שלום~

HaruhiThePirate

New member
שלום~

המ,אני שמעתי שיש איזה פורום של קוספליי,ושאתם מקיימם מפגשים וכאלה...אז סתם באתי לבדוק ^^ הא,קוראים לי דפנה ם: אני מתחילה בכל הנושא של לתפור ולעצב פיאה ולבנות אביזרים (במקום להסתפר ולהצמיד חולצה ומכנסיים שמזכירים את מה שהדמות לובשת) וקיוויתי שתוכלו לעזור לי בטיפים וכאלה ? ^^'' תפרתי בנתיים רק קוספליי אחד (לבאנקה סאי),לא ממש ידעתי מה לעשות אז אלתרתי וזה איכשהו יצא טוב :) המ~~ זהו >< מעניין אם אני מכירה אנשים שפעילים בפורום הזה X_X לילה טוב ~

Lightning9

New member
ברוכה הבאה!! :)

איזה קוספליי תפרת? שימי תמונות שנוכל לזהות אותך :)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ברוכה הבאה :)

את מוזמנת מאוד להגיב, לשאול שאלות ולהיות פעילה בפורום. יש פה מספיק אנשים מוכשרים שישמחו לענות.

CibiHeart92

New member
ברוכה הבאה!

(כי שרשראות זה משעשע) אכן כמו שקרן אמרה- מה תפרת לבנקה סאי? זה תמיד נחמד כשמישהו חדש גורם לפורום לתגובת ה"אהההה זה היית את\ה?" חוץ מזה, חיזקי ועמצי. לתפור הכל מההתחלה תמיד מרגיש הרבה יותר מספק בסופו של דבר :)

CoralP

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif

אני קורל :) כמו שכבר אמרו מעליי, תעלי תמונה!

HaruhiThePirate

New member
אוקיי,אני אעלה מחר או מחרתיים :)

אבל בגלל שזה היה קוספליי ראשון אז הוא בטח כושל (לא יודעת,אני לא מבינה שום דבר בתפירה XD ) אז אל תצפו ליותר מדי~

juliChan

New member
אני מכיר את זה

אני גם ליפניי כמה חודשים תפרתי את הקוספליי הראשון שלי הייתי דיוויס מהעונה השניה של דיג'ימון (קאסט) בבאנקה סאיי קוספלייי אי אפשר ללימוד ביום אחד זה תהליך שלוקח זמן גם אם הראשון פייל אז לומדים מפיספוסים ומשפרים לעתיד ככה צוברים ניסיון ועם הזמן הקוספליים שלך יהיה איכותיים יותר

HaruhiThePirate

New member
המ..הנה תמונה

זה נאראקו מאינויאשה X: אופיר,אותך אני מכירה D: אני הילדה הזו שחופרת לך כל הזמן ^^''

rukia chan

New member
הא! זאת את! ../images/Emo103.gif

חברות שלי ואני דיברנו איתך בכנס לאיזה שלוש שניות והתלהבנו מהקוספליי [בדוק את לא זוכרת].

HaruhiThePirate

New member
אני חושבת שדווקא כן D:

טאת היית זו שישבה בדוכן מסויים והיתה לך פיאה בצבע...סגול אם אני לא טועה >< כן? D:

למעלה