שלום

חצויה 22

New member
שלום

מה שלומכם? שנים.... הגזמתי, רק שנה.... מועדים לשמחה..... אני מקווה שחלק נחמד מכם נישא.. ועכשיו לענייננו...... נראלכם ששייך בכלל שאחזור יום אחד לשוק השידוכים או שאני כבר שרופה בשוק השידוכים החרדי...? (ואני לא מדברת על חוזרים בתשובה וכל מיני כאלה....) אהה, ושניה אסביר למה אני שואלת בכלל... טוב, כי אני נמצאת בארה"ב כבר חודשיים ועובדת פה... וגרה לבד... (ושומרת על עצמי-גופי ונפשי- יותר מאשר בארץ... אבל מי יאמין לי לזה?!
) לא שאני מדוכדכת מזה, כן? אבל סתם מסוקרנת לדעת אם בכלל יהיה שייך או שהישיבע בוחער'ס התמימים והצדיקים יבהלו לשמע הצעה "משונה" שכזו...? חפרתי? חפרתי!

2ת Wל ר2

New member
אני חושבת שיש בחורים שיתאימו לסגנון..

הבחורים החוצניקים בעיקר. אני לא בדיוק מכירה אותך ואת הרקע, אבל זה מה שנראה לי... את מחפשת בחור ישיבה רציני? לומד שלם וכו'?

השאלה

אם את באמת חושבת שיתאם לך בחור ישיבה תמים וצדיק? איזה אורח חיים את רוצה לנהל? אני חושבת שנכון שיש בך משו 'שונה' אבל עדיין, את צריכה למצוא רק בחור אחד שזה יתאים לו.

חצויה 22

New member
תמים לא.....

צדיק, תלוי מה אהיה בשעתו.. וממ... אני לוידעת... אני רק יודעת שאני רוצה בית יותר מחרדי.....! כלומר- יהודי אמיתי!

אם

את רוצה בית יהודי אמיתי (יותר מחרדי) אז בחור ישבה רגיל ממילא לא מתאים לך

קליט

New member
דווקה ב`ארצות הברית` את יכולה למצוא !

יש שמה פתיחות שאין בארץ

חצויה 22

New member
אני לא אוהבת את המנטליות

האמריקאית! לא בגבר שאחלוק עימו את חיי...

קליט

New member
יש הרבה ישראלים באמריקה

תוכלי למצוא גם כאן, לא חסר בחורים ובחורי ישיבות מכל הסוגים . את עם המרץ שלך תמצאי גם תמצאי, ובלי בעיה מיוחדת . אם את נאלצת להשאר באמריקה אז תוכלי גם למצוא אמריקאים עם אופי שמתאים לך, יש כל מיני . כי המראה הרי נראה לך, את צריכה פשוט לקלוט שמדובר באמריקאי לעניין . אוקי ? . . . בהצלחה !

חצויה 22

New member
ממממממ

אני צריכה גבר שיהיה גבר ולא נמושה!! ויש משו נמושתי בגברים האמריקאים!!!

צהריים טובים

אם תחזרי לארץ ולא תשני מאורחות חייך ולא תספרי לשדכני/לבחור כי אין עניין בזה על ההתחלה ואת בחורה עם נחוח של סמנריסתית אז אין שום בעייה אפילו אני הצעתי לך נישואין

חצויה 22

New member
כולם ידעו על זה

כי כולם יודעים.......... אבל יודע מה...? למי אכפת? אני מי שאני! מי שרוצה שלום ומי שלא.. כלום לכיוון השני........

אני בטוח שיש לך עכשיו חלב

אצלי זה בוקר אז אשמח אם יהיה לי נס קפה חם על השולחן. תודה לך

למעלה