שלום....

שלום....

לקח לי הרבה זמן להחליט שאני רוצה לרשום באיזשהו פורום.. אך לבסוף.. התגברתי על הפחד וכתבתי כאן, בפורום מוסיקה בפעם הראשונה... אז כמו שבטח הבנתם אני חדשה... ואני אוהבת רוק ורוק אלטרניטיבי-בעיקר...
אני שומעת: Papa Roach Red Hot Chili Peppers System Of A Down Afghen Whigs Stone Temple Pilots Rammstien Incubus ועוד... Coldplay Beastie Boys

אילתושי

New member
שלום שלום!

מישהי ששומעת system of a down! זה חידוש! גם אני אוהבת את הרד הוטס. יש לך דיסקים של סיסטם? הם מסקרנים אותי מאד אבל אני לא מגיעה לחנויות דיסקים. ו... ברוכה הבאה לפורומנו!

תודה....

אין לי דיסקים אבל אני מורידה המון המון שירים שלהם. למה הם מסקרנים אותך כל-כך? ו...תודה...

אילתושי

New member
הם מסקרנים אותי

ראיתי 3 קליפים שלהם באמטיוי2 ואהבתי מאד. זה מה שהתכוונתי כשאמרתי שהם מסקרנים אותי. אגב, באיזו תוכנה את מורידה? קאזה?

כן... הקליפים שלהם מאוד מאוד טובים

כן, אני מורידה מ"קאזה"... יש שם הכל בלי בעיות... אני אוהבת את הצורה בה הם מנגנים. פשוט מוסיקה יוצאת דופן בכמה מובנים שעושים את המוסיקה להרבה יותר משמעותית ו"קלה" כזו. אני גם אוהבת את הקול של הסולן, סרז´ טנקיאן- הוא שר ממש יפה במיוחד על רקע המנגינה!

a white swan

New member
יש לי את שניהם..

צרובים. זה כיף לשמוע אותם..הם מקפיצים כאלה.. אם את חושבת לקנות דיסק שלהם אל תהססי,לדעתי..

אני לא צריכה

לקנות את הדיסקים שלהם. יש לי את כל השירים בכל הסיגנונות כולל רימיקסים וקליפים. הגעתי למסקנה שאין צורך לקנות דיסקים מסויימים, רק את הלהקות שאתה באמת באמת אוהב ושתמשיך לאהוב... את הדיסקים של Red Hot Chili Peppers אני קונה - שווה מאוד לקנות כל דיסק שלהם! הוא אחלה

Ignition

New member
האמת

הדיסק האחרון של רד הוט.. הוא ממש טוב ,סתם זיינו תשכל שהוא חרא.. זה דיסק טוב.

dexter1

New member
מהרשימה שלך אני שומע

Papa Roach Red Hot Chili Peppers System Of A Down וינקיובס! ודרך אגב האמת שעכשיו אני עובד על להוריד את הדיסק של סיסטם אוף אה דאון טוקסיסיטי

האמת

גם אני שומעת Incubus (כנראה ששכחתי לכתוב את זה ברשימה) ועוד להקה שאני מוסיפה לרשימה: Muse. אני שומעת גם עברי אבל פחות... והדיסק האחרון של הפפרס הוא דיסק מעולה: דיסק יחסית שונה משאר הדיסקים שלהם. הפפרס ידועים בשינוי המוסיקה, אבל הבסיס נשאר-רוק ורוק טוב! בדיסק האחרון אין ספק שיש הדגש אדיר על ביצועים מאוד יפים של הגיטרות.

now name

New member
ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה מה קורה? חחחחח
סתם אל תתקחי ללב תקחי לראות

למעלה