שלום

שלום

אני זנבי, והייתי מגמגמת. נולדתי בלי כף יד שמאל למשפחה דתית, בגיל 18 עזבתי את הבית והלכתי לחיות לבד. בלי יד ועם גמגום לבד!
בגילאי 18 עד 20 עבדתי בבית חולים כמזכירה. מזכירה מגמגת מאוד. כל הזמן להתקשר לאנשים, לדבר. להסביר,לאנשים שגם ככה עצבנים וחולים וחסרי סבלונות תוך גמגום נוראי. לבד לבד כל יום כל היום. מגיל 19 עבדתי בשירות לקוחות בטלפון כל היום. כן, זה בטח נשמע לכם סוף העולם. גם לי זה היה נשמע כך, לא האמנתי שאני מסוגלת. אני שלא יכולה לומר שני משפטים בלי להתקע חצי דקה לפחות באמצע. ודיברתי כל יום שמונה שעות רק בטלפון.אנשים צחקו, כעסו, העליבו תגובות כמו:"מה יש לך? מה את מגמגמת דברי ברור! מי המנהל שלך נותן לאחת כמוך לענות לטלפון? תעבירי אותי לפקידה אחרת אני לא מבין את הדיבור שלך!","מה הבעיות שלך מה את נכה? מה את טיפשה? דברי ברור מפגרת","מה את מגמגמת? אה, אה , אה, מה הבעיות שלך??" היו דבר שבשגרה וקרו כל יום שנה שלמה. ועדיין הרמתי את הטלפון, התקשרתי לאנשים. דיברתי. התמודדתי.כל יום הייתי חוזרת הביתה עצובה, בוכה, הגמגום רק הלך והחמיר, העצבנות שלי החוסר בטחון, ואם יפטרו אותי משם אין לי לאן ללכת כי מי יקח אחת מגמגמת בלי יד? ואני חייה לבד ואף אחד לא עוזר לי ואמצא את עצמי ברחוב. וככה עברה לה שנה. והגמגום רק הלך והחמיר.
ואז הלכתי לאוניברסיטה ללמוד. ופתאום גמגמתי הרבה פחות, פתאום הבטחון עלה.
היום אני עדיין מגמגמת, אבל יכולה לנהל שיחה נורמלית לחלוטין. אני שלמה מאוד עם הגמגום, ועם היד. ואני חייה לבד, ומתקדמת הרבה יותר מאנשים בגילי.
תתמודדו, תדברו, והמון. וזה יקח שנה ואפילו יותר. אבל היום אני יודעת מה אני שווה. וגם אתם יכולים. עזו אותכם מסדנאות, מקלנאיות תקשורת, תתמודדו עם הבעיות שלכם. זה מה שאני עשיתי.

בהצלחה!

מוטי5639

New member
תגובה לזנבי הזנב המזדנב

קראתי בקשב רב את דבריך אני אומר לך את באמת בחורה אמיצה.ואני מבקש ממך ליצור איתי קשר ומבטיח לך שתהיי מאושרת לכל חייך.וללא כל תמורה שהיא..טיפלתי באותו מקרה כמו שלך והיא מאושרת.אנה ממך תיתקשרי אליוהסביר לך.0526062080 מוטי סגל

yakovs

New member
מוטי, בקשתי ממך באדיבות רבה

להפסיק ולפרסם כאן את עצמך כמטפל בגמגום. הודעתי לך שאם תמשיך ותעשה זאת אאלץ לחסום אותך. חבל מאד שלא נענית לבקשתי. זוהי הודעתך האחרונה כאן בפורום שלנו. שלום.

מוטי5639

New member
ליעקב מנהל הפורום

אתה לצערי אדם טיפש שלא מבין מהיא אכפתיות של בן אדם והראות שלך צרת אופקים כי אתה מציק ומפריע לאנשים הזקוקים לי

למוטי בעל הכוחות

בהנחה שאתה אולי מאמין בכוחות שלך, ורצונך לעזור אמיתי; אנחנו כאן איננו מאמינים בניסים ובמגע קסם.

