שלום

Nightmare18

New member
שלום

שאלתי בנוגע לדגדגן... איזה גודל הוא אמור להיות? יש למישהו תמונה של הדבר הזה באמיתי? כי לא נראה לי באתרי פורנו זה אמיתי כי אני רואה שאיבר של גבר שם ענקי וזה לא נראה לי אמיתי כל כך ....

sharpantie

New member
אין גודל קבוע

יש כאלו שאצלן זה גדול ונראה כמו פין קטן ויש כאלו שאצלן זה קטן מאוד או בלתי נראה, הוא מתחבא אי שם מתחת לקפלים. עם קצת גירוי ידני הוא מתחיל לבלוט.

משתנה מאישה לאישה

שלום לך ראשית, אני מתחילה קצת מהסוף להתחלה. סרטי פורנו. הסרטים הארורים האלה שאין בינם לבין המציאות דבר וחצי דבר אבל הם אלופים בלגרום לכולנו להראות רע ולהרגיש עוד פחות טוב מכך. אני מציעה לך לא לקחת את הפורנו כסטנדרט לשום דבר למעט אולי גיוון או גירוי לשעות הפנאי, למרות שעדיף לבנות על הדימיון שמקבל את הכל באהבה ובתשוקה.. לגבי שאלת הקונקרטית. דגדגנים יש בכל מיני גדלים וצורות כשהם חלק ממארג נפלא של השפתיים הנראות כמו פרחים ועלי כותרת. יש ספר מקסים בשם הזה PETALS שמציג תמונות של איברי מין נשיים ממש כמו פרחים וזה מהמם ביותר. עוד אפשרות לקבלת הצצה אמיתית היא באתר של גילי פליסקין, שם נשים מעלות תמונות אמיתיות של איברי המין שלהן

Nightmare18

New member
וואי איזה גאוני האתר הזה

תודה רבה !!! עכשיו הוקל לי ... אחרי כל האתרי פורנו המגעילים האלה באמת נוצרה לי תחושה לא כל כך טובה! ממש עזרת לי! טנקס!

למעלה