שלום

yossefon201

New member
שלום

אני פונה אליכם בעקבות בעיה שלדעתי יש לאישתי ואני חייב ייעוץ. אישתי אישה מאוד מאוד טובה אך לדעתי יש לה בעיה של הרס עצמי, כל דבר טוב שיש לה בחיים היא פשוט מנסה להרוס אותו וככל שהזמן עובר לדעתי הבעיה מחמירה. העניין מתבטא בכך שהיא כל הזמן מחפשת לריב לא משנה על מה, כל דבר קטן שאומרים/עושים לא בצורה שהיא חושבת הופך לסיפור ולריב ולא משנה אם היא צודקת או לא מבחינתה היא יודעת הכל יותר טוב מכולם. קשה לה לשמור על קשר לאורך זמן עם חברים ולא משנה אם הם שלי או שלה ואפילו עם המשפחות שלנו היא פשוט לא מסוגלת וכל הזמן מחפשת את הדברים הלא טובים. ישנם עוד המון דברים גרועים יותר וגרועים פחות. אני מבחינתי הייתי מציע לה ללכת לקבל ייעוץ ממומחים, אבל במידה ואשעה זאת זה פשוט יגרום ל"תוהו ובוהו" כי מבחינתה היא בסדר גמור והבעיה אצל כולם. כבר כמעט איבדתי תקווה ולכן אני פונה לפורום הזה בתקווה שתעזרו לי ותתנו לי פיתרון. תודה ויום טוב.

גרא.

New member
yossefon201,מדבריך אפשר להבין שיש קשיי

תקשורת ביניכם,אי הסכמה וחילוקי דעות מהותיים.אם תדעו להפתור את הקשיים האלה,תהיה לך השלכה חיובית גם על הקשרים החבררתיים,והמשפחתיים שלהרגשתך אשתך מתקשה בהם.מכאן,ההמלצה היא ששניכם,לא רק אשתך,תפנו לטיפול זוגי/משפחתי ,שיעזור לכם לאזן ולייצב את התקשורת הזוגית בינכם, עם השלכות חיובית על האינטראקציה של אשתך עם הסביבה והמשפחה.

yossefon201

New member
בתחילה גם אני חשבתי ככה,

אבל לאט לאט אני מבין שאני עושה הכל ומוותר כל הזמן והיא עדיין בשלה ממשיכה לנתק קשרים ודורשת ממני גם לעשות זאת. אני כל הזמן מנסה לרכך אותה ומבקש ממנה לא לעשות עניין מכל דבר והיא פשוט כועסת ומוציאה הכל על כולם.

yossefon201

New member
אם זה משהו שיכול לעזור

אני מאמין שכן ואם לא אני אנסה לדבר איתה כי אם אני אלך איתה אני לא מאמין שתהה בעיה.

גרא.

New member
yossef0on201,יש ליד כל לשכת רווחה בערים,או

במועצה אזורית,תחנות לטיפול משפחתי במחיר מסובסד.כדאי לפנות לתחנה שבאזור מגוריך בבקשה להמלצה מתאימה.

למעלה