שלום

דפנה186

New member
שלום

שמי דפנה, בימים אלה אני מסיימת את הכשרתי כמאמנת אישית, למדתי בבית ספר המוכר בלשכת המאמנים במקביל עוש תואר שני באוניברסיטה. שאיפתי היא להיות מאמנת אישית עצמאית ''במשרה מלאה'' כלומר- חזוני הוא להיות עסוקה בתחום האימון, לאמן, לאמן מאמנים, להתמחות כסופרוויז'ן ועוד. אני אוהבת את התחום, ומרגישה בו בבית. מרגישה שזה ייעודי ואני טובה בו. כיום אני עובדת כשכירה בחברה גדולה. מאוד לא אוהבת את העבודה, והשכר מאוד לא מתגמל- בלשון המעטה. אני פה רק כדי לממש את לימודיי וכאשר אוכל אעזוב. אך נורא קשה לי עם העבודה- היא משעממת, קשה לי להיות שכירה ''קטנה'' וקשה לי נורא עם המשכורת הזעומה הזו. מצד אחד אני יודעת שזהו עניין של זמן..אך מצד שני זה לא שתוך שנה מהיום אני אהיה מאמנת עסוקה ומרוויחה יפה- זה ייקח זמן. ואני לא יודעת מה לעשות עד אז. חשבתי לחפש משהו אחר אך במשרה מלאה ממש (פה בעבודה מוותרים לי) אני לא אוכל לצאת מוקדם ללימודים באוני'. לא יודעת מה לעשות..... אשמח לדבריכם :) תודה ושנה טובה

bridges

New member
ברוכה הבאה...

זה בהחלט לא פשוט ללמוד לתואר שני במקביל לעבודה וגם קורס אימון אישי ואני מוכיר אותך על זה. מה את רוצה לקבל מאתינו המאמנים? רונן

דפנה186

New member
היי

תודה על ההתייחסות. זה אכן לא פשוט אך משום מה איני מרגישה עומס...אולי בגלל שאני נהנית. הייתי רוצה לשמוע את סיפורכם האישי כמאמנים בתחילת דרכם. מה אתם עשיתם ואיך נהייתם עצמאיים.. תודה רבה

יודה ב

New member
להיות מאמן

שלום דפנה, הנה לך אתגר ראשון כמאמנת: אם היה בא אליך לקוח עם חזון ויעוד ברורים וספקות לגבי הדרך להגשמה, מה היית אומרת לו?

דפנה186

New member
מה הייתי אומרת...

קודם כל הייתי ממפה- מה אתה מרוויח מהעבודה הנוכחית ומה אתה מפסיד? ופשוט שואלת- מה היית רוצה שיקרה...? האמת....אין לי מושג :(

יודה ב

New member
נהדר

אז תתחילי במיפוי ובהמשך תחשבי מה היית שואלת מתאמן שאומר לך שאין לו מושג?

דפנה186

New member
הייתי שמחה..

לא לעבור אימון בעצמי.. הייתי שמחה לשמוע מה אתם כמאמנים מתחילים עשיתם?

איך התחלתי

שלום דפנה
אני למדתי אימון ואימנתי במשך שנים רבות לא במטרה להתפרנס. כך שצברתי הרבה מאוד יכולת ובטחון בלי העניין הכספי. במקביל למדתי, עבדתי בדברים אחרים שאהבתי. בשלב שבו החלטתי לפתוח בקריירת אימון, השקעתי עבודה רבה מאוד בשווק. בתחילה פניתי לאנשים רבים שהכרתי והצעתי אימון במחירים נמוכים. בכל אימון כזה השתמשתי כדי לחדד עוד את יכולותי (עכשיו כעצמאית), וגם אספתי המלצות וחומר למאמרים וסיפורים. בהתחלה בהחלט עבדתי תוך החלטה שאני מזרימה את ההכנסות מהעסק בחזרה לעסק - כלומר לא משתמשת בהכנסות מהאימון. עדיין היו לי מקורות הכנסה אחרים. אחרי שנתיים בערך של עצמאות ועבודה מאוד מאוד רבה על שווק התחלתי להרויח בצורה כזו שאני לא צריכה שום מקור הכנסה אחר. אם אני משוה את מה שעשיתי למה שאת עושה - היו לי כל הזמן תחומים אחרים שאהבתי מאוד והרווחתי מהם.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
איך להתייחס לעבודה

יש ספר יפה שנקרא "מי יתפוס את הדג" שמדבר על שינוי היחס לעבודה - איך להפוך מקום לא נעים לנעים. זה יכול להיות לך מעניין לחשוב על זה. התפיסה שאת שכירה "קטנה" היא בחירה. האם יש אופנים אחרים לראות את העבודה שלך? למשל, אם נתמקד בגמישות ובחופש שהיא מאפשרת לך, נראה אותה מזוית מאוד שונה. מה יכולה להיות הסתכלות נוספת על העבודה שלך?

למעלה