים ולילות שקטים רגועים וטובים.

תודה רבה

אני חושב שעובדת ההשמה תמיד תישאר האישה הכי חשובה לי, ותמיד אצטרך להתגעגע אליה ולאהוב אותה מאד. יש לה אופי נהדר כמו שלא הכרתי אצל אף אדם אחר. אף-פעם לא אהבתי אישה כה חזק כמו שאהבתי אותה. יש לי אהבה אדירה אליה בממדים שקשה לתאר, עד טירוף, אהבה שאני כמעט לא יכול להתמודד אתה. זו האישה שהייתי מוכן לחלוק אתה את חיי. אולי יש בזה גם טוב, שהכרתי אישה כל-כך נהדרת וזה יכול לשמח אותי.

היא

חמודה ועדינה כמו בובה קטנה ומלאה שמחת חיים ויכולות רגשיות חזקות. אמרה לי שהיא מצטערת שאין לנו זמן לשוחח על דברים אישיים, שיצאה יפה הדרך שסידרנו סחורה, צחקה מבדיחותיי, דאגה לי כשקיבלתי מרק חינם שזה לא מקובל, אמרה לי שיש לה חיי רגש מלאים, וכשקניתי לה מתנה שאלה אותי כל הפגישה אם זה מאהבה או כתודה על הטיפול. כשחלתה שאלתי אותה ואת הפקידה למצבה בדאגה, סיפרתי לה על ספרים שקראתי, הראיתי לה סיפורים שכתבתי, שאלתי אותה על עבודתה, על לימודיה ועל דברים שקראה, אמרתי לה שהיא האדם הכי נהדר שהכרתי והעובדת הכי טובה שהכרתי, צחקתי ופטפטתי אתה, קניתי לה מתנה מיוחדת והכנתי לה קפה. אני חושב שאין אהבה בעולם כאהבתי אליה.

למעלה