שלום

maya li

New member
שלום

אשמח לעצה\ דעה: הומלץ לי בשל בעיה רפואית להפסיק לקחת גלולות לצמיתות. אני ובן זוגי ביחד כשנה, בשנות העשרים לחיינו. בהתחלה, לפני שהתחלתי לקחת גלולות לא יכלנו לשכב- פשוט לא עמד לו עם הקונדום. ניסינו המון פעמים וזה לא עבד. כשהתחלתי לקחת גלולות התחלנו לקיים יחסי מין, גם אז קשה לו להגיע לזקפה אבל בסוף זה מצליח. כלומר, אם אני מפסיקה לקחת גלולות, הלך עלינו.. לא נוכל לקיים יחסי מין. אנחנו נהנים מאוד מאוראלי וכל השאר, אבל חדירה של ממש פשוט לא נוכל לבצע. מה אתם חושבים? ברור לי שהבריאות הכי חשובה ושאם הגלולות מזיקות יש להפסיק אותן. מצד שני, לוותר על יחסי מין לחלוטין??

נראה לי שכבר ויתרת על יחסי מין

כי אם קשה לו עם וגם קשה לו בלי אזי תחילה עליכם להקדיש את מלוא תשומת הלב לעובדה זו, ובכל הרצינות. כי אם עכשיו קשה לו להגיע לזיקפה אז תוך זמן קצר לא תהיה לכם בעיה כלל כי לא יהיו יחסי מין, בכל אופן לא יחסי מין שיגרמו לך להרות.

maya li

New member
לא לא

הגזמת קצת.. או שאני הגזמתי בתיאור.. זה לא ככה. בלי קונדום אנחנו מסתדרים סבבה. אולי זה לא קל כמו עם רוב הגברים האחרים שהייתי איתם אבל זה עובד.

יש עוד פתרונות

שלום לך כמו שהציעו לך יש את האפשרויות של הספוגיות, דיאפרגמה, זריקה,התקן תוך ריחמי, טבעת (סיליקון לנרתיק) לא ציינת מהי הבעיה שבעטייה את לא יכולה להשתמש בגלולות האם קרישיות דם או אחר בכל מקרה שווה לנסות עוד תפרונות שלא יגרמו לכם לאי נוחות סביב הקונדום ואם אין ברירה, אז אין ברירה ואז פשוט זה עניין של תרגול זה עניין של לתת הזדמנות ולא לקחת ללב לא לעשות מזה ביג דיל ובלי כעסים וענינים פשוט שיתחיל מאוננות עם קונדום ואז חדירה ואם זה באמת לא עובד אז טיפול מיני להפחית חרדה ומתח סביב זה יעזור

maya li

New member
כל האפשרויות שהצעת,

איפה ניתן לקבל פירוט עליהם? זה מעניין אותי ואני לא ממש מכירה. האם זה רלוונטי לבחורה צעירה לפני הריונות והכל?

ScorpioID

New member
תגידי לחבר שלך שילך לפסיכולוג ויפסיק לקשקש

אלא אם הוא אלרגי ללייטקס, אין סיבה אמיתית ופיזיולוגית שלא תהיה לו זקפה בגלל הקונדומים. כל הסייגים האלה, הם מהרגלים רעים שצברנו עם השנים. לוותר על הקונדומים ולשכנע את הפרטנרית לקחת גלולות או פוסטינור אם היא פרטנרית זמנית. במילה עממית יותר "חרטא" אחת גדולה. זה לא שלא יעמוד לו באמת. שיתגבר, או שתחליפי לאחד שיכול לעמוד לו בכל מצב. גם שניה אחרי שהוא מדבר עם אמא שלו בטלפון.

למעלה