שלום

טריסה

New member
שלום

אני לא יודעת מאיפה להתחיל.... לפני חודש כל עולמי התהפך ובלי שום הכנה אנחנו הולכים לכיוון גירושים כי אי אפשר לחזור אחורה. הבעיה...שיש אהבה , הכל בא בבום , אני מרגישה מרוסקת, כואב , מחניק. אין מנוס וחייבים להפרד בזה אני בטוחה אבל זה קשה, קשה מידי. איך ממשיכים את החיים? איך מתחילים הכל מהתחלה לבד? כלכלית המצב גרוע אז אין הרבה אופציות, זה פשוט להתחיל הכל. אני מרגישה כמו בסרט רע שעוד רגע יערו אותי ממנו. כמה קשה וכואב יכול להיות...? מה עושים, איך אוספים את השברים וממשיכים בעיקר בשביל הצאצא כי רק בשבילו אני מחזיקה מעמד בקושי סליחה על הכבדות, אבל נראה לי שרק פה יוכלו להבין ולתמוך.(מקווה) תודה

בוקר טוב

אני מבינה מאוד את המצב שלך, לא ממזמן הייתי שם בעצמי... את בהתחלה, הכל נראה מבולבל ותלוש מהמציאות... אבל לאט לאט תאספי את עצמך ותתרוממי. כי את יכולה. עצתי? ללכת לאנשי מקצוע- עו״ד לגבי הרכוש המשותף, המזונות, הסדרי ראיה והליך הגירושין, וכן לחפש תמיכה נפשית, בין אם פסיכולוג, ער״ן וכד׳. אני מציעה לך גם את עצמי-

miss beetle

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את אומרת שאי אפשר לחזור אחורה, לכן, אני מבינה כי אין אלטרנטיבה אחרת מלבד להיפרד. בתקופה הראשונה, הכל נראה אבוד ושחור, מרגיש כמו "סוף העולם", אך עם הזמן הדברים מתבהרים, והתחושה בהחלט הופכת להיות קלילה יותר. לגבי המצב הכלכלי - האם התייעצתם עם עו"ד? מה כוונתך בלהתחיל הכל מההתחלה? את מתכוונת מ 0 או שישנן חבויות קודמות שצריך לכסות? בכל פעם שקשה ומחניק - חשוב שתזכרי כי זה רק הולך ומשתפר, יכולה להבטיח לך זאת
אין צורך להתנצל - הגעת למקום הנכון
מוזמנת לשתף.

miss beetle

New member
זו ה-שאלה ששאלתי בתחילת הפרידה

נראה היה לי כאילו אם מישהו יוכל לתת לי חלון זמנים מוגדר, אוכל לעשות טבלת ייאוש ולהתכוונן עם איקסים ביומן... וזה, כביכול... יעזור לי לראות את הסוף... אני יכולה לומר לך שאני פרודה כשלושה חודשים ... ובשבועיים האחרונים אני פתאום מגלה שהשמיים כחולים ולחמצן יש ריח... ריח של חיים... אך גם בתקופת "השתפרות" זו, איני יכולה לומר לך שאין ימים קשים יותר - מה שטוב הוא שאת יודעת שזה יום אחד - במכלול ימים שכולם חלק מתהליך ריפוי... אבל, כמו שכולם יאמרו לך כאן, זה עניין מאוד אישי, כל אחד ואחת עם סיפורו, עברו וכאבו... חשוב שתנסי להעסיק את עצמך בתחומים שאת אוהבת, תבלי עם משפחה וחברים - כולם סך הכל מודעים לכך שגירושין אינם תהליך נעים, לכן זה טבעי ואף רצוי, לשפוך את הלב, לכאוב ולהוציא את הכל, במיוחד בסביבה אוהב\ת ותומכת כמו משפחה. לילה טוב

rrredshay

New member
תתחילי בהתחלה...

קחי את הזמן, תכאבי את הכאב, ותצמחי משם. אי אפשר לדלג על השלב הזה, מה שלא תכאבי עכשיו יבוא יותר חזק אחרכך. תתחילי להפגש יותר עם חברים, ותשתדלי להיות פחות לבד. כל השאר יגיע, לא סתם אומרים שהזמן הוא המרפא לכל דבר. בהצלחה

בוקר אור וברוכה הבאה

זה אולי ישמע בנאלי מידי או קישטי אבל הכל תלוי בך. בכוח שלך ביכולת שלך להתרומם ולהמשיך הלאה ולמצוא את הכיוון הנכון לך. מצאי אנשים שיתמכו בך ויוכלו לחזק אותך עכשיו. יכול להיות קשה מאוד וכואב מאוד ויכול ליהות שבתוך כל זה יהיו רגעי אושר ותקווה ושמחה והם אלו שיעזו לך ולאט הם יתרבו וימלאו את הזמן שלך הרבה יותר מהרגעים הקשים והכואבים. כמה זמן זה יקח? אין לוח זמנים מדוד ומדוייק לדבר הזה.

למעלה