שלום אני שרוף על הסדרה הזאת
M Master Yoda New member 13/8/02 #4 ברוך הבא!../images/Emo153.gif אחלה תמונות ד"א... אתה שרוף הא? תביא עוד כמה שרופים, נעשה מנגל. (אז אני לא בדחן!) תגידו, ראיתם את הפרק של היום? אהבתי את איך שבסוף היה כתוב "PARKER WAS HERE"
ברוך הבא!../images/Emo153.gif אחלה תמונות ד"א... אתה שרוף הא? תביא עוד כמה שרופים, נעשה מנגל. (אז אני לא בדחן!) תגידו, ראיתם את הפרק של היום? אהבתי את איך שבסוף היה כתוב "PARKER WAS HERE"
S Siriusnip New member 14/8/02 #7 בערב- זה של 18:40../images/Emo15.gif זה עם הכרוננאוט הקודם- שבבית משוגעים כתוב פרקר היה פה
M Master Yoda New member 14/8/02 #8 בערב../images/Emo153.gif כרונונאוט שהיה לפני פרקר ונחשב למת חוזר ועושה בלאגן
B bakara15 New member 13/8/02 #5 אם היית מסתכל היית רואה שכבר שמתי את התמונה הזאת... טוב לא משנה. יודה: תזכיר לי איזה פרק היה היום? אני כבר לא מקפיד כיזה שידורים חוזרים וראיתי כמעט הכל. אני מקווה שיהיו עוד.
אם היית מסתכל היית רואה שכבר שמתי את התמונה הזאת... טוב לא משנה. יודה: תזכיר לי איזה פרק היה היום? אני כבר לא מקפיד כיזה שידורים חוזרים וראיתי כמעט הכל. אני מקווה שיהיו עוד.
M Master Yoda New member 14/8/02 #9 מצטער../images/Emo153.gif לא הספקתי לעבור על כל התמונות עדיין! כל הכבוד גם לך!
B bakara15 New member 14/8/02 #10 התכוונתי לפרנק פרקר... יודה יודה... סחטיין על הפרסום! הפסדתי משהו רציני היום? אני מקווה שלא!
S Siriusnip New member 14/8/02 #12 פרק 17 זה הפרק עם../images/Emo15.gif../images/Emo58.gif היום היה הפרק עם המסיבת יומלדת של הנכדה של מנטנור ושהכרוננאוט לשעבר מרעיל אותה וחוטף את מנטנור ומשמיד את הכדור...
פרק 17 זה הפרק עם../images/Emo15.gif../images/Emo58.gif היום היה הפרק עם המסיבת יומלדת של הנכדה של מנטנור ושהכרוננאוט לשעבר מרעיל אותה וחוטף את מנטנור ומשמיד את הכדור...