שלום....

hilalush25

New member
שלום....

הרבה זמן לא הייתי כאן..וסתם רוצה לשתף.. אני קוראת סמויה בפורום כבר הרבה זמן וכלכך גאה בכן על האאהבה העצמית שאתם רוכשים כאן לעצמכם.. הלוואי והיה לי לו מעט מהאהבה העצמית והביטחון העצמי שיש לכם..... אני שונאת את עצמי.. אני יודעת שזו מילה קשה להגיד אבל זו המציאות.. רוב חיי הייתי שמנה.. תמיד חשבתי שאם אני אוריד במשקל זה ישתנה.. אבל מסתבר שלא!! הורדתי 35 קילו בחצי שנה האחרונה...ואני יותר שונאת את עצמי מאי פעם.. מיואשת. מצטערת על החפירה..

yosi2009

New member
בואי נתחיל מזה שאת מחליטה לאהוב את עצמך מהיום

והלאה

hilalush25

New member
קשה מאוד..

להחליט משהו ולעשות אותו פשוטו כמשמעו.. כנראה שעדיין לא הבנתי במעמקיי הנסתרים מה באמת קורה שם.. זה תהליך.. מקווה למצוא את המקום הזה ביום מן הימים.

yosi2009

New member
מנסיון אישי וכמישעובר תהליך מאד לא קל

של קבלה והשלמה אני יודע כמה זה קשה ו דורש התבננות עמוקה פנימה והתמודדות אבל זה משתלם בסופו של דבר תיהיה חזקה ואל תישברי

קליספרה

New member
ממש לא כייף ככה

אין לי עצות טובות - חוץ מלנסות להבין מה קרה שם איפה את ועצמך הפכתן להיות אויבות ולהתאהב בעצמך לאט לאט - או בבת אחת שווה לטפל בזה - הכי שווה

hilalush25

New member
תודה על התגובה והחיבוק..

זה מה שאני מנסה לעשות בחודש האחרון..זה עדיין לא קרה אבל אני מאמינה שעם הזמן משהו בי ישתנה

שנאה או אהבה עצמית לא מושפעות רק ממשקל

ברור שאם את לא מרגישה למה עם איך שאת נראית, יותר קל לפתח רגש שלילי כלפי עצמך. יחד עם זאת, צריך להבין את מקור הרגש וגם למה בכלל נראה לך שאת לא נראית טוב. אפשר להראות נהדר בכל משקל, אנחנו פשוט חיים בחברה שסוגדת לרזון. אני לא אגיד לך שאני אוהבת את עצמי לגמרי או שהפסקתי לגמרי לשנוא את עצמי, יש ימים לכאן ולכאן אבל אני בתהליך. לא יודעת אם מתישהו יגמר לגמרי התהליך שלי ואקום לבוקר בו אני אוהבת את עצמי וזה לא ירד... מה שכן, גם הרגעים שכן שווים את זה! נכון שזה לא פשוט, אני לא מנסה למכור לך כמה זה קל אלא כמה זה כיף. ואין לך מה להתייאש, רבים מאיתנו הרגישו ככה וכמו שאמרתי אני עדיין מרגישה כך לא פעם... להיפף, אם עד עכשיו הכל נראה לך רע אז אולי דווקא עכשיו תתחילי לשנות. ולהתחיל זה להתחיל בקטן, למשל בלעשות משהו בשביל עצמך, אפילו לקנות בגד- כזה שתאהבי ויחמיא לך או כל דבר אחר שיתן להרגיש קצת טוב. וחוץ מזה, אנחנו כאן לשלוח מלא מלא מלא אהבה! :)

hilalush25

New member
היי הפרי האסור

אני אכן עושה דברים קטנים בשביל עצמי כדי לשנות את ההרגשה- וזה אכן עוזר, רק שזה רגעי אני בסוג של תהליך קבלה עצמית בתקופה האחרונה ושואפת להגיע תמיד למקום הרבה יותר טוב! תודה רבה על החיזוקים !! שיהיה אחלה של סופ"ש...

אני לא חושב שיש לי יותר מדי להוסיף על מה

שכתבו. בואי נתחיל בזה שאת יושבת וכותבת עשרה דברים טובים על עצמך, ועוד חמישה דברים מגניבים על עצמך! אגב, מבחינתי את יכולה לרשום את השם הילה בדברים המגניבים, ואת העובדה שיש לך את האומץ לדבר על מה שכואב לך בדברים הטובים.

hilalush25

New member
היי אדם.

מקבלת עת עצתך.. אני אשב ואעשה את זה.. נראה מה זה יוליד... :)

Blue Rose

New member
שינוי לא עושים ביאוש...

