שלום

שלום

שלום לכולם=] תמיד הייתי ילדה שמנמנה.. והיום אני נערה שמנמנה (18). יש לי בעיות של ביטחון, הערכה וקבלה עצמית. אני כל כך מתרשמת לקרוא פה הודעות של נשים שמצליחות לקבל ולאהוב את עצמן.. נורא עצוב לי שאני נותנת לעניין של המשקל (שבראש אני יודעת שהוא לא מה שהכי חשוב אבל בלב הוא כל הזמן צובט אותי..) ליצור סביבי חומה.. אני פשוט לא יכולה להאמין שמישהו ירצה אותי כשאני ניראת ככה, המוזר הוא שאני כן יכולה לראות נערות אחרות שמנמנות ולהגיד שהן ניראות טוב אבל על עצמי אני פשוט לא יכולה.. לא משנה כמה אומרים לי שאני לא שמנה אלא "מלאה" (אני שוקלת 70 קילו על 1.59..) הייתי רוצה לאהוב את עצמי יותר ולהפנים שמה שחשוב זה מה שיש בפנים ושיהיה מי שיאהב אותי גם עם המשקל, המראה וכל שאר הבעיות שיש לי XD בכל אופן אני רוצה להמיך לשאוב השראה מבנות בפורום^^

קליספרה

New member
וברוכה הבאה

את כבר בדרך הנכונה את מראה נכונות ללמוד ולאהוב את עצמך כמו שאת וזאת ההתחלה של המסע הזה

עופר 123

New member
שלום שלום

ההודעה שלך ממש מרגשת אותי. מצד אחד, את מודעת לזה שיש לך בעיה של בטחון עצמי, הערכה וקבלה עצמית, ומצד שני - את רוצה להשאיר אותן מאחור בזכות ההבנה שלמשקל לא צריך להיות משקל. אני מבטיח לך שעם הזמן יעמדו מחזרים רבים מתחת לחלונך וירצו אותך כמו שאת ובגלל מי שאת. בנוסף, ככל שתמשיכי להאמין שהמימדים שלך לא הופכים אותך לפחות טובה, את תראי איך שהבטחון הולך וגדל, הולך ונצבר. אני מקווה שתישארי פה בפורום וגם תכתבי, ותמשיכי לקבל השראה מן הקבלה העצמית שאנחנו מנסים לעודד פה. אולי גם תצטרפי במפגש הקרוב, ואז בכלל תביני שהמשקל שלנו ממש לא משנה, אנחנו מקסימים ונהדרים כמות שאנחנו
שולח לך
גדול גדול !

למעלה