שלום :(

whoisthis

New member
שלום :(

אז ככה חשבתי על זה הרבה והבנתי שההגדרה הקודמת שלי לחצה עליי מאוד ושהיא לא ממש מתאימה לי וזה גרם לי ממש לדכאון אני חושב שהפורום הזה מתאים לי יותר אתם מקבלים כאן צעירים?

CameronLine

New member
היהי!

למי אתה קורא צעירים?<! מאותגרים גילית T^T ברוך הבא, יש לך שם? :} אני קמרון, ואני כבר גדול
בן 18 :p

frankie246

New member
חחחחח בטח! מה חשבת שזה פורום של זקנים?../images/Emo161.gif

ברוכים הבאים! ותחדש על ההגדרה
אני בטוח שתהנה פה....

Unrelated

New member
סליחה, אבל מה רע בפורום של "זקנים"?

יש כאן בפורום א/נשים מעל לממוצע הגילאים (בפורום, ובקהילה), והערות כאלה לא ממש גורמות לנו/להן/ם להרגיש בנוח...

frankie246

New member
../images/Emo207.gifצודקת, אני מנצל את השרשור ומתנצל../images/Emo201.gif

CameronLine

New member
את לא זקנה!

גיל זה דבר מנטאלי! ובגילך המנטאלי את בת 18 צעירה ואנרגטית D:

Unrelated

New member
זיקנה

הפואנטה בהערה שלי לא היתה רק מדאגה לרגשותיהן/ם של המבוגרות/ים בקהילה ובפורום. הכוונה שלי היתה גם להגיד שאני לא מסכימה עם ההצגה של זיקנה כתכונה שלילית. למה פורום צעיר נתפש בהכרח כפורום יותר טוב? למה להיות צעירה זה בהכרח להיות אנרגטית? (אני דווקא הרבה יותר אנרגטית עכשיו משהייתי בשנות נעורי :q) למה זיקנה זה משהו שצריך להמנע ממנו? אני אישית די מצפה בכליון עינים להגיע לגילאים מבוגרים יותר ואני נהנית לגדול, כי זה אומר שאני לומדת יותר על עצמי ועל העולם, ועושה דברים חשובים וטובים. בכלל, נשים מבוגרות באופן כללי נוטות להיות חכמות בטירוף (בעיקר כשהן פמיניסטיות וכאלה) ומגיע להן המון כבוד בעיני. כמו שיש אייג'יזם נגד צעירות/ים, שמתבטא בזלזול בעצמאות שלנו, במחשבה שלנו, בנסיון לשלוט עלינו (מצד מבוגרים ומצד החברה ככלל) ולבטל את הרצונות ואת הדעות שלנו, כך יש גם אייג'יזם נגד מבוגרות/ים, שמתבטא במיני תפישות שליליות לגבי זקנות/ים ולגבי זיקנה. כדאי לשים לב, ולנסות להתנגד לתפישות האלה - כי בסופו של דבר, כולנו סובלות/ים מהן, ולא משנה באיזה גיל אנחנו.

Kutaly

New member
מעצם ההגדרה של ממוצע

תמיד חייבת להיות קבוצה של בעלי עודף כרונולוגי מהממוצע. אבל זיקנה זה כבר עניין אחר לגמרי

למעלה