שלום

Aski7

New member
לך זה בחלט עוזר לשמור אותו באוויר..

הנהלת הפורום יושבים וממציאים סיפורים...
חחחח

מריוס זכריה

Member
מנהל
"הנהלת הפורום יושבים וממציאים סיפורים..."

זאת טענה מוכרת.
העובדה היא שתפוז הוא אתר סופר מצליח בנושא פורומים ובלוגים - ואי אפשר לקחת לו את זה. והצלחה כזאת לא משיגים בעזרת כותבי תוכן בשכר. זה לא עובד ולא סוחף. וגם לא נחוץ, כי כשפורום הוא פופולרי, כל מיני העופות המוזרים יותר ומוזרים פחות מגיעים ממילא להנאת כולנו.

בכלל, הבלוף יש לו אורך חיים קצר (אלא אם כן הוא ראש ממשלה).

Aski7

New member
כן רק בתקופות קשות..הם מוסיפים קצת אש

אני נאיבית..חשבתי שזה שטויות..
אבל עם הדוגמאות שהמפלצת הביאה...אני לא מתווכחת
אני עובדת במכירות ולפעמים כדי שהמוכרים שלי לא יפלו בימים קשים ובאמת קשה לייצר כסף אני כותבת כמה קבלות של מכירה כדי לעודד ולמשוך לתוך העבודה.
זה תמיד עובד! אם אחד מוכר כולם יכולים.

Zה בערך מזכיר לי את שארע כאן.
לא באמת מעניין אותי אבל כל פעם שאגיב אחשוב מי זה הפעם. מישהו שבאמת צריך עזרה או מישהו שמבזבז לי תזמן

chenby

New member
אני לא חושבת מי זה הפעם

אני קוראת ומגיבה. לא רוצה לגבש דעה שהיא רק דעה סובייקטיבית שלי על אדם שאולי אין סיבה לגבש עליו דעה חוץ מלהגיב למצוקה שלו.
ברגע שמישהו מספר לי משהו על אדם, לא יעזור, כשאני אפגוש אותו, אני אפגוש אותו עם הדעה שלי עליו, או גרוע מכך - הדעה של מישהו אחר עליו שאני קיבלתי כאילו זאת עובדה.
קוראים לזה לשון הרע.

קארניו

New member
אפשר לחשוב שהעולם נחרב

אז הוא הצליח לעבוד על כולם כמה וכמה פעמים עם אותו ניק ואנחנו אכלנו אותה .
כל הכבוד לו ובוז לנו ואפשר להמשיך הלאה.

ומאחר שזו בחירה שלך להשקיע מזמנך בפורום אז תקחי בחשבון שלא כולם יודו לך על ההשקעה ואת גם עלולה להיתקל בכאלה שיסתלבטו עלייך. אי אפשר להיות חשדנים כל הזמן ולבנות קונספירציות וגם אין צורך להתבייש כשיוצאים
.

Aski7

New member
למה מתביישת?

שלא תביני אני נהנית מהקריאה והתגובות בפורום יותר מהסיפור עצמו ומויכוחים שמתפתחים ואני בטח לא מחפשת הערכה על תגובותיי..
אני לא אקום עכשיו ואקים מחאה נגד זה.
אני כן מציינת עובדות שמוסיפים פה הרבה אש והנהלת הפורום תומכת בזה. זה די משעשע אותי..
אבל זה מוריד תרצינות שאני לוקחת בה את זה ללא ספק.
ככל הצגה אחרת.

Aski7

New member
תסבירי מה קשור?

״אפשר לחשוב שהעולם נחרב״

כי אמרתי שאני נאיבית וחשבתי שזה שטויות?
הובכן קל לעבוד עלי שהסיפור הוא אמיתי מעולם לא חשדתי ולא היתי גם וחשבתי שהטענה של מפלצת היא שטויות כל הזמן
והיא סתם פרנואידית וחשדנית.. אבל היא צדקה ובאמת מזייפים פה סיפורים זה לא ביג דיל מבחינתי ודי משעשע אבל כן כמו שרשמתי כבר נתייחס לעניין בהתאם.

קארניו

New member
אמרתי את זה כי הגבת בהפתעה ובהתלהבות

וזה שעשע אותי . לא נורא, את חדשה ובמשך הזמן תתרגלי לעובדה שמגיעים לכאן גם מזייפי סיפורים אינפנטילים ותלמדי לפתח אדישות ואפילו לגחך על עצמך כשיתברר לך שעבדו עלייך . גם אני נפלתי הפעם למרות שהסיפור שלו נשמע לי מהתחלה הזוי ולא הגיוני .
אגב, את רחוקה מלהיות תמימה ואני אוהבת את התגובות שלך.

