שלום

totony

New member
שלום

הסכם שלום- הרבה אנשים חושבים שהדרך הטובה ביותר לניהול משא ומתן זה ´שלום בעד שטחים´. עכשיו, בהזדמנות זו, אני רוצה להזכיר שהערבים הם לא כמו האינדיאנים שוחרי-השלום באמריקה, אפילו לא כשחורים באמריקה. אנשים אלא הם שרידים של אימפריה עתיקה, תרבות שבתקופתה היתה המתקדמת ביותר בימי הביניים. לכן אי אפשר להגיד שאנחנו מתמודדים עם טיפשים מארצות העולם השלישי. אם להזכיר, הערבים, כמונו, שרידים של העולם השמי-מערבי. זהו עם מלחמה, שהיה אימפריה בלתי-מנוצחת שנים רבות. עכשיו, אתם יודעים מה היו חוקי המלחמה של העולם העתיק? מי שמפסיד, מבקש הסכם שלום בעד שטחים, שקובע המנצח. עכשיו, אם אנחנו מבקשים שלום, הם מפרשים את זה בדרך אחרת מהאירופאים(תזכרו שזאת תרבות אחרת, מושפעת חלקית מהתרבות היוונית העתיקה). הם מפרשים את זה כנשיגה, כבקשה לרחמים. עכשיו, אם ברק מציע להם 87% מירושלים(בערך יותר או פחות), האם כ´מנצחים´, הם יסכימו להצאה זו? נקודה למחשבה. --------------------------------------------------------------------- עכשיו לנושא אחר....... הרבה שמאלנים בעד מדינה יהודית-פאלסטינית. אז אני מבקש ממכם שוב, להיות מציאותיים!!! אתם באמת מאמינים שהפאלסטינאים יסקימו לחלוק איתכם מדינה?! ברצינות, בשבילם תיהיו כמו המתנחלים שאתם כ"כ שונאים!!!! אולי אתם יכולים לותר על הדת שלכם, אבל הם לא!!!!!! לעולם מוסלמי לא יחלוק מדינה עם יהודי, או עם כל עם שלא מאמין באיסלם! אלא אם כן כמובן, תתאסלמו. אם אתם תעשו זאת במקרה כזה, אז עדיף בשבילכם להתאסלם עכשיו, כדי לחסוך מאמץ אחר-כך. אתם רק צריכים להגיד משפט אחד מסויים בערבית ותתאסלמו. תהיו כמו אותו חרדי שהתאסלם!!! בעצם, אם כבר, עדיף שתעברו עכשיו לירדן!!!!!!!!! ---------------------------------------------------------------------- כמובן זה היתה רק הגזמה, כדי להראות, לכם, לשמאלנים שאתם טועים. אני יודע שאתם לא תתאסלמו........ וגם לא תעברו לירדן....... פשוט רציתי להמחיש לכם את התמונה
.

EverMan

New member
הסכם שלום

אין קשר למקורם , אין קשר לזה שהם מפסידים. "מי שמפסיד, מבקש הסכם שלום בעד שטחים, שקובע המנצח" לא , מי שצריך את השטחים שגזלו לו שלא באשמתו מבקש את השטחים הללו. הפלשתינאים לא אלו שאיבדו את השטחים , אלה בהתחלה כבשו אותם המצרים והירדנים ואז אנחנו. הדרישה לשלום ושטחים היא לא בשל זה שהם הפסידו , אלא בשל זה שכבשו אותם. וכל המשפטים שלך מעבר לדמגוגיה פשוטה אין להם ערך זה או אחר. בבקשה , מספיק עם השטויות , אין קשר לזה בין האימפריה הערבית ז"ל לבין הבעיה הישראלית-פלשתינאית. ובטח שלא למשהו שקרה לפני כאלף שנה.

totony

New member
תקרא

תקרא שוב את ההודעה. התקוונתי לזה שהם רואים בנו מפסידים. לפי כללי הקרב העתיקים המפסיד הוא זה שמבקש שלום ראשון. והמנצח קובע את תנאי ההסכם, למשל שהמפסיד יתן שטחים מסויימים. ותזכור שהערבים מושפעים מהתרבות העתיקה, וחיים לפי כלליה עד היום. לכן כשאנו מצעים להם שלום הם חושבים שאנחנו נכנענו להם, ולכן הם מצעים תנעים קשים. אם הם ידעו הפסידו הם יסכימו לתנאים נוחים יותר. אף פעם לא קובעים הסכם, כשלצד השני עדיין יש אשליות שהוא יכול לנצח

