שלום,

dixie boy

New member
שלום,

בקצרה, אני חולה סרטן הודג'קינס, מקבל טיפולים כימיים, רזיתי מאוד מאוד. המליצו לי על שני רופאים, כשאחד מהם הוא הדה בסט וקיבל את כל המחמאות, דר גדעון עירון... רציתי לדעת, אם מישהו יודע מה עלות הטיפול לערך ( כי אני לא יודע אם יהיה באפשרותי לעמוד כלכלית) אשמח למסרים, או מענה כאן, או המלצות שונות. זה חשוב לי מאוד.

dixie boy

New member
באמת?

גם לרופאים שהם לא דרך מכבי? בדקתי ברשת, ואכן מדובר על רפואה משלימה , אבל דרך המכונים של מכבי..הוא פרטי. על כל פנים אברר זאת תודה על ההארה

אסתר884

New member
אם הוא רופא בד"כ כן

לא כ"כ הצלחתי להבין מדובר ברופא קונבנציונלי שמתעסק ברפואה משלימה?! איזה תחום? תבדוק איתו אם הוא יכול להוציא לך חשבונית על ביקור רפואי קונבנציונלי.. שכן ביקור אצל מומחה בד"כ במכבי מזכה עד אחוזים מאוד גבוהים מהסכום... לדעתי בערך פעמיים ברבעון. תבקש הפניה מרופא המשפחה שלך במידה וכן. שבוע טוב אסתר

ינוקא1

New member
רפואה שלימה !

בכל אופן תדע שלא תמיד רופא קונבנציונלי הינו מטפל יותר טוב ברפואה משלימה (בדרך כלל לא). ספציפית לגבי דר' גדעון עירון הוא ידוע כמטפל מעולה. אם לא תוכל לעמוד בעלויות אני בטוח שתוכל למצוא מטפלים טובים ומנוסים ברפואה משלימה שאינם יקרים. במיוחד לנוכח הרקע שאתה מתאר. בהצלחה רבה ורפואה שלימה.

למעלה