שלום.

שלום.

אני לא קשור לעולם הרוחני כלל (אני מוסכניק) אבל תמיד היו בי תהיות שהתחזקו עם השנים שאני קשור לאיזו תרבות אינדיאנית מצפון אמריקה (נשמע מטומטם. נכון?) ועם השנים זה רק היתחזק אצלי יותר. אני גם בטוח שבאחד הגלגולים הייתי במלחמת וויאטנם. אבל העניין שלי בשבט הצ'ירוקים כ"כ חזק שאני בטוח שפעם בעבר של נשמתי הייתי חלק מהם. איך אפשר לברר את זה? איך אפשר לדעת מה נשמתי עשתה איפה ולמה בתקופות של לפני 200 שנה ולפני 50 שנה?

אם אתה כל כך מרגיש ובטוח

רוב הסיכויים שזה נכון (וזה לא נשמע מטומטם בכלל). לפרטים יותר מדוייקים צריך מתקשר/ת.

רותי 11

New member
Mazda Protege 323 היקר

סבירות גבוהה שאם אכן אתה חש אז זה נכון. כדי לקבל עוד פרטים או בירורים לגבי עוד גלגולים אכן אפשר לבדוק את זה בתקשור, או בשחזור גלגולים.

רותי 11

New member
ועוד הערה קטנה

ציינת שאתה לא שייך לעולם הרוח תיקון קטן - עצם היותך חי מעיד על כך שגם אתה שייך לעולם הרוח כי מה לעשות הנשמה שלנו היא הרוח ובלי נשמה אין חיים, ככה שלא משנה אם אתה עוסק בתחום או מתעניין או ההפך אתה עדיין שייך לרוח.

תודה רבה ../images/Emo45.gif

אבל איך אני עושה תיקשור? איך אני משחזר מה ומי הייתי בעברי?

כמובן שרכב אמריקאי עדיף על כל גרוטאה אירופאית

למרות שלאנד רובר זה לא על תקן גרוטאה. אבל אני מעדיף את הFULLSIZE האמריקאי.

רותי 11

New member
Mazda Protege 323 היקר

בעקרון פונים למתקשר ואחד כזה שעוסק אולי גם בשחזור גלגולים

crazy cayote

New member
כן שיש מישהו כזה

רותי מנהלת הפורום ידועה ביכולתה להעביר שחזור גלגלוים.אני ממליץ על רותי ואני בטוח שהיא תשמח להעביר אותך בשחזור גלגולים

Nel v

New member
ממליצה

בתור אחת שעברה שיחזור גילגולים אצל רותי מנהלת הפורום - חוויה מדהימה עם תובנות והבנות שצצות עד היום. חוויה בלתי נשכחת - רותי מקסימה, מקצועית, מדוייקת.

למעלה