שלום...

shelly132

New member
שלום...

שלום לכולם, אני חדשה פה. התחלתי להתעניין לאחרונה במחלת האלצהיימר מכיוון שסבתי בת ה 85 התחילה להראות סימנים שונים של שכחה, בלבול, חוסר התמצאות,חוסר זיהוי חפצים, ושלל תסמינים שונים שמאפיינים את המחלה. הבעיה היא, איך יודעים שזה בוודאות זה? סבתי חולה בפרקינסון ומטופלת בהמון תרופות שבין היתר גורמות להזיות. אז איך אפשר לדעת אם כל התסמינים הללו נובעים כתוצאה מהתרופות או שאולי היא חולה במשהו נוסף? הרי סך הכל כשאדם מזדקן ומקבל טיפולים תרופתיים שונים נגד כל מיני דברים, התסמינים שהוא מתחיל לפתח הם זהים...

../images/Emo24.gifשלום שלי

אתחיל מסוף הכתב שלך,נכון התסמינים הם זהים הפרקינסון הוא האח של האלצהיימר יש שהפקינסון מתנדנד עם האלצהיימר באותו נדנדה בגיל 85 הסבתא היקרה מראה סימנים של בילבול וחוסר התמצאות שכחה הם סימנים של אלצהיימר,האם יש לה מטפלת צמודה?כי במצב הזה אסור להשאיר אותה לבד בשורות טובות

shelly132

New member
תודה על התגובה..

יש לה מטפלת צמודה אבל לאחרונה נראה כי המצב שלה מחמיר יותר ויותר ואני רואה שהמטפלת מתקשה בטיפול. אני לא יודעת האם זה מתאים להשאיר אותה עם מטפלת או שאולי עדיף בית אבות... אבל זה יהיה כנגד רצונה...אני לא יודעת איפה יהיה לה יותר טוב

שלי היקרה בית אבות יתאים לה

אם המטפלת מתקשה לטפל בה, היא בהתחלה תכעס שתביאו אותה לבית אבות אבל למחרת היא תשכח היכן היא נמצאת כי יש לה חברה שם,תבואו לבקר אותה תראו לה שאתם לא עזבתם אותה אתם יכולים להגיד לה שהיא הולכת לנופש שבוע, המחלה משכיחה את מצבה לאחר דקה,החולה מתרגל לכל מצב, בשורות טובות

בית אבות הוא רעיון מצויין

אני עובדת בבית אבות מעולה!! במסגרת עבודתי יש במחלקה בה אני עובדת דיירים שסובלים מאלצהיימר ועוד בעיות. מקום כפרי מקסים. אווירה נעימה והכי הכי חשוב המון חום. אשמח לעזור לכם אם אוכל. וכמובן לנדב פרטים נוספים.

למעלה