שלום

PelegN11

New member
שלום

היי קוראים לי פלג ואני בן 14 וחצי. אני גר בחולון ולומד בבצפר של עומר (MomerS) יש לי אוואן רמה 75 בשרת ברה. עומר המליץ לי להצטרף לפורום, אני מקווה שאשאר בפורום ושיהיה לי מעניין לכתוב בו נ.ב. עומר אמר לי שיש גילד עם חלק מחברי הפורום ואני אשמח להצטרף אליו בכל מקרה השם שלי הוא- peleg129 אני מקווה שהצגתי את עצמי נכון (דרך אגב יש כאלה שקראו את ההודאה הזאת אבל היא נקראת לכולם).

Hasselblad

New member
ככה צריך להתחיל!

אז שוב ברוך הבא פלג, אני סיוון בת 29 משחקת בשדוארית בשרת ברה. יש לנו כמה JRים בגילד שישמחו לצרף אותך כשיראו אותך מחובר. שתהייה השתלבות נעימה בפורום.

היי פלג../images/Emo13.gif

אני לוטן, בת 16, יש לי קוסמת קרח ברמה 126 בברה. תהנה...

TheParrot

New member
שלום P:

שלום פלג, אני הראל, בן 16 ומשחק עם אקדוחן רמה 112 בברה [=

צ ל י ל 8

New member
שלום פלג

אני שרון, משחקת עם קוסמת אש רמה 101 (ועם BM רמה 167 בוינדיה שבינתיים ממתינה בסבלנות לפאץ' הג'אמפ).

MomerS

New member
היי פלג

נראה לי מוזר להציג את עצמי אבל.... אני עומר בן 13 וגר בחולון... יש לי אראן לבל 97 (שהולך להיות עד סוף השבוע לבל 99 מינימום) וסיוון: אם אין סלוטים בגילדה אז אפשר לעשות KICK למכאניק הנטוש שלי HomerH או משהו כזה....

מצבניק

New member
../images/Emo124.gif עומר ../images/Emo124.gif

למה שלא תעזוב את הגילד עם המכניק הנטוש במקום שהיא תיכנס כדי לחפש את המכניק ואז לתת kick? לא יותר הגיוני? אני אומר את זה לא מתוך התנשאות חלילה, אך גם אני לא זכרתי שאני יכול להתנתק בעצמי מהגילד עם המיול... היא הסבירה לי בצורה נעימה כי היא היתה שמחה אילו הייתי חוסך לה זמן...

Hasselblad

New member
../images/Emo45.gif לגמרי

תראו ישבתי לפני שבועיים כמעט שעה על לנקות 10 סלוטים בגילד (זאת המערכת הכי לא נוחה שיש כל פעולה מקפיצה חזרה לדף הראשון ומאפסת את הסינון) בגדול נוספו JRים חדשים לגילד שיעזרו לי בלצרף חברים חדשים, אני יותר לא מנקה סלוטים בגילד, מבחינתי אם אנחנו מגיעים ל 100 איש זהו אין יותר מקום עד שאנשים יכנסו בעצמם לדמויות ויעזבו את הגילד בלחיצת כפתור אחת. אני מנצלת את ההזדמנות ומבקשת להוציא מיולים מהגילד! אני לא רוצה להגיע למצב שאנשים פעילים מוציאים דמויות פעילות שלהם כי אחרים תופסים 8+ סלוטים בגילד עם מיולים.

צ ל י ל 8

New member
רגע רגע, תוסיפו בבקשה גם אותי ../images/Emo10.gif

אני אולי אוכל להיכנס היום למעט זמן, רק תגידו לי מי JR ומתי הוא יתחבר.

צ ל י ל 8

New member
אוקיי, תודה לכולם... אם ליאת תהיה מחוברת

אבקש ממנה, אם לא אסמס לך סיון.

אבישי ר

New member
סיוון

אם לא ידעת (מה שאני כמעט בטוח שאת יודעת) להעיף אנשים זה לא ממש טוב בגלל שכל פעם שמישהו עף יורד הנקודות של הגילד

אני חושבת

שעדיף להוציא מיולים מהגילד מאשר להשאיר אנשים פעילים בחוץ, רק בגלל נק'. נק' אפשר לצבור מחדש.

למעלה