שלום

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
שלום

מה שלום כולם? יש פה מישהו/י בכלל? שיהיה לכולם ערב טוב.

ניקולי

New member
שלום לום..גם אני כאן

כרגע קמתי ממנוחת הצהריים ..(מישהו העיר אותנו, בנקשיות וזמזומי דלת מעצבנים) ואני שואלת את עצמי מי זה?? מי יכול להפריע לנו במנוחת הצהריים?? כרגע אנחנו מנסים לפתור את התעלומה אך לשווא..בוודאי בקרוב מאוד התעלומה תיפתר...
...עד אז חברים שיהיה לכולכם...ערב טוב..

Crossface

New member
היי, גלי, היי ניקולי

משעמם לי אני אז אני קורא עכשיו את ההיסטוריה של ההתכתבות שלי ושל ידידה שלי בICQ

ניקולי

New member
אהלןןןןןן

אתה יודע היה לי פעם ICQ הבעיה היא שהוא היה תוקע לי כל הזמן את המחשב..מאז אין לי למעשה ה ICQ הוביל אותי למחסום שאולי אז..בכיתי אבל היום אני שמחה..איך אומרים?? ה ICQ הסגיר אותי (היסטוריה אם אתה מבין למה אני מתכוונת).. המשך שבת נפלאה ניקול* שים
גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

מאו יין

New member
שלומלום ../images/Emo6.gif

גם אני פה
נכנסת ויוצאת...נכנסת ויוצאת... אוהבת אתכם ושיהיה אחלא מוצ"ש!!!

מיקי 35

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo72.gif

ובכן... גם בשעות כאלו יש כאן אנשים... סחטיין... פורום חי בכל שעות היממה וכל ימות השבוע. אז מה שלומכם יקיריי ? איך עברה השבת ? כולם מוכנים לחידוש הקרב ?

מאו יין

New member
היי מיקיייי../images/Emo6.gif

ממההה שלומךךךךך?????? איך היתה השבת?? טוף אני רצה להתקלח לפני "דינר" (יעני ארוחת ערב...) שיהיה ערב ושבוע טוב! מאו

מיקי 35

New member
מאו... יקירה שלי !!! ../images/Emo24.gif

היתה שבת... עברה... עוד שבוע... איך היה אצלך ? מבין שחרפת המון... שיהיה לך "דינר" נפלא !!

ניקולי

New member
מיק מיק

שיוווו מה גם אתה כאן?? איזה יום היום בכלל??? ראשון שני שלישי, או אולי רביעי?? או מה אתם אומרים אולי שבת מקסימה???? איזה כיף זה לראות כאן את כולכם.. שבוע מקסים לכולם

מיקי 35

New member
ניקולי ../images/Emo24.gif

מה שלומך יקירה ? זהו... עוד שבוע... ושבוע חדש בפתח. שבת עברה... לא רע בסך הכל... לא מדהים, אבל לא רע, וגם זה משהו ! שיהיה לכם שבוע מקסים.

ניקולי

New member
מיק מיק

שמחתי לקרוא שהשבת עברה לך לא רע...ודרך אגב לא כל דבר בחיים צריך להיות מדהים..כי בחיים אין שלמות תסתפק בלא רע...מאחלת לך שבוע מקסים ומדהים.. ניקול*

למעלה