טוב, אם אותו ניק הכותב לפני חודש שהוא נשוי 7 שנים עם שני ילדים ודי.וי.די עף מהחלון, ולפני שבועיים שהוא נשוי 17 שנים וזורק רהיטים, וכעת בא 'להתייעץ לפני החתונה' עם עוד מעשייה בשקל תשעים עדיין לא מוכיח לך שהניק מונפץ
ואת מעדיפה להישאר פתי ולעודד את הפיכת המקום לקיקיוני, אז הבעיה הרבה יותר חמורה ממה שחשבתי

chenby

New member
תעשי מחאה

אולי יפטרו אותי, או שאני איקח מישהו לקואליציה חזקה יותר.

מיזוגן

New member
זוהי אכן קריאת השכמה, גברתי המנהלת

ממעקב בלתי מזוין אחר הפורום הנאור שלך, נוצר הרושם שלגברת מפלצת יש סדר יום חדש. נראה שהאווירה בפוליטיקה הלאומית יצרה אצלה שאיפות לגבי הפורום הזה, וכמנהלת עלייך לזנוח את עמדת היען החביבה עלייך ולהכין את המרפקים שמתחת לשביס. כינויים פיקטיביים בפורום אינטרנטי הם דבר טבעי, שהרי לא כולם יכולים אותנטיים כמוני, וזה שגברת מפלצת לפתע פתאום מתרעמת ומטיפה לך בעניין מעלה את החשד שזה החוק טל שלה. אני לא אתפלא אם לבסוף יתברר שהתרנגול מטעם רובינס הוא משת"פ שלה, ושהם מכינים תרגיל ביבי-מופז משלהם, שמטרתו להדיח את שלטונך הראוי למען הפיכת הפורום הזה לדיקטטורת טרור חילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית בראשותה, אשר עלולה לחבור בעתיד לכלביית הג'יהאד הפמיניסטי, ומשם הקלמנטינה היא הגבול.

First we take Candy, then we take Tapuz
עלייך לקטוע את תורת השלבים באיבה.
וזו כל האמת

אמן סלה

לדיקטטורת הטרור החילוני -השמאלני-הליברלי

אבל מאחר שעושה רושם שאתה והליצן מטעם <שלפי תצוגת תכלית של ניקים וסיפורים מונפצים והזויים דווקא בסבירות מאוד גבוהה בחבר'ה ש'ך
> ממש מאוהבים ברעיון להמשיך לעשות כאן שמייח מסביב לשעון במקום האורגיות בפרישמן
, ויחד עם הברסלבים אומרים גומר על התודעה הביקורתית של קנדי המפיצה כעת אג'נדה של עצימת עיניים כאמת החדשה - כבר עדיף אוגנדה.
פחות עבודה <נראה לך שאעבוד בלנקות אחריך?
>

מישהו קרא בשמי? :)

זהו, יומיים לא היה לי זמן להיכנס לפורום וכבר אוגיפלצת מנסה למצוא וירטואלים אחרים משנת 2008 לשדך לי?
:)

או שאולי אני מתכנן את כל היוזרים הפיקטיביים משנת 2008 והיום הגיע הזמן להוציא את התיכנון לפועל.... חחחח, ממש יום הדין :)

כבר אמרתי... המפלצת זקוקה למראה...
משום מה יש לי הרגשה שכל מה שהיא כותבת מתייחס אליה עצמה...

ואדוני המיזוגן... אין לי בעיה שתשדך לי את רובינס... רק בבקשה לא את המפקדת אקה.
צפוף מידי לשנינו במקום אחד, גם כך היא באה לא לבד אלא עם עדר כבשים אחריה..

יאללה, לילה טוב... רק קפצתי להגיד שלום... נתראה עוד כמה ימים שוב... :)

Aski7

New member
בסוף עוד נאמין שיש לך חיים..חחח

סתםםםםםם

צפיתי בסרטון הראשון שלך,
צורת הדיבור שלך מעצבנת אותי (סורי)
למרות שקראתי את זה בעבר בתגובות שלך אבל הבנתי בסרטון מה אתה מתכוון בדיוק ומה עושים עם זה ועכשיו אני מנסה ליישם. נשמע לי מאוד הגיוני ודיבר אלי.

תודה בנתיים .

חחח חיים תמיד יש... :)

בסרטים הבאים זה פחות יעצבן... הסגנון משתנה... (מהשלישי אם אני זוכר נכון)
אבל יעבור לך... (תגידי לי אם עבר...חחח מעניין)

אחרי החמישי יהיה לך את כל התמונה... שמח שאהבה.
זה הכל דפוסים, לכן זה הגיוני, ממש כמו מתמטיקה - כשמבינים את זה זה כמו לעשות 1+1...
עם האינטואיציה שלך, זה יהיה לך ממש קל לעשות את זה בעצמך...

מעניין מה זה ישנה אצלך בראיה....
כשתסיימי אשמח אם תגידי לי איך זה שינה לך את צורת ההסתכלות (אם בכלל)...

למעלה