שלום :)

מיכמיך3

New member
שלום :)

אני מיכל, אני בת 20 וחצי, חיילת משוחררת, חודשיים וחצי אחרי שחרור. יש כאלה שאולי יגידו שיש לי זמן ורק הרגע השתחררתי, אבל אשמח לייעוץ ולשמוע עצה או שתיים. אני מתלבטת מה ללמוד ואיפה ללמוד. אני אובחנתי בגיל 15 כלקויית למידה והיו לי הקלות בתיכון בבגרויות. יש כמה תחומי עניין שמעניינים אותי תקשורת - כיוון של שיווק ופרסום אולי. הנהלת חשבונות, אמנם זה לא תואר אבל גם יכול להיות כאופציה. ראיית חשבון/כלכלה - מקצועות שתנאי הקבלה אליהם קשים וגבוהים. העניין הוא גם שאני יותר ריאלית מאשר הומנית. בתור לקויית למידה, מה יכול להיות הכיוון, איפה כדאי ללמוד? מה... שורה תחתונה, אשמח לשמוע עצה או שתיים.. תודה וערב טוב, מיכל :)

לימודים- גם לקויי למידה יכולים...

היי מיכל! בתור לקויית למידה שלא האמינה שיכולה בכלל לפתוח ספר הדהמתי והוכחתי (לעצמי ולאחרים) שאני יכולה. אמנם התמיכה של תגבורים, חונכויות והסיוע שקיבלתי עזרו לי בטירוף אבל עדיין אני לוקחת גם לעצמי את הקרדיט... גיל 20 זה גיל מצויין ללמוד, אני חושבת שבשלב ראשון תנסי לחשוב מה באמת מעניין אותך? אולי ראית תפקיד שנשמע לך מעניין ומאתגר שגם את היית רוצה לעשות? וזה יעזור לך לצמצם את האפשרויות. ואולי כדאי לך ללכת להכוונה מקצועית שתקדם אותך בהחלטה, יש המון מוסדות שמאפשרים לך ללא התחייבות או עלות לקבל פגישת ייעוץ והכוונה אני הלכתי לפגישה כזו, זה ממש פיקס אותי וכרגע אני בעיצומיהם של לימודי ניהול וחשבונאות (כן, מסתבר שאני ומספרים הולכים ביחד...) מקווה שעזרתי במשהו...

israelb2

New member
מרכז חממה פתח תקווה

שלום מיכל,
שמי לירון ואני מתנדבת במרכז "חממה" פ"ת. מרכז זה נותן כל מיני שירותים בהם בחירת מקצוע לחיים.
יש לנו ייעוצים חינמיים ע"י יועצים לבחירת קריירה לחיים וסדנאות לבחירת מקצוע בקבוצה הכוללות 3 מפגשים.
אני חושבת שזה יכול לעניין אותך מאוד ולעזור לך.
אם את מתעניינת יכולה לשלוח לי מייל [email protected] וגם להיכנס לאתר של המרכז ולקרוא קצת מעבר www.hamama.org.il

מכללה1

New member
המכללה המשותפת

מיכל שלום,
אנו המכללה המשותפת, מכללה ללימודי תעודה והכשרה מקצועית, הקיימת 26 שנים. במכללתנו מגוון מסלולי לימוד, ויועצי הלימודים שלנו יודעים להתאים לכל מתעניין את המסלול המתאים לו.
במקרה שלך, אנו ממליצים לך להגיע לפגישת ייעוץ והכוונה ללא כל התחייבות לקמפוס הקרוב לאזור מגוריך ולשמוע על מגוון מסלולי הלימוד שלנו.
אנו עוזרים לכל סטודנט וברשותנו בוגרים רבים בעלי לקויות למידה שהצליחו בקורסים שלנו וקיבלו תעודות, לדוגמה: למדו אצלנו תלמידים בעלי לקויות למידה בקורסים הבאים: מזכירה בכירה וניהול לשכה, עיצוב גרפי, סייעות שיניים, הנה"ח, ניהול בנקאות ופיננסים.
את מוזמנת ליצור איתנו קשר בטלפון 1-800-75-55-55 או באתר www.michlala.com
נשמח לראותך במשפחת במכללה המשותפת - להרוויח קריירה

למעלה