שלום

JEEPERS CREEPERS 2

Well-known member
שלום

יש לי שאלה: יש לי ממיר של הוט (HOT) ועל טבעי שודר שם רק במשך 2 עונות. לכן רציתי לדעת אם שאר העונות יגיעו להוט? תודה לעונה

משי22

New member
אני חושבת שאסור לשים קישורים

כאלה בפורום... פעם הבאה עדיף פשוט לשלוח במסר

Ayelet 363

New member
שלום :]

הממ... כמו שרנית אמרה כאן לפניי, גם אני לא חושבת שהעונות יחזרו להוט. סורי )ואני בהחלט מבינה את זה כי גם אני חיכיתי שהן יחזרו)...

0coral0

New member
חדשדשה../images/Emo140.gif

היי אני קורל בת 16 גיליתי את הסדרה לפני שנתיים בערך ומאז התמכרתי אני לא מאמינה שסופסופ מצאתי פורום לעל טבעי ולא עוד איזה קבוצה בפייסבוק..(כן כן עוד מעריצה ועוד מתוסכלת שמשעמם לה בחיים ומתה לפגוש את הבנים
) דרך אגב למישהי יש סרטונים/תמונות מהכנס שנערך השבוע בוונקובר?

Ayelet 363

New member
שלום!

היי, אני איילת בת 18 (בקרוב). נעים להכיר! ולא, סורי... אין לי סרטניום או תמונות מהכנס. למעשה, אני מודה, רק מההודעה שלך גיליתי עליו.

G Baby

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני איריס, בת 22 בטוחה שתהני פה! שאלה חשובה- מי המועדף עליך: ג'נסן או ג'ארד?
ומזל שהגעת, אחרת לא היייתי יודעת על הכנס הזה
מצאתי כמה סרטונים, מיד אני אשים אותם בשרשור חדש..

0coral0

New member
תודה רבה לשתיכן:)))

אני מעדיפה את ג'נסן בגלל האובר סקסיות וגבריות אבל גם לג'ראד לא חסר אני משערת שהרוב כאן גם מעדיפות אותו לא? אם אני אמצא גם דברים על הכנס אני אוסיף בשרשור שתפתחי

to the end1

New member
../images/Emo252.gifהיי../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום לי קוראים רנית ואני ממש שמחה שאת מעדיפה את ג'נסן כי את חדשה וזה היה לא נעים לריב על ההתחלה..

משי22

New member
היי קורל ../images/Emo13.gif

כבר הייתה פה פעם קורל, אבל היא נעלמה
ברוכה הבאה
מוזמנת להשתלב ולפתוח הודעות על חדשות כמו הכנס שהיה השבוע- גם אנחנו לפעמים מפספסים... עכשיו אנחנו טיפה יבשים, אבל ברגע שהסדרה תחזור (עוד פחות מחודש!) נורא נורא נחמד פה

ANGELUSPIKE

New member
היי קורל

אני רואי מנהל הפורום (כן אני בן ואני מנהל על טבעי). שתהיה לך שהות נעימה כאן.

למעלה