שלום!!

chuckcha

New member
+1

מה נשמע גברת יקרה? נכנסתי היום להציץ מה עלה בגורל הפורום ושמחתי לראותך כאן. נראה לי שהיה פה יבש ברמות בזמן האחרון. רק פשקווילים וחדשות מאה שערים...

פשקוולים וחדשות מאה שערים זה גם חשו

גם אני נכנסתי במקרה והיה הודעה מהמנהל שהוא פורש ואני שמחה לראות שהוא חזר בו. אני מאמינה שביחד נוכל להחזיר עטרה ליושנה. שמחה גם לראות אותך

אני לא נמצא פה

סתם קפצתי לחייך קצת

אז מעכשיו כן תיהיה כאן

איש את רעהו יעזורו לחייך רוצה איזה בדיחה? אומרים ששאלו את הרב אלישיב לפני הניתוח האם הוא רוצה לעשות את הניתוח בלייזר? אז הוא אמר שהוא רוצה בשמוליק ( ר` שמואל מרקוביץ ר` אלעזר כהנמן)

הע?

זה בדיחה דו משמעית? כי אני לא כל כך בקיא בענינים האלו............ ואני לא יהיה כאן... בשביל מה לבזבז תזמן על דיונים מיותרים.... עברתי את זה כבר

דיונים מיותרים זה אומר

השקפה-פוליטיקה-דת-עדות-וכדו' (הנושאים הקבועים פה) בשביל הנושאים האלו יש לי חברים, שאיתם אני מדבר על זה כשמתחשק לי באינטרנט אין לי עצבים לזה.... האינטרנט משמש אותי לדברים אחרים בגדול אבל כל זמן שאני יקבל מייל על כל תגובה שלך, אני אמשיך להגיב

בינתיים

רק המוות מול העיניים שלי. חיים אולי יהיו לי אחרי מחר.. וגם זה תלוי אם אצליח לקום ולעבור את בחינת הגמר.

לא בדיוק..

בלי הבחינה אינלי תעודה, בלי תעודה אין תואר, בלי תואר אין עבודה, בלי עבודה אין כסף, בלי כסף אין אוכל, בלי אוכל לא ירשו לי לאמץ ילדה..

מי סיפר לך את כל זה?

מה לדעתך עשו לפני עשור שעדיין לא היה תעודות? אנשים לא חיו? את יודעת כמה אנשים עם תעודות מחפשים עבודה? קחי את הכל באיזי

למעלה