להתייאש לא עוזר...אז בשביל מה? אהבה עצמית זה דבר מאוד קשה...גם רזות רבות שונאות את עצמן, גם נשים באופן כללי וגם גברים... אני מעולם לא הבנתי מה הטעם בזה...בשביל מה לשנוא אפילו חלק קטן בך? מה זה יעזור? כמובן שכמו שנהוג פה- אהבה לא באה בניגוד לשינוי. אז תאהבי את עצמך שלפני הירידה במשקל- רק כך תוכלי ללמוד לאהוב את עצמך כמו שאת עכשיו- וכמו שתהיי בעוד כמה שנים ואולי אפילו כשתהיי יותר קשישה... אני סתם לוקחת דוגמה פרועה שאולי תעזור להבין... התחיל לי שיער לבן. אני מקבלת אותו באהבה- סימן לכך שהתבגרתי, שאני בשלה יותר, אחראית יותר וכו'...אני לא מרגישה צורך להסתיר. עם זאת אין לי בעיה לצבוע גם...אני אפילו נותנת לבעלי לבחור את הצבע- לא משנה הצבע- אני אותו אדם. אני אוהבת את עצמי כאדמונית, כשחורה, שטנית וגם בשחור עם פסים של אדום אש (שטיפה בתיאלנד - ירד מהר...אבל היה יפה בעיני...). לדעתי את צריכה להשלים עם מי שהיית כדי שתוכלי לאהוב את עצמך באמת...האם את חושבת שזה אפשרי? אם לא- את צריכה לפתור את העניין הזה לפני שתיקחי עוד צעדים לאהבה עצמית... רוזי! שמאחלת לכולנו לאהוב את עצמנו גם בזמנים הקשים....

hilalush25

New member
היי רוזי

תודה רבה על התגובה. אין ספק שנתת לי כמה נקודות מחשבה לעצמי שיוכלו לעזור לי להסתכל על הדברים בצורה אחרת. היום אכן הגעתי להשלמה עם מי שהייתי שזה באמת המפתח לגבי ההמשך. אני מאמינה בעצמי ויודעת שזה יקרה, מה גם שאני עושה למען זה . אגב, שיער לבן זה יפה.. יש נשים שלא צובעות וזה דווקא מאוד מחמיא להן. כיף לדעת שאת מסתכלת על זה בכיוון של התבגרת ואת בשלה יותר. לא סתם אומרים שתמיד צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה ולא על החצי הריקה. שיהיה שבוע טוב!!

orlu

New member
אהבה עצמית נירכשת

באופן עצמאי. צמתים של יאוש או כישלון הם לא אוייבים של אהבה עצמית נהפוך הוא. הם מעוררים ,לשיתוף לשיחה ולעבודה עצמית. כשאני עובדת על עצמי אני מכירה את עצמי טוב יותר וכשאני מכירה עצמי טוב יותר הדרך לאהוב את עצמי פתוחה וסלולה. וכל כך צודקת רוזי , רזה שמן זכר נקבה כולם חובקים התלבטויות מכשולים וכדומה ואין הבדל ממש אין... אני מאמינה שכל אחד חזק וגדול ותמיד יכול לגדול יותר בלי קשר למראה..... שבוע טוב

PurpleShezif

New member
אהבה עצמית איננה קשורה למשקל..

אני בעצמי בנאדם רזה, מאלה שלא משנה כמה יאכלו הם לא ישמינו.. וכמעט כל חיי לא אהבתי את עצמי.. בלשון המעטה שום דבר לא השתנה אצלי פיזית, אבל למדתי לאהוב את עצמי ואני חושב שזה בולט גם ביחס של הסביבה אליי שהשתנה.. זה תלוי גם בסביבה בה גדלת, היחס של ההורים ומשפחה יש המון דרכים לטפל בזה.. מקווה בשבילך שזה ישתנה :)

hilalush25

New member
האמת...

שדווקא הסביבה בה גדלתי והיחס של ההורים והמשפחה אליי תמיד היו עם המון אהבה הערכה וכן מקום של להעניק לי ביטחון! משהו בתוכי פשוט תמיד חסם את זה. לא משנה כמה מבחוץ הראו נתנו העניקו והעריכו אני הייתי מסוגרת כלפי זה. היום דברים משתנים. זה קורה בעיקר בעקבות תהליך שעברתי בשנה האחרונה וכן- התבגרות. הרבה תובנות מגיעות כשמתבגרים מסתבר

orlu

New member
מה רע.....

איזה כיף לך .דברים משתנים זו אחת החוויות המענגות בחיים שלנו כל שכן שהן מלוות בתחושת התבגרות. תכונות נרכשות הן מהסביבה כולה, כמה טוב שיש חיזוקים מהבית הכלה ואהבה. מאחלת לך להמשיך להנות מתמיכה שכזו.ומהתהליך.

orlu

New member
מקסים,בעיקר המשפט שום דבר

לא השתנה פיזית והמסקנה שכשאנחנו משתנים הסביבה משתנה מהקרובה ביותר והלאה.. דרך לא קלה אולי אבל מענגת ומספקצת את הסחורה המבוקשת - שינוי פנימי מביא שינוי כללי

למעלה