שלום

טורט 8

New member
שלום

אני כותב כבר רבע
ובסך הכל רציתי למחוק מילה ולחצתי מספר פעמים על DELETE ו...... אופסססס. עפתי מהפורום וכל מה שכתבתי נמחק..... טוב אני עקשן נתחיל מחדש. שלום לכולם האמת שאני "חבר פעיל" כבר ממזמן מאחורי הכתף של האחת שאיתי -טורטית8.
כידוע לכם נכנסנו לפורום בעקבות בננו שאובחן אצלו טורט. כשהינו אצל הפרופ שאיבחן את בננו , הוא ציין בפניי שיש לי טיקים... אבל לא התיחסתי אליו כי אף פעם לא סבלתי מכך כשנפגשנו לאחרונה עם גובלינית היא
(האירה) את עיניי שיש אנשים שיש להם טורט שלא גרם להם "לצרות" אבל לאחרונה "התחלתי להבחין" (האחת שאיתי הבחינה) שיש לי טיקים פעילים. אני ממצמץ כל הזמן בסוג של מקטעים של מצמוץ ואז כלום, משמיע "התמתחיות גרוניות" וצצצצצ. צצצצצצ. צצצצצ. כשאני עושה משהו שמצריך ריכוז/מחשבה. אז מאחר וזכיתי ב
שנקראת טורט (כנראה
) החלטתי להפוך מ"חבר פעיל מאחורי הכתף" לחבר פעיל עם שם משתמש
שיהיה ערב נפלא לכולללללללםםםםםםםםםםםםםם.

לך טורט8
אתה בעצמך הוכחה

מהלכת לכך, שטוראט זה ממש לא סוף העולם. עם הרבה אהבה ואמונה - אין לי ספק, שגם בנכם יגיע בסופו של דבר להצלחה ולחיים מלאים

טורטית8

New member
שכחת להגיד שאתה איש מדהים

רגיש, סימפטי ובעל חוש הומור
אהוב על כולם ובעל אישיות יוצאת דופן
ואכן, אחרי שיותר ממומחה אחד אמר שאתה מטקטק. התחלנו לשחזר אחורה ולהבין שזה היה פה איתנו מאז ומעולם. האמת, היו תהיות, היו ימים לא פשוטים אבל עכשיו,הי, יש את מי להאשים
יש פה בפורום הורים וילדים שלוקים בתסמונת, אני תוהה אם יש משפחה כמונו. הייתי שואלת אותם איך מסתדרים, איך התסמונת שבאה לידי ביטוי אצל האב משפיעה על תסמונת הבן ולהיפך. יש לי מיליון סיפורים על הדדיות שהיום אנחנו מבינים ויודעים טוב יותר לפרש. זה רק מוכיח כמו שאמרה ענת-שהתסמונת אכן תורשתית!!! ההתמודדות שלנו קיבלה תפנית מיום שישי האחרון, ימים יגידו. אני מאמינה בטוב וטורט 8, איש יקר שלי, אתה אדם, חבר ואהוב שכל כולו טוב !!! זכינו לניסיון משולש ויחד נצליח להתעלות ולנצח את הקושי עוד תראה!!!

שביק

New member
אתם נשמעים משפחה לתפארת. עם היכולות

שלכם, עם התקווה, עם האופטימיות , עם האהבה הדדית אתם תצליחו הכי טוב שאפשר. לי אין ספק בכך. אתם תראו ברכה בעמלכם. ליל מנוחה משביק

LiatH

New member
טיקים משפחתיים

גם אצלנו.... אחרי שהובחנו הטיקים של הילד ועוד לפני שניתנה ההגדרה טוראט, בעלי סיפר שגם לו יש טיקים שכאלה ושמידי פעם מעירים לו בעבודה.... האמת? עד היום לא הבחנתי/ראיתי/שמעתי אצלו אפילו לא טיק אחד, אבל אם הוא אומר, הם כנראה שם.

הי ליאת
גמאני לא שמתי לב לטיקים של בעלי

עד שהילד גדל - משהו כמו 20 שנה... רק כשהתחיל השקט מכיוונו של הילד - התחלתי לשים לב לאבא המטקטק... והאמת?.. אצל האבא זה ממש חמוד...

טורטית8

New member
אני רואה שהעלתי פה דיון מאיר עיניים

רציתי להוסיף ולחדד, את השאלה שלי... איך יחסי הגומלין של האב והבן מההסתכלות מהצד. האם יש הבנה הדדית, שותוף, יחס מועדף או חוסר יכולת לסבול ולהכיל אחד את רעהו?

הלנה

New member
שלום לכם טורט וטורטית 8

נעים מאד, אתם עושים רושם של זוג מאד מאוחד ומפרגן, זאת כבר התחלה מצויינת, ביחד, אין לי ספק שתצליחו לעזור לבן שלכם כמה שיותר וכשיש הכלה בבית הכל נעשה קל יותר.. אני אמא ל 3 ילדים, האמצעי שלי, בן 19 עם טוראט, משרת בהתנדבות צה"ל ונהנה מהחיים!

למעלה