שלום

מאיר183

New member
שלום

יש לי שאלה
בוינדוס מדיה פלייר 11
יש אפשרות להוסיף כתוביות ?

במידה וכן אודה לכם אם תומרו לי איך להוסיף
תודה מראש והמשך יום מקסים

גיליום

New member
למיטב זכרוני יש אפשרות להוסיף כתוביות

נסה לסגור את התוכנית ואז לשים את קובץ הכתוביות באותה תיקיה שבה נמצא קובץ הסרט ואז שנה את השם של קובץ הכתוביות כך שיהיה באותו שם בדיוק כמו השם של הסרט, רק עם הסיומת של הכתוביות. לדוגמא, אם לקובץ הסרט קוראים "Movie.avi", אז לקובץ הכתוביות צריך להיות השם "Movie.srt" או "Movie.sub" (תלוי בסיומת של שם הקובץ המקורי של הכתוביות). זה פועל בעקרון דומה לעקרון של צפיה בסרטים במכשירי DVD, אם אני זוכר נכון..
נסה ודווח אם מצליח.

בברכה,
גיליום

מאיר183

New member
תודה רבה

לך אחי
עשיתי אחד על אחד מה שאמרתה והוא לא קלט ניסתי בעוד סרטים נוספים לשנות את השם ולהכניס לקובץ אחד ולא הצלחתי
אני יומר לך מה עוד ניסיתי ,בהגדרות קליק ימיני שינית את הכל לעברית
את השפה \שפת השמע וגם לא הלך
הסיבה שאני רוצה להשתמש בwmp11 זה הוא מריץ סרטים מבלי לטחון את המעבד ברוב בסרטים שבדקתי והשוותי לבין divx ו-miro הם פירקו לי את המעבד להבדיל מהמדיה פלייר יש לי גם את מדיה פלייר קלאסיק שגם לא מכבידה יותר מידי על המעבד בהרצת סרטים ,שם הצלחתי להכניס כתוביות אבל wmp11 אני לא מצליח
אני אשמח לשמוע אם יש לך עוד אפשרויות להציע שאני יכול לנסות
אני מודה לך מאוד
שיהיה שבת שלום לכולם

תשובה

אני משתמש בנגן המדיה של חלונות, ובנוסף התקנתי חבילת מקודדים (k-lite codec pack). אם אין לך בעיה בצפייה בסרטים (כלומר, אתה לא מקבל הודעה שיש מחסור במקודד כזה או אחר) אז אתה לא חייב להתקין אותה.

כשמתקינים אותה, מותקנת גם תוכנה קטנה בשם vobsub, שמיועדת להצגת כתוביות בכל מקום שהסרט מוצג, ויש קובץ כתוביות עם אותו השם שנמצא באותה תיקיה.

אתה יכול להתקין את התוכנה לבד מהקישור שמופיע לעיל, ואז כל שעליך לעשות הוא לדאוג שקובץ הכתוביות יהיה עם אותו השם כמו קובץ הוידאו, ויהיה באותה התיקיה עם הוידאו. כשהתוכנה תפעל, אתה תראה חץ ירוק קטן שמופיע בשורת המשימות, ליד השעון. תוכל גם להיכנס דרכו להגדרות ולהתאים לעצמך את תצוגת הכתוביות איך שמתאים לך.

גיליום

New member
אופס..

אופס, נראה ששכחתי שצריך את VobSub בשביל הסידור שהצעתי..

מאיר183

New member

סוף סוף
זה הצליח התוכנה הזאת ולשנות את השם
אייי הם לא יכולו לעשות את החיים קצת יותר קלים ופשוטים חח

תודה רבה לכם על עזרתכם האדיבה

שיהיה לכולם המשך יום מקסים

למעלה