שלום...

Hilla1987

New member
שלום...

תמיד פחדתי לכתוב כאן ובשנים האחרונות לכתוב באופן כללי הבעית כל חלק בגופי. אולי מתוך איזושהי "הודאה" של האמת שקבורה בי כ"כ הרבה שנים או אולי בשל חוסר ידע וחוסר אמונה טוטאלי בעצמי באמת שאין לי מושג. אז מה בעצם מביא אותי לכאן עכשיו? מרגישה שזה קצת גדול עליי קשה לי לקרוא לבעיה שלי בשמה. ואפילו לי זה נשמע פתטי. כאילו מה אני שמנה שאוהבת לאכול הרבה וכמה שיותר, ביג פאקינג דיל. אני צריכה מקום להוציא קצת לפחות עד שאני אמצא את הטיפול שמתאים לי, ומאחר והעברתי את כל נעוריי כאן בתפוז בחרתי לחזור(לאתר לא כתבתי בפורום הזה ספציפית אף-פעם). פפפפוווווו....... אז עשיתי את הצעד הראשון, והיי לכולן, אני הילה

levshavur

New member
להילה

שלום לך ברוכה הבאה לפורום מקווה שתרגישי פה בבית. לי זה בית שמלווה אותי כבר שנים לא רק מבחינת הה"א אלא גם בהיבטים אחרים פה מעודדים להחלמה אז את בכיוון הנכון... לבשה (לב שבור)

קולדון

New member
ברוכה הבאה הילה !

כל הכבוד על הצעד הראשון. זה לא פשוט לבוא ולכתוב... ותאמיני לי שכמעט כל מופרעת אכילה מתביישת לכתוב או להגדיר את הבעייה וזה נשמע לה פאתטי. זה בכלל אל קשור למה בעצם הבעיה. זה קשור יותר למודעות ולהפנה של העובדה שאת חולה, שאת מתנהלת כפי שאת מתנהלת לא כי "את שמנה שאוהבת לאכול הרבה" אלא כי את סובלת. מה שכן, להפרעות אכילה יש טיפול שעובד. לי מאוד עזרה הנוסחא של דיאטנית מומחית להפרעות אכילה + פסיכולגית מומחית להפרעות אכילה, בקיצור, להעזר באנשי מקצוע מומחים שמכירים את המחלה הזו, ואיך היא עובדת. פסיכולגים שאינם מתמחים, לדעתי נוטים ללכת לאיבוד בתוך הדיבורים ולא מספיק מכירים את הכלים שבאמת עוזרים. בכל מקרה, את כמובן מוזמנת לכתוב, לקרוא להשתתף ולעדכן כמה שבא לך!

למעלה