שלום!

זהבה79

New member
שלום!

היי רצית לדעת אם יש אפשרות לפרש לי את הכמויות לא רק בכוסות אלה גם בגרמים (גרם) ממש תודה רבה! :) 1 cups creamy peanut butter ¼ cup unsalted butter ¼ cup light brown sugar 1¼ cups powdered sugar 4 cups milk chocolate chips (two 11.5-oz bags) ¼ cup vegetable shortening

זהבה79

New member
היי

תודה רבה על זה אבל האם אפשר לתת לי פירוט יותר מדויק על הכמויות שרשמתי למשל כמה זה אחד ורבע כוסות של חמאה כאילו כמה זה בגרם כי אין לי מוגש כמה לקנות או למשל האבקת סוכר כמה שקיות אני צריכה לקנות אם רשום לי אחד ורבע כוסות זה שני הדברים העיקריים שאני צריכה לדעת כמה זה בגרם תודה רבה! :)

clcl

New member
בבקשה . . . .

אריזות אבקת סוכר באות במשקל של 100 גר' בשקית - כאן תזדקקי ל- שקיות - אחת בשלמותה ומהשניה עוד כ- 1 כף אבקת סוכר = 120 גרם (כוס דחוסה) / 100 גרם (כוס לא דחוסה) חמאה באה באריזה של 100 גרם ושל 200 גרם לכן את זקוקה לחפיסת חמאה אחת של 100 גרם 1/4 כוס = 60 מ"ל = 4 כפות שבת שלום

IliAsh

New member
אכן זה קצת מסובך עם מתכונים

מתורגמים. אני תמיד משתדלת לבחור מתכונים בהם מצוינות כמה דרכים למדידת המצרכים, אותי זה פשוט מרתיע החמאה בכוסות, מה המציא את זה בכלל
? מקווה שמישהו שמתמצא ב"בישול באנגלית" יידע לתת לך את התשובה ובינתיים הייתי מנסה לחפש מתכון דומה ממקור אחר. סוף שבוע נעים
!

למעלה