EverMan

New member
אז ככה

זה שהם רואים בנו כמפסידנים זה בעיה שלהם, אנחנו גם רואים אותם כנחותים וכמפסידנים ,ועד שלא יהיה כבוד הדדי לא יהיה לזה פתרון. הערבים לא מושפעים מהתרבות העתיקה כיום יותר מאשר אתה (שלא אוכל בשר וחלב). אתה מדבר עליהם כאילו הם כלבים. כמו שאתה מסתכל על כלב מלמעלה ואז הוא מפחד , אותו דבר. אתה מקנה להם חוסר אנושיות. תבין כבר - הם בני אדם ! ואיך תשכנע אותם שהם הפסיקו ? תהרוג כל אחד מהם ? תראה שאתה ה-גבר ?! אין לך איך , גם את מצרים לא שכנענו , ובסוף חתמנו על הסכם איתם. קובעים הסכמים כדי למנוע את המלחמה הבאה , לא בשביל לסגור את המלחמה הקרובה.

totony

New member
אתה מפרש את דברי לא נכון

אני מדבר על הערבים כתרבות עתיקה. אני בכלל לא מדבר עליהם כמו על כלבים. אני מתכוון שהם חושבים שאנו נכנענו להם, שאנחנו נבהלנו מהטרור ולכן נותנים להם שטחים. לכן כשהם יראו שאין להם סיקוי נגדנו, הם יסכימו להסכם השלום. חוץ מזה, אני לא אמרתי לפתוח מלחמה ישירה, צריך פשוט להקשות עליהם. ולגבי מצרים, קבענו איתה הסכם שלום אחרי שניצחנו אותה.

EverMan

New member
טוטוני

אתה מדבר בצורה לא הגיונית. לי לא אכפת מה הם חושבים , הם יודעים שאין להם סיכוי נגדנו , הם יודעים שכל מה שהם יכולים לעשות לנו זה לדקור אותנו כמו מחט בעולם של תותחים. לא אכפת לי מה הם יחשבו , אם נבהלנו מהטרור או לא. אני רוצה שלא ימותו לי אנשים , ואני רוצה לחיות בשלום ובביטחון. מצרים חתמנו איתם על הסכם אחרי מלחמה בהם כביכול ניצחו , לא מלחמה שאנחנו ניצחנו בה (ששת-הימים).

totony

New member
זה רק מראה

שאתה כן מכליל שמאלנים. עוד לפני שאתה קורא את ההודעה, אתה כבר חושב לעצמך שיהיה כתוב שם משהו גזעני על ערבים. מדי פעם תקשיב לעצות שלך, ´תנסה להפנים´. אל תקבל את הטקסט כהתקפה.

הרממ, אוקי.

"אני מעיד כי אין אלוהים מלבד אללה ומוחמד נביאו". יש, אני בטוח עכשיו.

Moledet972

New member
ישו מנצרת (לא רחוק מכאן), יש לך

מספר ICQ? תתחבר לשלי : 153315437? Do you have an ICQ number? Haben Sie ein ICQ nummer? Есть ли у вас номмер ICQ? ?מקדר ICQ אינכא אנתה

EverMan

New member
אל תדאג חביבי

הוא לא יצטרף למולדת. ואני אשמח אם לא תהפוך את הפורום למקום הגיוסים שלך. אני לא מגייס דרך הפורום ואני אשמח אם אתה לא תעשה זאת גם. אם אתה רוצה - יש תיבת מסרים.

Moledet972

New member
מה, אני לשכת הגיוס?

אני לא מגייס, אני "משכנע אנשים לחזור לדרך הישר"...

EverMan

New member
אני כרגע לא מול המחשב שלי

ידידה שלי ישנה בחדר שלי ואני לא נגיש מול המחשב. בכל מקרה , לא מגייסים דרך הפורום , לדעתי זה צריך להיות אחד החוקים. אנחנו צריכים לשמור פה על רמה של ובכן , מקצועיות. להשאיר חתימה עם הדעות - בכיף. שיראו מה האנשים מהתנועה חושבים. לגייס דרך הפורום - לא יפה , לא נאה , וממש לא במקום.

לעולם לא אצטרף

לשורותיה של תנועה החורטת על דגלה שנאת בני אדם על שום מוצאם. הימין בארץ לאומני ורווי איבה נוקמנית במידה מסוכנת. אתה מסוכן. ומפחיד.

EverMan

New member
../images/Emo45.gif

רק אל תגזים , הוא לא מפחיד , סתם מאיים

Moledet972

New member
לא שנאת. הפרדת בני אדם על פי

אזרחותם ומוצאם. הערבים ל76% אחוזים מ"פלשתינה". ואנחנו 24%

למעלה