שלום

realnowhereman

New member
שלום לך :)

השאלה שלך לא ברורה כל כך, האם אתה שואל ממקום של הומו שלא מבין מה בכלל יכול להיות מושך באשה, או ממקום של סטרייט שלא מבין כיצד תיתכן משיכה חד מינית, ואתה בעצם שואל גם מה מושך גבר בגבר אחר? כל אחת תיתן לך תשובה אחרת, זה מאוד אינדיבידואלי. אני יכולה לומר מבחינתי שהדרך שלי לחוות קרבה היא כלפי מי שדומה לי ומבינה אותי, שהיא כמוני במהות שלה. העניין של המשיכה אל הניגוד, הצירוף של המילים "מתח" ו"מיני", פשוט לא מדבר אלי בכלל. ככה אני בנויה. אני לא יכולה לזהות מיניות עם מתח. כשאני עם אשה אנחנו שתיים שכבר קרובות מראש ומבינות לגמרי זו את זו, ויכולות להתקרב עוד בלי שיהיה מלווה לזה מתח או רגשות שדומים לו. מקווה שעזרתי קצת ואשמח אם תפרט יותר מה רצית לשאול.

עה? חחח!!!../images/Emo6.gif

מה זה זה? הלסביות החדשות?
אני רואה שהלסביות החדשות מתרבות כאן בקצב מדהים!! עוד מעט הההוא ששאל יענה לו ויאמר שגם הוא לסבית או אפילו אישה סטרייטית. באמת חסר כאן גבר סטרייטית כדי להשלים את הסריה של המגדרים...
לא אתפלא אם התמהוני הוא בעצמו הדובון אכפתלו...שעונה לעצמו. יא וולי... יש כאן פסיכולוגית על המטוס??????

realnowhereman

New member
אני דווקא אוהבת להשלים סריות כמה שרק אפשר (-:

אני לא עד כדי כך תמהונית כדי שאמציא ניק אחר ואדבר עם עצמי, זה ניק שנפתח היום והוא כנראה שלך (אם לא אז זו חתולת זבל, רק שהיא לא נראית לי יצירתית עד כדי כך). עכשיו בכנות ורצינות גמורה, אני מרגישה את האנרגיות הסוערות שעוררתי בך וכנראה עניינתי אותך בדרך כלשהי, גם את עניינת אותי (אני מוכרחה לסייג גם "בדרך כלשהי"... לא כדי לפגוע אלא כי נפגעתי ממך, למרות שאני יכולה לראות מעבר לזה יותר לעומק ולא לכעוס). אני רואה בך אישיות מורכבת, הרבה שכל ולב גדול, ותמיד אהיה פתוחה לדבר ברצינות אם תרצי.

בסך הכל כמה שעות לא הצצתי פה..

איזה מהפך... הפכת ללסבית גאה...בכל רמח איבריך... אה..בעצם ...רמ איבריך...

realnowhereman

New member
עצה ידידותית

מן הסתם לא הגעת לכאן לדיון אקדמי מופשט, אלא יש בתוכך משהו שרוצה לגשש וללמוד משהו שחשוב לך אישית, אני מבקשת להכין אותך שיש לנו כאן חברות שמסוגלות לקצוף עליך ולכתוב בצורה עוקצנית ולעגנית, כי הן לא אוהבות שגברים נכנסים לכאן בכלל, לא חשוב מאיזו סיבה. מי שלא מכיר עדיין את הפורום יכול להיפגע ולהיבהל. אז אני מקדימה אותן ובאה להבהיר לך שרובנו הגדול כאן לא עויינות אוטומטית כל מי שהוא לא אשה, ואתה מוזמן בחפץ לב להסביר יותר מה בדיוק גרם לך לשאול ומה הלבטים שלך, אולי טיפה יותר תספר על עצמך ואז אולי נוכל לעזור יותר.

למעלה