שלום :)

almi1

New member
שלום :)

היי, אשמח לעזרה אם למישהי\ו יש רעיון.. אני נשואה באושר, בסמוך לחתונה גיליתי שאני נמשכת גם לנשים. עד היום היתה לי התנסות אחת עם אישה.. בעלי יודע והוא שותף מלא להתלבטויות והרגשות שלי בעניין. נכון להיום, הוא ואני סיכמנו שהוא בסדר עם זה שאני מידי פעם אלך ואהיה עם בחורה בקטע מיני, כי יש לי רצון חזק לחקור את המשיכה החדשה שגיליתי. המחשבות על זה גם מעסיקות אותי לעיתים די קרובות. העניין הוא שאני לא מרגישה בנוח כל כך ללכת למסיבות נשים או מרכזים גאים או מסגרות כאלו ואחרות שאפשר לפגוש בהן פרטנריות, כי יש לי חשש שאפגוש מישהו שאני מכירה. בגלל שאני נשואה, אין לי יכולת או רצון לצאת מהארון בפני המשפחה או כל החברים, ואני לא ממש רוצה שזה יתגלה או יתגלגל הלאה.. בקיצור, רציתי לשמוע האם יש לכן\ם עצה עבורי? תודה מראש למי שטרח לקרוא!

achele

New member
אני בדיוק באותה סיטואציה

לי אין חברים שאפשר ללכת איתם לפאבים/מסיבות מהסוג הזה ואני מחפשת שותפה ללכת איתה אם את מעוניינת במישהי שרוצה/יכולה ללכת איתך למקומות שאפשר להכיר את יכולה ליצור איתי קשר במסרים :]

Kutaly

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

כמה דברים, קודם כל הרבה הערכה לבעל התומך (איפה מצאת אותו? גם אני רוצה
) לגבי החשש ללכת למרכזים גאים כדי לא לפגוש מישהו שאת מכירה, נראה לי קצת מוזר. כלומר מה כבר יקרה? שתפגשי מישהי/ו שגם שומר סוד וחוויות דומות לשלך ושסופסוף תוכלו שניכם לחלוק אותן ביחד... זאת סיבה לפחד?! בנוסף, ארועים גאים, למעט אולי מסיבות לנשים בלבד, אפשר שבעלך יבוא לתמוך בך ולפחות לא תהיי לבד.

almi1

New member
אולי את צודקת

אף פעם לא חשבתי על זה מנקודת המבט הזו.. אולי אני פוחדת לפגוש מישהו מחוץ לארון שמכיר אותי ואז יש לו "יתרון" עליי.. ניסיתי פעם ללכת למסיבות נשים (אך היו גם גברים שם) עם בעלי, אבל זה הרגיש לי מוזר מידי..

PurpleFilth

New member
../images/Emo45.gif

אפשר לנסות גם באתרי היכרויות באינטרנט. אחרי שמתגברותים על הפחד שזה יהיה סליזי נורא, מגלים/ות שיש דווקא א/נשים נחמדות/ים באינטרנט מדי פעם. ושוב אני מזכירה: נא לשים לב כשפונות/ים למישהו/י בלשון זכר או נקבה. במקרה הזה, נראה לי שקוטאלי מעדיף שיפנו אליו בלשון זכר =]

Bell4Ever

New member
../images/Emo11.gif

איפה איפה איפה איפה? **עושה תנועת חיפוש - זאת עם היד על המצח ומסתכלת אל האופק**

Unrelated

New member
האמת היא שעכשיו הכל בפגרה

אבל אמור להיות מסי-בי החודש, אם קמרון עדין בקטע... וב-22 לספטמבר (ערב יום הביסקסואליות הבינלאומי) אני מתכננת ערב השקה לפנזין הביסקסואלי החדש. ואז באוקטובר אחרי החגים כבר נתחיל מחדש עם הבי מוביז (מועדון הסרטים), ואולי מישהי/ו תרצה גם לקחת על עצמו/ה את הקופי בי (המפגשים החברתיים). חוץ מזה שאני מתכננת להקים קבוצת תמיכה/דיון חדשה של פאנורמה. וכמובן שתמיד יש את קבוצת ה-B במרכז הגאה.

מייקBI

New member
תשובה קצת מאוחרת אבל בכול אופן...

שלום לך,
ראשית - זה מעולה שזה פתוח, ידוע וישנה פתיחות והכלה מבחינת בעלך. בקשר למה שכתבת. אפשרות ראשונה - זה לפרסם באתרים המיועדים למטרה העקרית שלך - שזה מין - נכון זה תהליך של סינון למציאת בת זוג מתאימה אבל זה ימלא את המטרה העקרית. אפשרות שניה - זה ללכת לאירועים מסיבות של המרכז הגאה כפי ש- Kutaly המליץ. אפשרות שלישית - במידה וזה קשה לך ואת רוצה להרגיש יותר בנוח עם אנשים שנמצאים במצבך פחות או יותר, את יכולה לבוא למרכז הגאה - בימי א' בשעה 19:30 - ולדבר על זה. המון בהצלחה

PurpleFilth

New member
המרכז הגאה

ביום ובשעה שהזכרת זה פגישות של הקן, לא? מישהי הייתה ויודעת להגיד עד כמה בי-פרינדלי שם?

מייקBI

New member
קבוצת ה-בי במרכז הגאה

שלום לזוהמה
בימי א' מתכנסת הקבוצה של ה- BI במטבחון. בשעות - 19:30 ועד 22:00 . בקבוצה ישנם כ- 8-14 אנשים וישנו יחס טוב של א/נשים. הגילאים נעים בין : 23-69 האווירה מעולה - סובלנית ונעימה. את/ם מוזמנים

almi1

New member
ממש תודה על התגובות

לגבי מפגש קבוצת בי במרכז הגאה.. אני אנסה לאזור אומץ להגיע לשם בקרוב.. פשוט להופיע?

מייקBI

New member
פשוט להופיע

בהחלט. במידה ומשהו ישתנה השבוע איידע אותך יום טוב,

למעלה