יעקב הוא מנהל פורום לאנשים מגמגמים וזאת זכותו וזכותינו להחליט איזה תוכן יהיה כאן ואיזה לא. ההחלטה שלך לקרוא לו טיפש היא הטפשות.
למרות שנוכחותך כאן וההתכסחויות בנושא העל טבעי שיעשעו אותי זמן מה, ההודעה האחרונה שלך אינה לגיטימית בשום צורה.
ישנם פורומים מתאימים יותר להצעות שירות כמו שאתה מציע.

yakovs

New member
כדי לחסום את מוטי5639 נאלצתי למחוק

מספר הודעות נוספות שהיו משורשרות אליו. אני מתנצל אם למישהו מאלה שהגיבו להודעות שלו נעלמה פתאום התגובה, אך לא מצאתי דרך אחרת.

תודה לך עט ונייר על הגיבוי. אני לא מוצא טעם להוסיף על דבריך.

geashono

New member
גאה להיות חבר של "טיפש" כמו יעקוב

יהי חלקי עם "טיפשים" כמו יעקוב,ולא עם "חכמים" ו"עושי ניסים" כמו מוטי.

שי שורק

New member
מוטי הדיסלקט

תבין , אתה לא רצוי ,נדחף וחבל , תן גז ותמצא פרירים אחרים יאללה מוטי לך הביתתה שלום שלום ואל תבוא לנו בחלום,כמו כן מציע לך לצחצח שיניים 6 פעמים ביום!!!!

shuky63

New member
יש משהו בדברייך.גם אני מרגיש שאת ההתקדמויות

הגדולות ביותר שלי עשיתי בזכות עצמי ולא בעזרת טיפולים אצל קלינאי תקשורת.
אבל אני מרגיש שהתמיכה והאנרגיות שקיבלתי בקבוצות התמיכה של אמבי נתנו לי דחיפה נוספת.
כל הכבוד לך זנבי,שלא נשברת בתקופות הקשות,וגם כל הכבוד למנהלים שלך שתמכו בך ונתנו לך גב לגמגם ללקוחות בטלפון.
זה לא מובן מאליו.יש הרבה מעסיקים ומנהלים שאין להם את האומץ לתת את הגב הזה.
לפני 20 שנה התחלתי לעבוד בחברת סוני.מנהל השרות קלט שיש לי מוטיבציה גבוהה וכישורים טכניים והציע לי תפקיד של מתאם טכני בין מעבדת השרות לבין חנויות ואנשי מכירות שנזקקים לשרותי המעבדה.הייתי צריך לדבר הרבה בטלפון עם בעלי חנויות וסוכני מכירות.היו גמגומים והגיעו גם תלונות על כך.ואז מנהל השרות פשוט התקפל והדיח אותי מהתפקיד.הוא לא פיטר אותי אלא החזיר אותי לתפקיד קודם ,נחות בהרבה.אבל ההשפלה היתה גדולה מידי ולאחר חודש עזבתי ביוזמתי את העבודה.
בעבודה הנוכחית שלי בה אני עובד כבר 12 שנים ,הבוס שלי פשוט לא מתיחס לגמגום.הוא לא קיים מבחינתו והוא לא נתן לי הנחות מהרגע הראשון.וזה הוכיח את עצמו.אני עשיתי התקדמות עצומה.היום אני מצהיר שהגמגום כבר לא מהווה בעיה בחיי.

כל הכבוד לך!!!

מצטרף לכל מילה על ההמלצות!
קודם כל תדעו מה אתם שווים
למרות שסדנאות וכו' יכולות לעזור, לא הייתי פוסל מראש.

שי שורק

New member
ברוכה הבאה זנבי

הצלחת לרגש אותי, אפילו מאוד!!! אכן את אמיצה בוגרת לוחמת ומצליחנית.מהווה דוגמה אישית לכל האנשים שלא מאמינים בעצמם ובכוחותם.עשית ועושה דרך ארוכה צעד אחר צעד ומאמינה בעצמך.כל הכבוד לך שפו על הכל .דבר אחד לגבי סדנאות וקלינאים ועוד אמצעי לעזרה, כל אדם בנוי אחרת וכל אדם מוצא לו את הפיתרון לאתגר הגמגום בצורה שונה.לי למשל עזר מאוד קורס פלואנסי בהדסה ירושלים ואחרי שנה אימון קבוצתי בחסות אמב"י(ארגון מגמגמים בישראל) בחברת תות.היום גם אני כמוך וכמו שוקי מקבלים את הגמגום כחלק ממני ,לא מהווה שום מכשול או עכבה.
יש אולי דבר שיכול לעניין אותך או למחשבה "תאטרון אמב"י , חברים וחברות מגמגמים על במה.בכל מקרה בהצלחה.

למעלה