שלום.

דמעה2

New member
שלום.

פעם ראשונה שאני פה. חשבתי לעצמי "איך לקרוא לעצמי?" והחלטתי דמעה. דמעה... לפעמים של עצב, דכאון, של קושי, פחד ולפעמים דמעה של אושר. אבל זה מוזנאים. ולרוב לצערי דמעה העצב גדולה יותר. זה עצוב לי. אני לוקה בסכיזופרניה. נשואה. ואוהבת מאוד את בעלי. אני מרגישה שכל החיים שלי זה מלחמה. אני לא יודעת מי ינצח. אני לא יודעת אם עיש לי כח למלחמה הזו. אני גרה עם בעלי והכלבה והחתולה ביחד... עושה לי טוב לטפל בחיות. למרות שכשקשה לי אני אפילו לא מצליחה להערים את עצמי ולטפל בהן. הולכת למסיבת חנוכה מקווה שיעבור טוב. בזמן האחרון לא לא מצליחה לשלוט בדמעות, בבכי. אפילו בעבודה, פתאום (ואין שום סיבה) הדמעות זולגות... אין לי שליטה וזה אפילו לפעמים מאוד לא נעים. חג חנוכה שמח. דמעה

לפעמים הדמעות זולגות מעצמן ../images/Emo24.gif

דמעה יקרה, נשמע שאת עוברת הרבה ומנסה להתמודד,לא תמיד מצליחה שזה טבעי אבל גם יש הצלחות וזה נהדר. את מצליחה להחזיק מעמד בעבודה,את מטפלת בעצמך,בחיות,בבעלך-את חיה חיים וזה לא משהו שהרבה יעידו שהם מסוגלים לעשות. לפעמים צריך לבכות,להשתחרר-זוהי דרך של הגוף לבטא את הנפש וזה בסדר. תנסי לחשוב מה מרגיע אותך,מה עוצר את הדמעות ומאפשר ביטוי אחר-אולי דרך יצירה/אומנות? אולי לצאת לטיול קצר שירגיע אותך. אפרופו בכי,פותחת שרשור בעניין שחשבתי עליו מבלי שקראתי את ההודעה שלך וכל כך רלבנטי.

למעלה