שלום!

MR Lordi

New member
שלום!

אני בן 17 מהצפון, (חילוני), ואני לומד במגמת קולנוע. במסגרת סרט הגמר, שאני כותב, אני מאוד רוצה לעשות סרט על עולמם של החרדים. בקצרה, הסיפור הוא על נער חרדי שהתאהב במוזיקת המטאל. אבא שלו מתנגד לזה שהוא ישמע את המוזיקה ורב איתו כל הזמן. יש לו הזדמנות להקים להקה עם חברים שלו (שאיתו בישיבה) ולהשתתף בתחרות להקות צעירות. הם לא מנגנים סתם מטאל, אלא עם המוזיקה הם מעבירים את הפסוקים שהם לומדים. (בתור הליריקה). בתור אחד שרוצה לעשות את הסרט ריאליסטי, הייתי רוצה ללמוד עוד על החרדים. מה מקובל, מה לא. מה אמורות להיות השלכות של קיומה של להקת מטאל בקרב החרדים. ויש לי עוד שאלה- יש מצב כלשהו שבלוח מודעות בשכונה חרדית, יכולים לתלות מודעה של ערב להקות צעירות שמחפש להקות? (אני מתכוון- דרך זה הוא מחליט להקים את הלהקה). אם לא, אני אחשוב על דרך אחרת איך הוא יקים את הלהקה. אני מקווה מאוד שתעזרו לי!
תודה!

Silly Wisdom

New member
לא נראה לי הגיוני

כי מן הסתם הוא ירצה לעשות את זה בשושו ולהקים את הלהקה בצורה שלא נגלת לכל השכונה החרדית שלו. נראה לי ש"תמציא" פורום או קומונה של נוער חרדי שאוהב מוזיקה כזאת- ושם הם מתמרמרים על החיים ועל ההורים ומחליטים לפתוח להקה. מעבר לזה- די קשה להבין את העולם החרדי. אתה צריך לדעת איזה סוג חרדי הוא יהיה- חסיד/ספרדי/ליטאי וכו'... ולפי זה לבנות את הסרט שלך. זה לא כ"כ פשוט... אני בחברה החרדית כבר כמעט 7 שנים ועוג לא קלטתי את כל הניואנסים האלה. רק אל תעשה פאדיחות- בהצלחה. אם יש שאלות ספציפיות אני אשמח לעזור לך.

למעלה